Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Mne mozno tyden pred terminom ms uz ukazovali duchy
@petjka moja z vlastnej skusenosti neries mamatest.. Ja som ho mala este v piatok pekne zretelne pozitivny a dnes u negativny.. Bud si zo mna utahuje vlastne telo,alebo testy :D
@snazilka19993 presne to sme sa ti snažili vysvetliť, že mamatesty sú naprd testy a nedá sa im veriť ☹ ale skús ešte počkať a s priateľom si užívajte, a skús nejaké 3-4 dni pred ms, a možno ťa tam tá čiaročka prekvapí 🙂 my sme tiež s priateľom neriešili plodné dni ani nič, proste sme si celý mesiac užívali 🙂 a len tak som skúsila test 5 dní pred ms ... Uvidíš testy sú najspolahlivejsie buď v den ms alebo už ked ti mešká, a ty máš do ms ešte celé 2 týždne... Budem ti silno silne držať palce aby si si tam tie vytúžené kolajničky našla ♥♥
@happymia presne tieto dva som si robila po sebe..jeden vecer. ked som sla lahnut bol negativny, rano slaba druha ciarka. tak som spravila hned rano z ranneho druhy a ten negativny.. co si o tom mysliet....
@kristinenka....ja ten slaby vecer, len tienik ale vidno potom nadrannom som sa zobudila , ze musim predtym sa nikdy nebudim , spravila som si sla lahnut a rano ma cakala ta silnejsia nuz tiez neviem .., ms zatial nic uvidime
@happymia ja neviem ratat dni, ani to nejak nekontrolujem, je pravda ze uz si s manzelom nedavamae taky pozor ako kedysi, predsa ma dcera uz sedem a surodenec by sa zisiel. niekde som citala, ze tak dlho nechane testy uz skresluju vysledok.. takze ked ja sm sla spat bol negativny a rano boli dve ciarky. ale len taky dusik maly
@kristinenka mna len prekvapuje ta intezita ciarky ktora stmavla , podla mna keby sa nic nedialo tak nebolo by nic ci ?! a potom premyslam ze ci som nedala viac kvapiek ale nic take sa v teste nepise a dost je drahy nato aby daval este aj falosne nadeje .. sakra , a tebe ms meska ako si natom ?
@kristinenka ak bol ten test vecer neg. a rano ten isty test mal // tak to neber do uvahy.. vysledok je falosny
@happymia nemeska, ma prist az 9 teho.... roila som si len tak, lebo som sa citila divne..... ale to som mala aj pri dcerke, vsetky testy negativne, jai dem na chatu kde sme poijali a k tomu fajcim, dojdem z chaty po 4 dnoch a ma nieco tahalo do lekarne po test a ten pozitivny.... ma skro vystrelo.....pred tym som si ich spravila aspon 10.....a ms som mala do 3 mesiaca, takze na to sa nespolieham prilis
@nivea777 ano? a co sa s nim stalo? nevies co to zapricinuje?
@happymia takto nejak vyzeral ten ranny
@kristinenka ved to ze aj ja sa citim divne , od ovu mam stale bolesti ako na mrchu , a ta nikde .. sem tam sa mi toci hlava , a mam aj vytok stale ,,, ved mne ten prvy tak isto vysiel ako tebe .. taky slaby skor ma zaujima ten znoci ... ten je silnejsi o dost , nooo co mi tu namudrujeme musime len pockat haha 😂
@kristinenka tak ja neviem preco sa to deje.. ale aj na teste mas napisane ze po 10 minutach neodcitavat lebo uz vysledok nie je pravdivy...
@happymia pockj poslem aj toho fotku, len na mobile sa mi top zle
@nivea777 aha, tak dakujem , navody necitam popravde, asi by som mala , az si nerobim hambu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@kristinenka ahojcek takze cakas teda skor necakas mrchu 9.9???ja 6.9 tak sme natom podobne..dnes som 6dpo...a podbrusko ma pobolieva
@mausy21 ved mna tiez akosi divne podbrusko pobolieva. ale zatial ine priznaky nemam
@kristinenka no tak rovnako sme natom...
@kristinenka ja po priblizeni tam nahodou nieco vidim
@kristinenka aj tam vidím po priblížení..
@mausy21 nič

ahojte baby , toto su tie tkzv.duchy.. dnes som 33dc ten je z dneska .. test rapiclear classic extra , ake mate snim skusenosti?