Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@diabliq6666 dakujem 🙂
@milagrosss20 muž presvedčil mňa, vždy sme chceli veľkú rodinku. A finančné dá sa, muž má dobrú prácu
@milagrosss20 a nejako ma vlastne ani nebolo treba presviedčať proste chceli by sme ešte obaja
@suesue1983 jooj tak to máte dobré.. môj nechce koli hypoteke ale ja ešte jedno chcem..este po jednom tuzim.. len ja chcem teraz ešte kým som doma.. nie potom.. no neviem ako mám mu to povedať.. ☹
@milagrosss20 moja aj my máme hypotéku...Neviem ako ti poradiť,my chceme obaja neviem ako by som riešila keby chce len jeden... Tak by to asi nešlo, skus sa snim ešte porozpravat)
@suesue1983 no ona povedal že keby hypo nebola hneď by chcel ešte jedno.. och ako zarobí dobre len z toho máme aj toľko výdavkov že koniec... ☹ ale tak žijeme si dobre..len škoda že tak špekuluje 😂😂😂
@milagrosss20 možno to chce len čas a sam si rozmyslí 🙂
@kotatko1232 skús poslať ostrejšiu fotku... mnne sa zdá ako keby tam niečo bolo ..
@kotatko1232 aj ja tam niečo vidim
@kotatko1232 to je veru kanalik😡😡😡 kolko dpo si??
@mausy21 myslela som si cca 12-13
@kotatko1232 no to by uz mohol byt nejaky duch.ale neviem toto sa mi nezda
@kotatko1232 skus pepino,,ten nesklamal..drzim palce
@kotatko1232 vyzera to tak..ale estr nic nie je stratene..skus o 2 dni inym testom
@kotatko1232 skus o dva dni ale najlepsie rovnakym testom tak uvidis ci je tam rozdiel.a ak tieto testy si robila teraz tak skus zajtra rano.podla mna kanaliky na obidvoch by neukazalo.
@nivea777 nechapem preco u nas v lekarni ma chybne testy.wrr
@suesue1983 uvidime no ..ďakujem 🙂
@ala82 nechapem ani ja preco su tam na 2 kanaliky.

@suesue1983 a ako si dokázala presvedčiť muža? A ako stíhate financne?