icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
16. aug 2016

@garnie ducha vidim, snad zruzovie a zosilnie 😉 ...Drzim palceky 🙂

barborka93
16. aug 2016

@luta13 nejaký slaby duch tam bol
@garnie myslím že sa má merať hneď ráno no neviem lebo ja som skúšala ovu len testami

garnie
16. aug 2016

@barborka93 ano ano 🙂

nnika017
16. aug 2016

@luta13 tak dakujem normalne sa tesim len nechcem predcasne sa tesit skus o dva dni a dam sem fotecku potom 🙂

zuzannaaa
16. aug 2016

@nnika017 ahoj ... myslim sze je to uz tehu dusik urcite zosilnie 🙂

lumma
16. aug 2016

@nnika017 ja som presne takéto čiarky mala, podľa mňa určite je..

dominini
16. aug 2016

@nnika017 duch nie, podla mna ciarocka🙂 Ale skus si urobit aj iny druh testu, napr. pepino. Stoja 1,50 a v baleni mas 2 ks. mozes kazdy druhy den( alebo kazdy podla toho ako si nedockava) sledovat ako ti ciarocka silnie 🙂

scales
17. aug 2016

Včerajší a dnešný test, dnes by som mala dostat ms...

scales
17. aug 2016

@nnika017 ahoj, ja mam takych istych, ako si na tom?

scales
17. aug 2016

@garnie a v tom istom cykle si netestovala ci silneju?

nnika017
17. aug 2016

@scales ahoj ja skusim az o dva dni si spravit test ale mame taku istu ciarku

barborka93
17. aug 2016

Baby je v pohode taký to ovu test pred ms?

butterfly333
17. aug 2016

@barborka93 jasne ved je negatívny.

barborka93
17. aug 2016

@butterfly333 a teplota 37.3? včera bola 37 viem že ovu testami sa dá zistiť či som tehotná a oproti vcerajsiemu je ciarka silnejšia

sunnytt
17. aug 2016

@barborka93 ako sa dá zistit ovu testami tehu?

janka7291
17. aug 2016

@barborka93 Ahoj, myslím, že aj ostatné dievčatá, tí to potvrdia...ale LH hormón je prítomný v ženskom tele, počas celého cyklu, len v inom mnozstve. Takže druhá čiarka sa môže ukázať stale, ale pozitívny je až ked je tá druhá silnejšia resp. rovnako silna...Ovulačný test môže teoreticky odhaliť tehotenstvo, ked čiarky postupne silnejú, ( viď prilozene foto) to bol mesiac čo som ostala tehotná, ale na ten 13 dpo, mi ukázal už aj teh. test slabsiu ciarku( mám cca 26 dňový cyklus), napokon aj ovu test bol uplne pozitivny, ale v tom čase už som mala 2 koľajnice aj na teh.teste ...snad som pomohla 🙂

butterfly333
17. aug 2016

@barborka93 ani teplota nemusí značit tehu. Už ti meška?? Kolko dpo si?? Ja tiež aj v den ms mám 37,2 a niesom tehu. Aj jedna baba tu mala aj 37,4 a tehu nieje.

barborka93
17. aug 2016

@janka7291 ja som mala včera slabú čiarku na ovu teste a dnes je trošku silnejšia takže ovu testami sa môže potvrdzovať tehotenstvo 😀

chmurkaxy
17. aug 2016

@barborka93 ahoj, s ovi testami je to tak.. Keďže reagujú na lh a aj na hcg,lebo su zložením podobne, ich hodnoty sa akoby spocitavaju. Podľa čiarky na ovu teste máš bežnú slabo stúpajúcu hodnotu pred MS, to je normálne. LH má dve vlny, výraznú 24-48 hodín pred ovuláciou, prudký pokles a následne pomalé stúpanie smerom k ms. Pri možnom tehotenstve by ale bol test v tomto čase už plne pozitívny,čiže by ta čiarka bola oveľa oveľa výraznejšia.
Niekedy ale ovu testy zachytia tehu neskoro, čiže ho neukazu. Držím päste,nech je to teda tvoj prípad!

chmurkaxy
17. aug 2016

@barborka93 toto sú moje ovu testy v tehotenstve (modré). Samostatne je odfoteny 12den po ovulácii. Tie ružové sú tehu tiež z 12dňa po ovu. A vidíš aké výrazné už (to sú americké testy, citlivosť 7,5).

barborka93
17. aug 2016

@chmurkaxy super ďakujem za vysvetlenie no začínam mať pocit že tento mesiac nič

barborka93
17. aug 2016

@scales @luta13
Dievčatá asi tento mesiac nevyšiel síce sú ešte dva dni do ms ale už je testujem kašlem na to

nivea777
17. aug 2016

@barborka93 podari sa nabuduci mesiac..budem drzat palce

chmurkaxy
17. aug 2016

@barborka93 žiaľ,poznám ten pocit :( na malého sme čakali 4 roky,stihli 5x umelé oplo bez výsledku. Pred Filipkom 4x biochemické tehu. Potom sa akosi zázračne podaril aj prirodzene. Porodnik mi povedal,že mám skúsiť otehu do 3 mesiacov po pôrode,ze je to najľahšie. Filipko už má 3,5 roka a druhé babo stále nič. Už sme opäť boli 2X na umelom,nic, dokopy za ten čas zase 7x biochemické tehu. Viem,aké je to čakať na zázrak :(

chmurkaxy
17. aug 2016

@barborka93 odporúčam vitamín D,prípadne rybí olej. Lebo keď som otehu s malým,bývali sme v Amerike v Seattle a keďže tam lovia lososa,každý jeden deň som mala aspoň raz denne niečo lososie. Som sa nevedela dôjsť. Možno to bolo tým, že sa to zrazu podarilo 🙂

chmurkaxy
17. aug 2016

*dojest

barborka93
17. aug 2016

@chmurkaxy ďakujem za rady ale ako pozerám na ten dúhy test niečo sa mi tam zda

scales
17. aug 2016

@barborka93 ja som pred vcerom mala trosku silnejsi test, ze aj na foto bola vidiet ciarka... skus este zajtra, kym nemas den ms a zatial neni vidno, este nie je nic stratene...

barborka93
17. aug 2016

@scales keby si mala pravdu 😀

luta13
17. aug 2016

@barborka93 nejake "minidusiky" tam vidim, ked lepsie pozeram...No skus az ked bude meskat MS tak 2 dni...To by sa mali zobrazit aspon take // ako som mala ja 2 dni po meskani MS 😉 ...Kukni moj album "Druhe dietatkoSebastian" ...Nelam hlavu este nic nie je uplne stratene 🙂 ...Drzim palceky...Testni fakt az ked bude meskat, budes mat väcsiu istotu 😉