Duchovia na teste
Prvy krat som sa s tym stretla a neviem co si mam mysliet a ak je tu niekto kto mal s tym skusenost prosim ozvite sa,budem velmi rada dakujem.
Moja posledna ms bola 28.12.2017 trvala 5dni potom mi za januar neprisla mam to asi rozhadzane..no vtedy som nemala pohlavny styk nic.
15.2. Som mala pohlavny styk a doteraz mi ms neprisla.
26.2 som si nasla ruzovy flak taky mensi vytok trvalo to len raz za jedn nic potom som nic nespozorovala..a teda neviem ozaj co to je nikdy som sa s tym nestretla,je pravda potom mi bolo zle unava trosku pichanie pod bruskom.
26.2 som si nasla ruzovy vytok ktory trval jeden den len.
5.2 som bola u dr na vysetreni s tym ze co to moze byt, dr ma prezrel a povedal ze zatial vsetko ok nevidi tam nic ani ze by mi mala prist ms a ze tam vidi neaku dutinku malu ale ze to nic...zevraj to na tehotnstvo nevyzera zatial. Dal mi duphaston ktory mam brat pet dni ms zatial neprisla tak uvidime... robila som si testy vysli duchovia prikladam foto alebo potom som mala ze aj nic tobila som si aj ten digitlany a vyslo minus. Ja teraz sakra rozmyslam ci mozem ozaj byt tehu. Mna slak trafi s toho cakania 😀😀
opravujem sa.. prva je do 5minut a ta druha je do 3minut,inak mi nacitalo ako som chcela:-/
@nikinkals a mavas pravidelny cyklus??
@polovnicka92 no posledné mesiace aj hej, na 25-26den
@nufinkanufka 15.3. si mám ešte spraviť test a potom volať do Iscare MT ako dopadol a povedia mi další postup. Ale chcela by som ísť v piatok k svojmu gynekologovi. A vy ste zatiaľ čo poskusali?
@janaark ja mam robit 20.3 a potom tiez volat Car. Toto je uz nase 2. IVF. 1.v Ba a nic a to sme mali veeeela embryok a teraz sme v Brne 1.Ket dufajme so stastnym koncom
podla mna si tehotna,kludne to mohlo byt uhniezdenie vajíčka, oddychuj nohy hore..ja som ležla v 6tt v nemocnici a tiež okrem dutinky nebolo nič🙂hcg si daj zobrat🙂
@nufinkanufka tak ti silno držím palčeky 🙂 verím že 20.3 sa už budeš vytešovať 😊
@janaark dakujem aj ja tebe🙂
@polovnicka92 toto iste ani ja nerozumiem ze proste ruzovy fliacik a tam to skoncilo nikdy som sa s tym nestretla no ale ja mam silny pocit ze mne uz ma nepride toto som este ozaj nemala. Presne sme na to . Posledny test som si robila teraz vo stvrtok a uz odvtedy nerobim lebo vyjde mi tam slabunka druha ciarka a mam potom s toho pochybnosti idem sa naozaj zblaznit a tolkeho cakanie ze teda na com som.
@michaelamichaelamichaela ja skm si aj dneska a zas len slaba ciarka 🙂 to je ze aj fajcim ale to mi neprestalo az tak chutit skor mi kava neberie nejak posledne dni 1 mi staci a mam ju cely den a to som zvykla 2-3 .. a unavena non stop len co vstanem ale to tiez nemusi byt dovod ze som tehu 🙂 som velmi zvedava ako dopadneme 🙂 vy ste planovali?? .. rozmyslan ze si este urobim ten digitalny a ak nic neukaze tak proste cakat na dalsi menzes 🙂 lebo nemam nejake bolesti semtam piichanie v spodku brucha ale nic strasne jedine coho sa bojim je mimomaternicove :/.. len ak to beriem tak ze som mala poslednu v januari uz mali byt riadne ciarky ale ak bolo nejakou nahodou ci zazrakom len teraz to uh iezdovanie no pan boh vie 🙂
@michaelamichaelamichaela urob si test o tri dni ci silnie a hotovo 🙂
@nela6 minuly tyzden som si robila a teraz a proste sami duchovia boha pri prvej dcerke krasne ciarky a teraz toto mna ide porazit ozaj
@michaelamichaelamichaela tak ono je potom velka pravdepodobnost mozno biochemickeho tehotensta ked to ostava slaby test...uvidis este co narobi duphaston
@michaelamichaelamichaela podľa mňa je pozitívny, jasne vidieť druhu čiarku... Už ti mešká?
@janinkalc no tak ms mi mala davno prist do boha ja som mala naposledy pred silvestrom trvalo to do januara a potom nic a 15 pohlavny styk potom ruzove spinenie a meska to a tesujem ako blazon a takyto duchovia mne asi zahrabalo uz nechapem nicomu k dr az koncom mesiaca je na dovolenke
@polovnicka92 premoceny

Zienky, nezvyknem robit testy, poradite mi? Poslednu menstruaciu som mala 11.2.,mala som dostat dalsiu 8.3.,prislo spinenie 3 dni,rano len na toaletnom papieri, v nedelu nic a dnes rano troska svetlej krvi rano, ked sa utierala.. tak som si spravila test, su to dve fotky, prva je do 3minut..potom som kukla opat, tak do 5minut zosilnela ta druha ciarka, behala som dnes po lekaroch, teraz si lahla a citim maternicu, ako ked maju prist moje dni, dnes mam 30 od menstruacie, je nadej, ze napriek spineneniu a tomu pocitu v maternici, ze budem v tom? Dakujem za radu