Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborka93 no ale podla mna ak si vcera mala ovulaciu tak nemozes mat este hcg v krvi,pri idealnej situacii povedzme,ze vajicko sa dnes stretlo so spermiou,pomalinky sa deli,putuje do maternici,do maternici pride mozno zajtra a to este nie je iste,ze sa v nej uspesne uhniezdi..Podla mna ta picha z ovulacie..ci mylim sa @butterfly333 ???
@nivea777 aha ano robila aj ovu test teraz ciiitam.sila jonas je zvlastny tak.mu to vyslo
@barborka93 a gratulujem je tam ciarka uz len nech tmavne ako aj tie moje..hi
@mausy21 áno pochopila si to presne.co ak nám to vyšlo? Lebo začali sme skúšať hneď po mrche podľa Jonasa.ved uvidíme skúsim testnut zajtra rano
@barborka93 tak ked sa ti podarilo otehotniet skor ako si mala ovu tak sa klaniam.. a gratulujem
@mausy21 bodaj by si mala pravdu.toto je 2 mesiac čo sledujem ovu ale august bol zvláštny lebo mi ukazovalo ovu aj 8DC aj 13-14Dc možno som mala zlé testy ja neviem teraz mám tu od lauritkatesty
@barborka93 ovulaciu mozes mat aj dva razy do mesiaca.neni pravidlo len raz.a nemusi byt v strede cyklu ,kazda ju mame inak
@ala82 to vážne? Som nevedela fakt sranda
@nivea777 no dúfam že to vyšlo zajtra skúsim ráno testnut
@nivea777 škoda že som tie testy vyhodila ale idem pozrieť či nemám niekde fotku
@nivea777 aj to je mozne.stava sa to malo
@barborka93 ovu test ze vraj ukazuje dva ciarky aj cez tehotenstvo,tu na mk to pisali baby.takze moze byt ze ovu si mala skor a teraz ked sa ti zdalo ze mas ovu mohlo ist o uhniezdovanie.ale vsetko je to len teoria.musis pockat a uvidis.skus urobit test rano
@barborka93 test vyzera super...ja vidim //...No myslim, treba aby boli ruzovejsie...No ak si nahodou tehu, tak to bude este z minuleho cyklu - moj nazor...Pretoze ak mas este 2 tyzdne do MS, tak taketo // nemozes este mat...Tak, ci onak, objednaj sa k Dr., budes mat istotu...Drzim palce, pripadne daj potom vediet 😉
@mausy21 gratulka😊
@mausy21 v strede je z rána
Je tu dnes niekto ?☺
@barborka93 ten prvý je ovu?

@butterfly333 ale ona skusala podla jonasa pred 2 tyzdnani nie podla ovu...teda tak som to pochopila