icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

happymia
29. aug 2016

ahojte baby , toto su tie tkzv.duchy.. dnes som 33dc ten je z dneska .. test rapiclear classic extra , ake mate snim skusenosti?

ebi88
29. aug 2016

@happymia ja som mala take slabe a bolo pozitivne

happymia
29. aug 2016

@ebi88 dakujem za nazor, tebe kedy take vysli ? mne na 33dc ale ztym, ze neskor mam ja ovu

ebi88
29. aug 2016

Mne mozno tyden pred terminom ms uz ukazovali duchy

petjka
29. aug 2016

Ahojte čo vy na to? Mamatest.

meli8412
29. aug 2016

@petjka Ja tam nic nevidim. Skus radsej inu znacku, mamtesty falosne duchuju.

petjka
29. aug 2016

@meli8412 hej keď sa tu takto na to pozriem tiež nič nevidím, ale v reále tam je. Veď práve viem že tie testy duchuju, no dnes je duch silnejší než včera večer. Tak uvidíme. My už máme dve toto by bola náhoda jak svina 😂

snazilka19993
29. aug 2016

@petjka moja z vlastnej skusenosti neries mamatest.. Ja som ho mala este v piatok pekne zretelne pozitivny a dnes u negativny.. Bud si zo mna utahuje vlastne telo,alebo testy :D

dominini
29. aug 2016

@snazilka19993 presne to sme sa ti snažili vysvetliť, že mamatesty sú naprd testy a nedá sa im veriť ☹ ale skús ešte počkať a s priateľom si užívajte, a skús nejaké 3-4 dni pred ms, a možno ťa tam tá čiaročka prekvapí 🙂 my sme tiež s priateľom neriešili plodné dni ani nič, proste sme si celý mesiac užívali 🙂 a len tak som skúsila test 5 dní pred ms ... Uvidíš testy sú najspolahlivejsie buď v den ms alebo už ked ti mešká, a ty máš do ms ešte celé 2 týždne... Budem ti silno silne držať palce aby si si tam tie vytúžené kolajničky našla ♥♥

kristinenka
29. aug 2016

@happymia presne tieto dva som si robila po sebe..jeden vecer. ked som sla lahnut bol negativny, rano slaba druha ciarka. tak som spravila hned rano z ranneho druhy a ten negativny.. co si o tom mysliet....

happymia
29. aug 2016

@kristinenka....ja ten slaby vecer, len tienik ale vidno potom nadrannom som sa zobudila , ze musim predtym sa nikdy nebudim , spravila som si sla lahnut a rano ma cakala ta silnejsia nuz tiez neviem .., ms zatial nic uvidime

kristinenka
29. aug 2016

@happymia ja neviem ratat dni, ani to nejak nekontrolujem, je pravda ze uz si s manzelom nedavamae taky pozor ako kedysi, predsa ma dcera uz sedem a surodenec by sa zisiel. niekde som citala, ze tak dlho nechane testy uz skresluju vysledok.. takze ked ja sm sla spat bol negativny a rano boli dve ciarky. ale len taky dusik maly

happymia
29. aug 2016

@kristinenka mna len prekvapuje ta intezita ciarky ktora stmavla , podla mna keby sa nic nedialo tak nebolo by nic ci ?! a potom premyslam ze ci som nedala viac kvapiek ale nic take sa v teste nepise a dost je drahy nato aby daval este aj falosne nadeje .. sakra , a tebe ms meska ako si natom ?

nivea777
29. aug 2016

@kristinenka ak bol ten test vecer neg. a rano ten isty test mal // tak to neber do uvahy.. vysledok je falosny

kristinenka
29. aug 2016

@happymia nemeska, ma prist az 9 teho.... roila som si len tak, lebo som sa citila divne..... ale to som mala aj pri dcerke, vsetky testy negativne, jai dem na chatu kde sme poijali a k tomu fajcim, dojdem z chaty po 4 dnoch a ma nieco tahalo do lekarne po test a ten pozitivny.... ma skro vystrelo.....pred tym som si ich spravila aspon 10.....a ms som mala do 3 mesiaca, takze na to sa nespolieham prilis

kristinenka
29. aug 2016

@nivea777 ano? a co sa s nim stalo? nevies co to zapricinuje?

kristinenka
29. aug 2016

@happymia takto nejak vyzeral ten ranny

happymia
29. aug 2016

@kristinenka ved to ze aj ja sa citim divne , od ovu mam stale bolesti ako na mrchu , a ta nikde .. sem tam sa mi toci hlava , a mam aj vytok stale ,,, ved mne ten prvy tak isto vysiel ako tebe .. taky slaby skor ma zaujima ten znoci ... ten je silnejsi o dost , nooo co mi tu namudrujeme musime len pockat haha 😂

nivea777
29. aug 2016

@kristinenka tak ja neviem preco sa to deje.. ale aj na teste mas napisane ze po 10 minutach neodcitavat lebo uz vysledok nie je pravdivy...

kristinenka
29. aug 2016

@happymia pockj poslem aj toho fotku, len na mobile sa mi top zle

kristinenka
29. aug 2016

@nivea777 aha, tak dakujem , navody necitam popravde, asi by som mala , az si nerobim hambu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

mausy21
29. aug 2016

@kristinenka ahojcek takze cakas teda skor necakas mrchu 9.9???ja 6.9 tak sme natom podobne..dnes som 6dpo...a podbrusko ma pobolieva

mausy21
29. aug 2016

@petjka negativny

kristinenka
29. aug 2016

@mausy21 ved mna tiez akosi divne podbrusko pobolieva. ale zatial ine priznaky nemam

mausy21
29. aug 2016

@kristinenka no tak rovnako sme natom...

ebi88
29. aug 2016

@kristinenka ja po priblizeni tam nahodou nieco vidim

milagrosss20
29. aug 2016

@kristinenka aj tam vidím po priblížení..

mausy21
29. aug 2016

Len ma neukamenujte....

baaambulkaa
29. aug 2016

@mausy21 nič

ebi88
29. aug 2016

@mausy21 ja vidim, ja mozno vzbudzujem prehnane nadeje priskoro, ale na mojich prvych testoch som druhu palicku videla asi len ja, len taky tien, a myslela ze mi sibe a boli nakoniec pozitivne. Kazde dva dni trosku zosilnela. A na zaciatku bola mozno este slabsia. 🙂