Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nikolienko
@wikyi ach baby moje, kiežby ste mali pravdu.. A ten digi test si si robila až keď ti meškala menštruácia?
@dominini tiež tam vidím peknú druhú čiarku 🙂 tiež som takú mala a už ťaháme 30 tt
@diabliq6666 kiezby bolo vsetko v poriadku :-/ ... A tebe zo srdca gratulujem 💖
to nieje take zle, za tu sumu som si kupila rapidclear.... A tento clearblue sa da pouzit viac krat?
@dominini určite bude 🙂
@wikyi @dominini gratulujem, nech je vsetko dobre 🙂 @wikyi ten zeleny test je pepino? Nechapem preco je ta ciarka taka slaba ked test je s citlivostou 10. A digitalny je clear blue? Ten by mal mat citlivost 20. Uz viacere baby pisali ze na palickovom slabulinka ciarka a na digi uz pekne ukazalo. Nie su tie pepina volajake horsie nez byvali?
@chantalka86 ja som sa tiez cudovala, akoby mali menej farbiva, nuz tazko povedat kedze pepino mam pozitivny prvy x v zivote, v minulosti som ich neskusala 😊
Nejak sa to tu rozbehlo s tehu testami. A ja stále nič. 😢snád do konca roka budem aj ja tehu.
@chantalka86 ja som si robila mamatest a pepino..a na pepino nemozem povedat jedno zle slovo.. ja som s nim spokojna..
@dominini clearblue by si mala dostat aj v DMke...ak to mas blizsie ako lekaren
@mausy21 tak ja 1dc... brucho zase nesklamalo boli ako svina😅 aua.. ja sa davam v septembri tetovat/ideme na svk takze som aj trosku rada😊
@chantalka86 hej pepino ma teraz menej farbiva ako pominule roky...mala som doma 4 zelene a teraz som cca v 6+5tt a ciarka taka jak testovacia len troch aslabsia, no nic moc a ine testy napriklad one step hruba a silnejsia...podla mna setria na farbive..len potom baby zbytocne sa stresuju ze im ciarka nesilnie...cize baby co budete mat pepina nestresovat 🙂
@butterfly333 robila si test uz?ci este neni tolko dni?
@hennyinnsbruck aj ja 1 Dc dnes.juchuuuuu
@emili31 ahoj nerobila nieje treba bt klesla 😡
@butterfly333 mozno odchylka merania 😉
@emili31 žeby??? No bolo v noci inak zima ja spávam stále pri otvorenom okne.
snád do konca roka sa to podarí, 😉

@nivea777 haha uz ich dorazim, aspon ci silnie 😇😇😇