Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@snazilka19993 obrazok s pozitivnym testom patri simonkazga,biba12 pridavala test o stranu do predu a tam je len - cize je negativny
@alexko33 hups pardon 🙂 ..@simonkazga gratuuuulka 🙂
@snazilka19993 ako som písala, ten test je negatívny ak je tam iba -, pozitívny ukáže +, žili sme v zahraničí a tam su tieto testy bežne tak ich poznám a mala som ich pozitívne s pluskom
@snazilka19993 simonkagazga ich má pozitívne, kuk vyššie na obrázok
Baby pridávam sa k vám už sa snažíme tri mesiace a nič po dovci mi meškali dva týždne no po vyvolavacke mrcha došla čil som 25 dc už som nevydržala začínam zas s ducharenim
Ahoj mam dostať piatok
@dominini si celá zafulana bambuľka 😂😂😂 ficime na bambulke 😂😂😂
@milagrosss20 co mas za problem prosim ta?
@dominini žiadne... klud... len to slovo.mi pripomenulo rozprávku nic ine. Prepáč
@milagrosss20 prepac, vyznelo to ako keby sa mi vysmievas, nehnevaj sa ze som to zle pochopila
Baby ja som to odlepila aby som tam napísala deň čo sa týka príznakov v noci má strašne boleli prsia a točí sa mi hlava ale to som mala aj min mesiac a po vyvolavacke prišli
Ďakujem skúsim ešte za týždeň abo kúpim digi mám 5 ročnú velmi by sme chceli druhé ☺ hádam sa do Vianoc podari
Nie viď hore musim vyckat do piatku mám dostat skúsim ten pepino ten je 10 ? Hento intimed boli 25 inak odkedy snazilkujete? Pri prvom bolo hneď na druhý mesiac a test mi ukazal po 4 dňoch meškania cil tretí mesiac nič
@29simi tak skus.. Aj ja som mala dostat minuli cyklus v piatok a robila som si v utorok test 25 a nic nebolo vidiet urobila som si v stredu pepino a uz sa tam crtala ciarocka krasna ... 🙂 snazili sme sa 2 mesiace u nas je to tazsie lebo priatel nieje doma akurat vtedy ked by mal, nastastie mal mesiac dovcu a zadarilo sa 🙂
Jej tak to Gratulujem ☺

@biba12 pre porovnanie