Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sofinkaviktorka nie
Dnes je 30den A stále som nedostala ms
@sofinkaviktorka a bola si u lekara?
@sofinkaviktorka cakaj.testy mas negativne.ak nepride zajdi k dr.
@sofinkaviktorka ked si mala negat. digy, nic to neznamena, ma citlivost 25. Drzim silno palce.
@nnika017 tak sorry, nechcela som sa ta dotknut. Len som sa s takou nizkou hodnotou este nestretla. Preto som sa opytala. Ja som pri MMT v siestom tyzdni mala asi 1700 a teraz v juli pri MA v piatom cez 8000. Este raz sa ospravedlnujem a uz fakt budem prispevky len citat, lebo reagovat sa neoplati :-/
@andrejta mala len 14hcg ale ze to na teh.nevyzera a to my meskali a ovulku som mala na 13dc.brala som aj lieky pre podozrenie zapalu maternice a vajecnikou,este aj na chirurgii som bola koli bolesti v pravom boku.strasne ma bolel.ale nic nezistili a uz my dlho meskali tak som sla zas na gyn.a uz som bola v 9tt -to bolo pri najmansom.a podobne som mala aj pri stvrtom.zalezi od toho aj kedy sa vajicko uhniezdi a aj ako silno
@snazilka19993 Podla mna ,sú testíky pozitívne🙂 🙂
@oluska22 ziadny iny mi neukazal iba tento 🙂.. Tak neviem ci mam verit 🙂
@sofinkaviktorka ak ti digi test vysiel negativne tak tehu nie si. Ak by si bola ukazal by ti druhu ciarku aj obycajny 10-tkovy test ciarku aspon slabu a tmavla by ti ale mas snehobiele testy a digi test ak byvsi tiez tehu bola ukazal by ti urcite. Pockaj este ak mas nepravidelny cyklus tak mrcha ti moze prist kedykolvek a ak ti nepride aspon do utorka behni k doktorovi.
@snazilka19993 Ja by som isto vydžala pár dní bez testovania ,treba si užívat život,tešiť sa z neho 🙂Ale aj tak si myslím ,že sú pozitívne ,len zrejme tie ostatné ešte nezachytili graviditu...,držím palce 🙂
@snazilka19993 krasne gratulujem
@snazilka19993 Mamatesty duchuju, ale ked na nich silnie ciarka, tak je to jednoznacne. Gratulujem
@snazilka19993 Aj na tej predoslej je to jednoznacne. Je to tam!!!
@meli8412 troska ma znervoznuje ze ked som po mamateste spravila cca 2h po women secret tak sa vobec neukazalo nic.. Ale vsak uvidime dakujem pekne za povzbudenie .. :*
@snazilka19993 Kolko ti meska? Oba maju citlivost 10? Drzim silno palce.
@meli8412 viem ze to bude vziet troska cudne,ale mam do ms 2tyzdne :D
@snazilka19993 Gratulujem🙂
@oluska22 dakujem ale zatial sa som natom tak ze cakam vselico 🙂 .. Blbe jedna zo znaciek ukazuje pekne 2// ciarky co su kazdych 48h silnejsie,ale zato iny druh nic :(
@snazilka19993,nezaťažuj sa tým a výdrž do menzesu ,ak nepríde...budeš si na 100% istá
@oluska22 ja si to tiez hovorim ale sibne mi a zacnem testovat 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ach to je hrozne 😀😀😀
@snazilka19993 tak radsej prestan testovat, pockaj do tej ms, alebo par dni pred ms.

@sibalka21
@mausy21
@nivea777 babulky testiky leteli košom chvilu som videla potom zasa nie ...skúsim ešte aspoň 2 spraviť ..alebo ten digitálny... uvidíme čo z toho vznikne