Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborka93 bazalnu teplotu som nikdy neriesila, takze neviem, je mi luto ☹ ...Hod otazku do fora, urcite Ti niekto zareaguje - su tu rozne odbornicky na bazalnu teplotu myslim 😉
@scales KRASNE//...myslim, ze mozem uprimne gratulovat a tesit sa s Tebou!...Pre istotu skus aj iny test, lebo niektore baby tu tvrdia a maju skusenost s duchovanim mamatestov, ja som ho nikdy nepouzila, tak neviem...mala som len Dr.Max test a potom z netu testy nemecke 🙂 Kukni do mojho blogu na moje // 😉 Ty mas krasne // 😉
@luta13 idem dnes testnut tak uvidíme
@barborka93 drzim palceky, hod sem potom foto a oznac ma, rada pozriem pokrok 😉 Aj ked lepsie by si mala testnut az rano - z ranneho mocu je to NAJ 😉
@barborka93 nevidim tam nic :( su biele..ranny moc by bol lepsi
@nivea777 ten som nestihla 😐 skúsim zajtra to bude deň do ms
aha, tak na to že ti mešká MS týždeň je dosť slabá tá druhá čiarka, ja by som na tvojom mieste počkala tak dva dni a v piatok urobila test z ranného moču a porovnaj potom tie čiarky či silnie... daj vedieť ako si dopadla. Držím moc palce 🙂
@garnie a aku bt si mala ráno? Meriavaš si ju pravidelne?
@butterfly333
@butterfly333 praveze nie... som len skusila 36,41 dnes
@garnie no ak nemeriavaš tak to je zbytočne každá máme inu Bt pred ovu aj po ovu,ja napr,36,4 mávam pred ovu po ovu od 36,9 do 37,3
@garnie koľko si mala ja som ráno namerala 37.C a tiež včera na teste duch
@barborka93
@butterfly333 Ja nizku a nemesiavam pravidelne... teraz na obed 37, ale to sa nerataasi 🙂
@barborka93 divne tieto 2 testy, co si sem dnes doobeda pridala, nic nevidim...skus ranny 😉

@scales vyzerá lepšie ako včerajší skús si kúpiť aj iný test