Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofinkaviktorka Nic nevidim, skus pockat, sprav zas az den ms.
@sofinkaviktorka a kolko si dpo?
@sofinkaviktorka nic..je snehobiely
@sofinkaviktorka nic zase je negativny. Skus v den MS test
Ahojte dievčatá,
mám otázku. Vyšli mi pozitívne dva tehotenské testy. Jeden 3 dni pred začiatkom ms a druhý 2 dni pred začiatkom(boli sme dovolenke a viem, že sa nám prihodila "nehoda"🙂). Boli na nich jasné silné dve čiarky. Každý inej značky. Počas celého víkendu ma pobolievalo podbruško, mala som také pichanie...citlivé prsia atď.A dnes som dostala menštruáciu. Keďže som si čítala, že tehu testy sú dosť spoľahlivé, tak predpokladám, že tehotná som bola. A teda predpokladám, že sa vajíčko neujalo. Mala by som ísť potom ešte k lekárke (či je všetko v poriadku)? Inak musím priznať, že ma to celkom vzalo, tretie dieťa by bolo fajn🙂 Ďakujem.
@biba12 ja mam 4 detičky a pri troch som mala ms dva mesiace pri poslednom dokonca tri takže možno nieje dôvod smútiť)
ďakujem Vám obom.
@petka9 podla mna hej, neviem aka je to znacka, ale pokial je tam farbivo, tak to nie je kanalik ale ciarka, a myslim, ze pre
@mikimi plati to iste, skuste o 2-3 dni, ja som mala na pepine 10dpo uplne slabulinku a o dalsie 3 dni kolajnice 🙂 ono to hcg stupa postupne, ak ste testovali skor po ovulacii tych 10dpo, tak moze ukazat taku zacinajucu

@sofinkaviktorka žial zasa nič.