Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@29simi gratulujem
@orsr teoreticky myslim, ze to spinenie mohlo byt aj uhniezdovanie vajicka...Ak mas fotecku testu, hod ju sem...Ak tam vidis //, urcite ich tu uvidime aj my a skor Ti povieme...No tak, ci onak, ak bude MS nadalej meskat, testuj znova, ciarka by mala silniet ak si tehu...Drzim palceky 🙂
Ahojte..tak vcera som bola u dok.a som naozaj tehotna 🙂 drobcek ma zatial 2mm <3
@angela5 gratulujem 🙂 Dalsia do partie 🙂
@angela5 gratulujem
na fotke to nie je vidiet ale ak som neni farboslepa, nazivo je to ciste ruzova viditelna druha ciarka, urcite som sa nesplietla, lebo kanaliky som mala stale, ale toto urcite neni kanalik. Ovulacny test zostal uplne pozitivny! 🙂

Dobry den. Snazime sa o babetko. Uzivam duphaston uz asi rok,aby som mala menzes. V auguste som nasadila clostilbegyt 1xdene- 5dni. Ciklus mam 28dni.Spinenie mi prislo asi o 3dni skor ako mala prist menstracia(spinenie trvalo 2-3dni). Dnes mi menzes meska 2den. Test som si robila rano.druha ciarka nebola skoro vobec vidiet.(ale samozrejme ja ju tam vidim). Otazka znie🙂 - preco som mala spinenie na 25den a menzes este ani len nepocitujem ani neprisiel. A druha ciarka neni skoro vobec vidiet. Pekny den majte 🙂