Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@29simi ano
@mausy21 na červenom vidím čiarky
@mausy21 moja nic v zlom prosim nechap ma zle a nechcem ti brat nadeje ale videla som tvoj mamatest a chcem sa opitat ze skusila si aj iny druh ktory ti ukazal tiez slabo viditelneho ducha? Pozri ja ako som dopadla.. 2x bol mamatest pozitivny..1. Bol slabo vditelny ale ruzovunky. O 48h som skusila dalsi mamatest a uz krasne 2 ciarky.. Este v ten den som skusila women secret a bymebaby a tam nic.. Tak som si povedala ze asi preto,lebo som vypila litre vody.. Na druhy den rano tak isto negativny.. O 2 dni neskor som skusila o5 mamatest ze mozno sa ukazu 2 silne //.. A vobec nic ani naznak druhej ciarky.. Odvtedy ubehol tyzden a ja som skusila zase vcera testovat.. Testy negativne.. Mozno bol falosny.. Tiez si hovorim ze nemoze byt falosny ked sa ciarka vybarbila do ruzova.. A aspon keby kazdym dnom slabla tak to berem ako biochemicke tehu . ale nie,z jedneho dna na druhy // zmizli co si neviem vysvetlit.. Priatel sa tesil v den den co uvidel moj test a sampus si otvoril.. Tiez mi hovoril ze treba testovat vzdy z jednou znackou aby sme videli ci silnie (ako keby tomu viac rozumel ako ja) 😀.. No ale ked uvidel mamatest negativ tak povedal ze tie testy niesu v poriadku ze nltiez nechale jak moze ukazovat vselijak.. Ja ti pridam aj fotky aby si videla.. Pondelok idem na gyndu..ked som ,tak aspon ten plodny vacok bude vyditelny, a ked niesom tak mi to vyvrati .. Uz cakam vselico.. A jedine o co ta prosim je neverit .. Mozno ty patris medzi tie ktorym pekne ukaze a pravdivo.. Strasne ti to prajem aby si bola.. Ja si vzdy hovorim ze teraz nie,mozno uz buduci tyzden.. Nemozme ocakat zazraky :( .. Silno drzim palce aby sa mrska nedostavila a aby dr. potvrdil ze gratulujem ste tehotna 🙂
@mausy21 prepac myslela som ze mozno buduci mesiac a nie buduci tyzden 😀😀😀
@snazilka19993 ano jasne kuk foto ten cerveny je dnesnyyy
@snazilka19993 dakujem ale duufam ze ten pripad nie som..viem sledovala som ta ale mala si skusit hned inu znacku a mozno by si nebola teraz taka sklamana..ja som dnes urobila rapicler a vidno ze ciarka silnie aspon si myslim...uvidime no
@mausy21 jasne som rada nech krasne silnie 🙂 .. Vies ja som ti chcela len ukazat coho su tie sproste testy ukazat
@snazilka19993 presne ani ja tým fialovým neverím
@butterfly333 no uz ani ja. Nechapem jak sa to mohlo stat. Lre mna to je zahada .. @mausy21 vies co? Ani niesom sklamana.. Ja som to cakala.. Ja mam testy ktore tiez ukazali druhu / a kramy sa dostavili.. Jediny ktory mi nikdy tehu neukazal bol rapidclear.. Predtym ked som snim testovala jediny co bol negativny..ale teraz som ho neskusala
@anjeliq21 vyzera to slubne;) vyckaj na ne-prichod ms a hlavne potvrdenie lekarom.drzim prsty.
@anjeliq21 ja som dostala v prvy mesiac tehotenstva menstruaciu a vsetko bolo ok.🙂A dokonca sa mi to stalo pri oboch tehotenstvach.
@alllexis13 raz sa to stalo aj mne bola son mimomat.a musela som na operaciu

Baby mali ste niektorá Top test mne sa dosť rozpíja a mam pocit že duchy je máte s ním skusenost