Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 a eštesom sa chcela spytat ty kym si zsčala uživat inofolic ste sa dlho snazili???
@mausy21 ano daj si 2x1 ked je to 200mg a snažíme sa dva roky
@mausy21 ty si si dávala robiť tiež výpočet u Jonasa?koľko si Dpo?
@barborka93 ano davala...ale podla mna kravina tak ako tu aj mnohe pisu...vobec mi nevychadzaju tie jeho termi y a mojou ovu takze neverim tomu
@barborka93 a som dnes 3dpo
@barborka93
@mausy21 ja som si dala u neho robiť výpočet aj sme podľa gynekologa otehotneli v ten deň. Jonáš bola 13.3. a ovu 18.3. a tutumutu bolo 13.3. a 19.3. 🙂 takže nám to podľa neho asi vyšlo 🙂
@miska_hryzka fakt??mne sa to zda divne pretoze ja som mala ovu 23 a podla neho mame plodit az 29 ..neverim tomu.
Ako sa da dostat k tym vypoctom od jonasa? Nemam s tym skusenosti. Dakujem 🙂
@mimkamo na tejto adrese http://beta.centrumjonas.com/sk
@miska_hryzka skôr to bude z toho 19.8. 😉
@renimac aj ja som si myslela a gynekológ povedal, ze 13.3.
@miska_hryzka zaujímavé. .. mne Jonas nikdy nevyšiel 😉 ani keď sa mi prelínala ovu s jeho termínmi.
@renimac aj mne sa to zdalo cudne, lebo jonas bol od ovu az 5 dni v ten mesiac. Ine mesiace som mala odchylku len dva dni.
Baby volala som o vysledky a hcg mam 38,5 stale na rovnako a povedala mi aby neslo o mimomaternicove tehotenstvo bojim sa a nemozem ist k dochtorke z prace ma nepustia :( preco mi potom ukazuje tale silne ciarky sak brucho ma neboli len pobolieva tak jemnunko a mam spinenie preco tedq stale mam ten hcg tak isto ja sa citim ako tehu predtym som nespinila ani som nemala nafuknute brucho poradte mi baby som zufala
@nnika017 moja uz len cakat. Ja som ani nespinila ani brucho nebolelo a bolo to zle.strasne drzim prsty nech je to ok.
@nnika017 aj mne hcg rastlo.pred kyretom som mala 45 000.
Baby dnes Dnes Som 29den ms.boli má na ľavej strane môže to byť že som tehotna

@butterfly333 a kolko mg maš??ja mam 200mg a je tam pisane 2x denne čo myslis?