icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

barborka93
15. aug 2016

@scales veď my sme úplne narovnako ja som mala ms 20.7. cyklus mám 30dnovy kedy si mala ovulku?

scales
15. aug 2016

@barborka93 podla jonasa 3.8. a snazili sme sa presne ten den, uz si si robila testy?

butterfly333
15. aug 2016

@lilianna1988 vola sa to menstruacny kalendar. Taka ružova knižka s kvetinkou

mima177
15. aug 2016

@maja2517 Gratulujem ;) urcite je pozitivny.

maja2517
15. aug 2016

@mima177 Ďakujeeeem 🙂

barborka93
15. aug 2016

@scales ešte nie mám 4 dní do ms ale dnes si zbehnem kúpiť u mňa bola ovulka 4.-5.7 som mala pozitívny test.k olkobsa snažíte?

scales
15. aug 2016

@barborka93 My sa snažíme 2 mesiac, ja som tiež podľa kalendárika v mobile mala ovulku najsilnejsiu na 4.8., ale podla jonasa 3.8. a podla jonasa sme sa mali snazit den pred tym dnom, lenze mne vypocet prisiel pred tyzdnom a ked som si to spatne pozerala, tak zrovna toho tretieho sme sa aj snazili... a aj som mala asi vrchol ovulky, lebo to dost bolelo a uplne som citila, ze ju prave mam, aj krize ma boleli... moje testy dnesne si videla?

barborka93
15. aug 2016

@scales videla na tých dvoch niečo bolo 😀 ja mám od mája vysadenu antikoncepciu a zatiaľ nič no uvidím či sa zadarilo tento mesiac len sa mi moc nechce ísť do mesta kúpiť testy

scales
15. aug 2016

Ja mám este 2 doma v zálohe, 1 pepino a jeden zabudla som názov... pepino urobim v stredu a ten druhy bol drahsi, ten az ked bude meskat a ak ten vyjde pozitivne, tak si kupim digitalny rapid clear

nivea777
15. aug 2016

@barborka93 u mna trvalo skoro rok po vysadeni hak pokial sa mi obnovilo vsetko

barborka93
15. aug 2016

@scales tak chlap mi kúpil testy no nič nevidím síce nebol to raňajší moč

scales
15. aug 2016

@barborka93 no myslum, ze ja keby neurobim z ranajsieho, tiez nic nevidim... to je skoro pred ms este, sa vobec cudujem, ze tam bolo daco vidiet, ale skor si nahovaram, ze to bol chybny test, aby som nebola sklamana :(

scales
15. aug 2016

@barborka93 a vy ste sa kedy snazili? toho 4-teho?

souhait
15. aug 2016

@barborka93 po dnešnom rannom teste presne ako tyyyyy.... ovulka 4-5.8., kedy sme skúsili...a test takýto čistý s jednou čiarkou.... menšt. má príst o tri dni, tak nevieeeem :D

nivea777
15. aug 2016

@scales
@barborka93 skuste den pred ms,pripadne v den ocakavanej ns .vtedy uz musi vidier aspon ducha

scales
15. aug 2016

@nivea777 Dnes som 27 DC, v stredu by som mala dostat, ale tak mne oba testy dnes duchov ukazali, jeden viac a jeden slabsie, ale isto urobim aj v stredu rano... nervozna zacinam byt, lebo sa bojim :( muzovi nejdem radsej ani hovorit, staci ze ja nevim na com som :(

barborka93
15. aug 2016

@scales áno 4.teho večer v piatok sme išli na kúpalisku a návštevu takže rest som si nerobila na ovu alebo bolelo ma podbrušku v sobotu večer sme prišli test už negatívny ale aj tak sme mali sex.
@souhait ja dúfam že to vyšlo boli má v podbrušku ako keby na kramy.moj manžel vie že testujem lebo mi chodí kupovať testy 😀

barborka93
15. aug 2016

@nivea777 no si ma nepotešila 😐

barborka93
15. aug 2016

@souhait máš foto tvojho testu?

souhait
15. aug 2016

@barborka93 ja práveže nemám žiadne príznaky, ani bruško nebolí..nič... a menšt. má príst o tri dni..tak uvidíme, ked bude meškať, tak skúsim znova testnúť 🙂 aaaa veru fotku testu nemám, lebo som ho hned vyhodila, ked som videla, že je tam len jedna čiarka.. ale bol presne taký istý ako tvoj...ani žiaden duch, nič...

lilianna1988
15. aug 2016

@butterfly333 dakujem

barborka93
15. aug 2016

@souhait neviem či tá bolesť je dobrá alebo nie mám mať ms vo štvrtok

scales
15. aug 2016

@barborka93 mne tam zacalo dnes pulzovat vpravo nizsie od pupka, take stahyako keby, uz to pol hodinu pozorujem... no moj tiez vie, kedy mam dostat, a kedy mam uvulku a ze teraz cakame aby som nedostala...

souhait
15. aug 2016

@barborka93
@scales asi už len budeme čakať, či príde MS alebo nie 🙂 my sa aj na hlavu môžeme postaviť, ked si telo povie, že tento mesiac to nevyjde...a naopak, chrániť sa a zrazu hups..dve čiarky :D môj ma dnes načapal ráno, že som si urobila test a to som chcela pred ním utajiť :D tiež presne vie sledovať celý môj cyklus ...sranda

barborka93
15. aug 2016

@souhait
@scales držím vám palce obom nech to výjde a dame si vedieť 😀

barborka93
15. aug 2016

@souhait určite to robí aj psychika keď veľmi niečo chceš tak ako naschvál nič z toho

souhait
15. aug 2016

@barborka93 dakujem 🙂 a dáme si vedieť 🙂

nivea777
15. aug 2016

@barborka93 sprav o dva dni..ja osobne by som hentaky test ani neriesila..ale chapem ze chces babo a snazis sa najst hociaky naznak..ber ho ako negativny a ked nahodou bude pozitivny o par dni,tak sa budes aspon tesit

barborka93
15. aug 2016

@nivea777 veď jasné keď príde príde no pri prvej som mala koľajnice v deň ms aj iným ženám ukáže test skôr ako pred ms

scales
15. aug 2016

@nivea777 @barborka93 @souhait Baby ja som nevydrzala, tak som sa este teraz podvecer testla, pripominam, som len 27 DC a ms mam mat stredu, alebo vo stvrtok... toto je uz dnes 3 test, je to mamatest, a rano som mala 2x pepino. Na vsetkych boli duchovia, je to mozne? 😲