Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborka93 bazalnu teplotu som nikdy neriesila, takze neviem, je mi luto ☹ ...Hod otazku do fora, urcite Ti niekto zareaguje - su tu rozne odbornicky na bazalnu teplotu myslim 😉
@scales KRASNE//...myslim, ze mozem uprimne gratulovat a tesit sa s Tebou!...Pre istotu skus aj iny test, lebo niektore baby tu tvrdia a maju skusenost s duchovanim mamatestov, ja som ho nikdy nepouzila, tak neviem...mala som len Dr.Max test a potom z netu testy nemecke 🙂 Kukni do mojho blogu na moje // 😉 Ty mas krasne // 😉
@barborka93 drzim palceky, hod sem potom foto a oznac ma, rada pozriem pokrok 😉 Aj ked lepsie by si mala testnut az rano - z ranneho mocu je to NAJ 😉
aha, tak na to že ti mešká MS týždeň je dosť slabá tá druhá čiarka, ja by som na tvojom mieste počkala tak dva dni a v piatok urobila test z ranného moču a porovnaj potom tie čiarky či silnie... daj vedieť ako si dopadla. Držím moc palce 🙂
@garnie no ak nemeriavaš tak to je zbytočne každá máme inu Bt pred ovu aj po ovu,ja napr,36,4 mávam pred ovu po ovu od 36,9 do 37,3
@barborka93
@butterfly333 Ja nizku a nemesiavam pravidelne... teraz na obed 37, ale to sa nerataasi 🙂
@barborka93 divne tieto 2 testy, co si sem dnes doobeda pridala, nic nevidim...skus ranny 😉

@scales vyzerá lepšie ako včerajší skús si kúpiť aj iný test