icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

29simi
3. sep 2016

Baby mali ste niektorá Top test mne sa dosť rozpíja a mam pocit že duchy je máte s ním skusenost

ajuska182
3. sep 2016

@mausy21 ja vidim a testik silnie, aspon z mojho pohladu cerveny je najsilnejsi 😊 Inak ja som na zaciatku mala silnejsie testiky popoludni, ako z ranneho mocu 😊 O 2 dni by mala byt uz pekne viditelna, drzim palceky 👏😊

29simi
3. sep 2016

Čo myslite dnes 29DC vidíte nieco

kotatko1232
3. sep 2016

@29simi ano

nivea777
3. sep 2016

@29simi rozpite farbivo,takze z toho nezistis nic..kup pepino,namocis do nadobky po znacku

meli8412
3. sep 2016

@mausy21 Neviem, moja, Uz dlho mas takychto duchov. Jaaaaj! Silno drzim palce.

29simi
3. sep 2016

@nivea777 u nás v lekárni bol len ten Top Test cez víkend som v praci musím počkať do Pondelka a ísť do Dm

nivea777
3. sep 2016

@29simi nebuden ti davat nadeje..ruzove tam je ale nie je ani naznak/obrys ciarky..radsej to brat ako neg a potom sa potesit..drzim palce

nivea777
3. sep 2016

@29simi inalk,pepino maju aj v tescu,ja som ho kupovala vzdy tam

barborka93
3. sep 2016

@mausy21 na červenom vidím čiarky

clovek123
3. sep 2016

@29simi ako keby tam nieco je

mausy21
3. sep 2016

@meli8412 praveze som takychtoeste nemala...aj mm uz ciarku dnes videl..a to je niečo

mausy21
3. sep 2016

@29simi ach jaj...mna nebolo brucho vobec len tie prsia...ved urob este test. .ja cakam mrchuu az v utorok

snazilka19993
3. sep 2016

@mausy21 moja nic v zlom prosim nechap ma zle a nechcem ti brat nadeje ale videla som tvoj mamatest a chcem sa opitat ze skusila si aj iny druh ktory ti ukazal tiez slabo viditelneho ducha? Pozri ja ako som dopadla.. 2x bol mamatest pozitivny..1. Bol slabo vditelny ale ruzovunky. O 48h som skusila dalsi mamatest a uz krasne 2 ciarky.. Este v ten den som skusila women secret a bymebaby a tam nic.. Tak som si povedala ze asi preto,lebo som vypila litre vody.. Na druhy den rano tak isto negativny.. O 2 dni neskor som skusila o5 mamatest ze mozno sa ukazu 2 silne //.. A vobec nic ani naznak druhej ciarky.. Odvtedy ubehol tyzden a ja som skusila zase vcera testovat.. Testy negativne.. Mozno bol falosny.. Tiez si hovorim ze nemoze byt falosny ked sa ciarka vybarbila do ruzova.. A aspon keby kazdym dnom slabla tak to berem ako biochemicke tehu . ale nie,z jedneho dna na druhy // zmizli co si neviem vysvetlit.. Priatel sa tesil v den den co uvidel moj test a sampus si otvoril.. Tiez mi hovoril ze treba testovat vzdy z jednou znackou aby sme videli ci silnie (ako keby tomu viac rozumel ako ja) 😀.. No ale ked uvidel mamatest negativ tak povedal ze tie testy niesu v poriadku ze nltiez nechale jak moze ukazovat vselijak.. Ja ti pridam aj fotky aby si videla.. Pondelok idem na gyndu..ked som ,tak aspon ten plodny vacok bude vyditelny, a ked niesom tak mi to vyvrati .. Uz cakam vselico.. A jedine o co ta prosim je neverit .. Mozno ty patris medzi tie ktorym pekne ukaze a pravdivo.. Strasne ti to prajem aby si bola.. Ja si vzdy hovorim ze teraz nie,mozno uz buduci tyzden.. Nemozme ocakat zazraky :( .. Silno drzim palce aby sa mrska nedostavila a aby dr. potvrdil ze gratulujem ste tehotna 🙂

snazilka19993
3. sep 2016

@mausy21 prepac myslela som ze mozno buduci mesiac a nie buduci tyzden 😀😀😀

mausy21
3. sep 2016

@snazilka19993 ano jasne kuk foto ten cerveny je dnesnyyy

mausy21
3. sep 2016

@snazilka19993 dakujem ale duufam ze ten pripad nie som..viem sledovala som ta ale mala si skusit hned inu znacku a mozno by si nebola teraz taka sklamana..ja som dnes urobila rapicler a vidno ze ciarka silnie aspon si myslim...uvidime no

snazilka19993
3. sep 2016

@mausy21 jasne som rada nech krasne silnie 🙂 .. Vies ja som ti chcela len ukazat coho su tie sproste testy ukazat

butterfly333
3. sep 2016

@snazilka19993 presne ani ja tým fialovým neverím

snazilka19993
3. sep 2016

@butterfly333 no uz ani ja. Nechapem jak sa to mohlo stat. Lre mna to je zahada .. @mausy21 vies co? Ani niesom sklamana.. Ja som to cakala.. Ja mam testy ktore tiez ukazali druhu / a kramy sa dostavili.. Jediny ktory mi nikdy tehu neukazal bol rapidclear.. Predtym ked som snim testovala jediny co bol negativny..ale teraz som ho neskusala

anjeliq21
3. sep 2016

Dnes som si robila dalsi test a ciarka mi zosilnela o trochu viac dufam ze ms nepride ci nahodou stalo sa niekomu ze po zosilneni prisla ms? Toto je dnesny. Na dalsej foto 1 bolo vidno tiez len casom akoby zmizla ciarka robeny pred 4 dnami

cucoriedkacucoriedka
3. sep 2016

@anjeliq21 vyzera to slubne;) vyckaj na ne-prichod ms a hlavne potvrdenie lekarom.drzim prsty.

clovek123
3. sep 2016

@anjeliq21 mas to tam uz je pekne vidiet ze silne

alllexis13
3. sep 2016

@anjeliq21 ja som dostala v prvy mesiac tehotenstva menstruaciu a vsetko bolo ok.🙂A dokonca sa mi to stalo pri oboch tehotenstvach.

denidi
3. sep 2016

@anjeliq21 ciarocka pekne zosilnela😃 skus skôr myslieť,na to,ze ms nepríde a nie sa báť,ze pride,d rzim veľmi silno prsteky😉

anjeliq21
3. sep 2016

@denidi velmi pekne dakujem

anjeliq21
3. sep 2016

@alllexis13 raz sa to stalo aj mne bola son mimomat.a musela som na operaciu

kudusko
3. sep 2016

@mausy21
@anjeliq21 baby gratulujem.pekne silneju a nestresujte tam silneji ako maju😉

29simi
3. sep 2016

@anjeliq21 Gratulujem ☺

enusamt
3. sep 2016

@mausy21 no teda.... toto je super, krásne silnejú 🙂 koľký deň si dpo? ja som 7 dpo a som taaak napnutá, kedy môžem začať testovať 🙂