Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@laurinka239 ja na tom prvom vidim slabulinku druhu ciarocku. Drzim palce 🙂
@scales ja teda počkám či mi dojde ms ak hej tak si tiež dám spraviť ten výpočet
@lentilka969 Ahoj 😊 mne sa zdá že tam máš ducha.Ale to mozno preto lebo ti to prajem po tom všetkom😏 skús urobiť za dva dni 😚 potom daj vedieť.Drzim palce moc moc😙
@niky1141997 ahoooj 🙂 akurát som ti poslala správu 🙂 pozri máš tam aj fotku 🙂
@kikuska91289 Ahoj...vidím slabučkú druhú 😊😊
@niky1141997 kupila som z tych drahsich lebo uz neviem comu verit juuj som rada ze vidis dakujem pekne 😘
@kikuska91289 Ahoj aj ja tam vidim slabučku druhu čiarku 😀
@ivanka192192 baby tak vam poviem uz som z tych testov salena mamatest duchuje pepino duchuje teraz citam recenzie ze aj clearblue duchuje vsetky testy duchuju naschval som si kupila clearblue ze je spolahlivy a bum citam same falosne duchy 😔 Dakujem krasne za povzbudive slova 😘😘😘 som rads ze tam vidite nieco
@lentilka969 aj mne sa zda ze sa tam nieco slabulilinko crta...
@dominini však práve ... Myslím si že po 8 týždňoch po kyrete už by nemalo byť hcg žiadne
@lentilka969 Asi mi šibe..ale vidím tu // čiarku lepšie ako na tej prvej 😂 podla mňa si tehu.
@lentilka969 ja si tiez myslim ze po 2 mesiacoch ny si uz nemala mat ziadne zostatkove hcg, jedine az by si bola znovu tehu.. skus zase zajtra z ranajsieho mocu.. Kolko si dni pred ms? Ja som mala tiez takuto slabulilinku a potom sa mi postupom dni zvyraznovala
@dominini no mne teraz skončila prvá po potrate a dnes toto ...
@lentilka969 ja som10 tyzdnov po kyrete.urobila som test a biely.tak to je asi tehu.nemalo by byt uz zostatkove hcg. Ja som mala hcg 45000 pred kyretom ale to som cakala dvojicky.
@cucoriedkacucoriedka ja neviem či mi svitori už , ráno si spravím ešte jeden nech som si istá o čo ide ...
@lentilka969 no to bude najlepsie. Mne dr povedala ze bacha dva mesiace ze je velka pravdepodobnost otehotnenia.
@cucoriedkacucoriedka my sme si dávali veľmi bacha, lebo celkovo som sa na to necítila ešte a chcela som ísť naspäť do práce a po roku skúsiť až , preto mi to nejde do hlavy že mi vyšiel takto

@barborka93 áno na rok... od začiatku mesiaca v ktorom som to poslala...