Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborka93 podla jonasa 3.8. a snazili sme sa presne ten den, uz si si robila testy?
@lilianna1988 vola sa to menstruacny kalendar. Taka ružova knižka s kvetinkou
@scales ešte nie mám 4 dní do ms ale dnes si zbehnem kúpiť u mňa bola ovulka 4.-5.7 som mala pozitívny test.k olkobsa snažíte?
@barborka93 My sa snažíme 2 mesiac, ja som tiež podľa kalendárika v mobile mala ovulku najsilnejsiu na 4.8., ale podla jonasa 3.8. a podla jonasa sme sa mali snazit den pred tym dnom, lenze mne vypocet prisiel pred tyzdnom a ked som si to spatne pozerala, tak zrovna toho tretieho sme sa aj snazili... a aj som mala asi vrchol ovulky, lebo to dost bolelo a uplne som citila, ze ju prave mam, aj krize ma boleli... moje testy dnesne si videla?
@scales videla na tých dvoch niečo bolo 😀 ja mám od mája vysadenu antikoncepciu a zatiaľ nič no uvidím či sa zadarilo tento mesiac len sa mi moc nechce ísť do mesta kúpiť testy
Ja mám este 2 doma v zálohe, 1 pepino a jeden zabudla som názov... pepino urobim v stredu a ten druhy bol drahsi, ten az ked bude meskat a ak ten vyjde pozitivne, tak si kupim digitalny rapid clear
@barborka93 u mna trvalo skoro rok po vysadeni hak pokial sa mi obnovilo vsetko
@scales tak chlap mi kúpil testy no nič nevidím síce nebol to raňajší moč
@barborka93 no myslum, ze ja keby neurobim z ranajsieho, tiez nic nevidim... to je skoro pred ms este, sa vobec cudujem, ze tam bolo daco vidiet, ale skor si nahovaram, ze to bol chybny test, aby som nebola sklamana :(
@barborka93 a vy ste sa kedy snazili? toho 4-teho?
@barborka93 po dnešnom rannom teste presne ako tyyyyy.... ovulka 4-5.8., kedy sme skúsili...a test takýto čistý s jednou čiarkou.... menšt. má príst o tri dni, tak nevieeeem :D
@scales
@barborka93 skuste den pred ms,pripadne v den ocakavanej ns .vtedy uz musi vidier aspon ducha
@scales áno 4.teho večer v piatok sme išli na kúpalisku a návštevu takže rest som si nerobila na ovu alebo bolelo ma podbrušku v sobotu večer sme prišli test už negatívny ale aj tak sme mali sex.
@souhait ja dúfam že to vyšlo boli má v podbrušku ako keby na kramy.moj manžel vie že testujem lebo mi chodí kupovať testy 😀
@nivea777 no si ma nepotešila 😐
@souhait máš foto tvojho testu?
@barborka93 ja práveže nemám žiadne príznaky, ani bruško nebolí..nič... a menšt. má príst o tri dni..tak uvidíme, ked bude meškať, tak skúsim znova testnúť 🙂 aaaa veru fotku testu nemám, lebo som ho hned vyhodila, ked som videla, že je tam len jedna čiarka.. ale bol presne taký istý ako tvoj...ani žiaden duch, nič...
@butterfly333 dakujem
@souhait neviem či tá bolesť je dobrá alebo nie mám mať ms vo štvrtok
@barborka93 mne tam zacalo dnes pulzovat vpravo nizsie od pupka, take stahyako keby, uz to pol hodinu pozorujem... no moj tiez vie, kedy mam dostat, a kedy mam uvulku a ze teraz cakame aby som nedostala...
@barborka93
@scales asi už len budeme čakať, či príde MS alebo nie 🙂 my sa aj na hlavu môžeme postaviť, ked si telo povie, že tento mesiac to nevyjde...a naopak, chrániť sa a zrazu hups..dve čiarky :D môj ma dnes načapal ráno, že som si urobila test a to som chcela pred ním utajiť :D tiež presne vie sledovať celý môj cyklus ...sranda
@souhait určite to robí aj psychika keď veľmi niečo chceš tak ako naschvál nič z toho
@barborka93 dakujem 🙂 a dáme si vedieť 🙂
@barborka93 sprav o dva dni..ja osobne by som hentaky test ani neriesila..ale chapem ze chces babo a snazis sa najst hociaky naznak..ber ho ako negativny a ked nahodou bude pozitivny o par dni,tak sa budes aspon tesit
@nivea777 veď jasné keď príde príde no pri prvej som mala koľajnice v deň ms aj iným ženám ukáže test skôr ako pred ms
@nivea777 @barborka93 @souhait Baby ja som nevydrzala, tak som sa este teraz podvecer testla, pripominam, som len 27 DC a ms mam mat stredu, alebo vo stvrtok... toto je uz dnes 3 test, je to mamatest, a rano som mala 2x pepino. Na vsetkych boli duchovia, je to mozne? 😲

@scales veď my sme úplne narovnako ja som mala ms 20.7. cyklus mám 30dnovy kedy si mala ovulku?