icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

adus29
•
7. aug 2016

Vcera som to nevydrzala a kupila som si digitalny test Clar blue a dnes rano som sa znova testovala, a ukazal ze som v 2-3 tyzdni po oplodneni, co aj podla ovulacie vychadza. Tak snad to vydrzi a zvladneme to v pohode.

14nunu10
•
7. aug 2016

@adus29 úprimne gratulujem 😍

adus29
•
7. aug 2016

@14nunu10 dakujem, uz len ist k lekarovi, ci je vsetko ok, ale ako naschval ma od pondelka dovolenku dva tyzdne.

14nunu10
•
7. aug 2016

@adus29 pokiaľ nemáš bolesti a nekrvacas netreba sa ponáhľať,aj tak ešte nič neuvidí stačí okolo 6-9 tt ísť. ...

pehavcek
•
7. aug 2016

@adus29 gratulujem 😉 .tak ako vravi 14nunu10 este by nic nevidel.mna doky objednal az po dvoch tyzdnoch ako som to zistila, ze uz bude pekne vidiet ci je tam kde ma byt a ci bije srdiecko.a ze pokial nemam problemy tak je skoro chodit.pekne si uzivaj, ja som bola prekvapena ako rychlo mi to cakanie zbehlo

jakales
•
7. aug 2016

@adus29 ahoj 🙂 mne ms meskala 2dni sla som k doktorovi a potvrdil ze som tehotna ale o dva tyzdne mam prist lebo zatial videl len vak kedze som v 4t 6d, ale krv potvrdila vysoke hcg tak by to vraj malo byt uspesne 🙂 tak myslim ze neva ked pojdes po jeho dovolenke

adus29
•
7. aug 2016

@14nunu10 práveže mám trochu bolesti v podbrusku, raz su silnejsie raz slabšie, tak neviem čo to môže byť.

14nunu10
•
7. aug 2016

@adus29 v začiatkoch je to normálne,jednak uhniezdovanie,jednak maternica sa musí prispôsobiť a roztahovat sa bude to máme aj my teraz v 9tt.

adus29
•
7. aug 2016

@14nunu10 tak si ma trosku upokojila, dakujem

14nunu10
•
7. aug 2016

@adus29 to som rada 😎

nivea777
•
7. aug 2016

@adus29 gratulujem a baby maju pravdu..bolesti pokial nie su krcovite su normalne.. ja mam pocit ako pri ms uz odkedy som cakala ze pride ms a neprisla nakoniec.. prvy tyzden to bolo horsie a castejsie..teraz ich mam uz menej casto..myslim ze mas cas ist ku dok. az ked budes 7tt +0 a neskor..aby bolo vidiet nieco uz

ivanusko
•
7. aug 2016

Gratulujem☺

wikyi
•
7. aug 2016

Zienky, co vy na to??
Odhadom asi 10dpo.. Neviem presne tento mesiac som netestovala ovulaky, len srdiecka pocitam 😀

14nunu10
•
7. aug 2016

@wikyi čosi slabunke sa tam javí...skús o pár dní

mausy21
•
7. aug 2016

@wikyi aj ja nieco slabunke vidiiim..kedy cakas mrchu?

dominini
•
8. aug 2016

Ahojte babule. Mam na vas prosbu o radu. Vcera som si robila tehu test kazetovy rapiclear, vysiel mi biely. Dnes rano som si robila zas vidim ze biele a idem znovu spat. o 3 hodiny sa zobudim a na teste vidim slabucku ruzovu ciarocku.. vcerajsi test som si robila o 12 na obed a do vecera som ho stale kontrolovala a bol biely len tetaz rano pozriem a je tam premoceny sedy tenky kanalik. Ale na tomto z rana je nieco vidiet /foto).. co si mam o tom mysiet?:-/

pehavcek
•
8. aug 2016

@dominini ja by som povedala, ze to je duch. Nevyznam ale v tom, ktore testy falosne duchuju. Uz ti meska menzes? Kedy mas dostat? Skusila by som dalsi o nejake 2 dni

meli8412
•
8. aug 2016

@dominini Sprav si radsej dalsi, po uplynuti 10-15 minut je cokolkvek na teste, je neplatne. Ale drzim palce, aby si tam mala kolajnice.

dominini
•
8. aug 2016

Mam dostat ms vo stvrtok, tak som si spravila ...

dominini
•
8. aug 2016

@meli8412 ano, len ja som sa nanho pozrela asi po 5 min. a zaspala som ..

meli8412
•
8. aug 2016

@dominini Po 5 minut bola tam ta druha ciarka?

dominini
•
8. aug 2016

@meli8412 nie nie nebola... ale skusim zas zajtra 🙂 to uz bude den do ms tak snaaaad nepride

wikyi
•
8. aug 2016

Ten moj vcerajsi ducharik sa dnes zmenil na toto 😊

dominini
•
8. aug 2016

kraaasa, drzim palceky nech je vsetko tak ako ma byt 💖💖
@wikyi

wikyi
•
8. aug 2016

@dominini dakujem krasne ! 😊

megica33
•
8. aug 2016

@wikyi ten ružový nie je ovuu test?

wikyi
•
8. aug 2016

@megica33 hej ovu, som chcela vediet ci bude pozit

nivea777
•
8. aug 2016

@wikyi teraz trochu nechapem.. testujes ovulaciu alebo tehotenstvo? ked mas pozitivny ovu test tak ako chces byt tehotna ked len teraz u teba prebieha ovulacia? ak som nieco zle pochopila,tak prepac

wikyi
•
8. aug 2016

@nivea777 neovulujem, u mna pri tehotenstve stupa lh hormon ako pri ovulke 😉

meli8412
•
8. aug 2016

@nivea777 Ked si tehotna, tak aj ovulacny test je pozitivny. Hovori sa,ze ovu test skorsie detekuje hcg hormon, ako tehu test, u mna to neplatilo.