Duchuje test pepino?
Dnes som 10 dpo .. skúsila som zo zvedavosti

@bibuska2 ahoj potrebujem poradiť s eská ráno som robila test. Je to teta mama pridávam foto
@radicova12345 baby potrebujem poradím. Neviem teraz. Ci to klame ten test alebo nie ďakujem
@radicova12345 baby dneska ráno som. Ti robila. Je to 8 deň. Po styku. Ďakujem za každú správu
@radicova12345 ahojte baby dneska robený test mama pozitívny a za dve hodiny test pepino a. Nič tam. Nebolo. Pridávam aj foto.
@radicova12345 a pepino nič.
@radicova12345 ahoj tak na tomto teste máš pozitívny výsledok ❤️🙂
@bibuska2 ahoj áno ale na druhom nie. Takže mama test klame
@radicova12345 skus zájsť k dr a daj vedieť píla si neake vitamíny
@bibuska2 ahoj moja to bol falošný pozitívny test. A pepino nič. Takže prídu mi krami. Ja mam ísť až po menzese. Na kontrolu. Chodím. Pravidelne. Takže očakávam. Menzes.
@radicova12345 AHoJ skúsila som aj ja pepino test
@bibuska2 ahoj moja. Niečo sa mi tam divi. A mešká mi. Menzes??
@radicova12345 ahoj nie iba som tak skúsila som 14dni dpo
@bibuska2 jaj tak.
@radicova12345 ahoj moja tak dne s som skúsila ešte test
@bibuska2 moja vidno to tam.
@michell999 ahoj ja tiež nad týmto testom rozmýšľam mne vyšiel takto dnes skúsim ešte test druhej značky
@bibuska2 Ahoj robila som už na druhych a tam nič tak aspon budem vediet že ich nemam kupovat.
@michell999 aha no chcem skúsiť ešte jeden testik a hneď prilozim foto
@michell999 Robila som digi test a nic 😔
@michell999 je mi to ľúto ale nevzdávaj sa mne sa tiež nedarí druhé tehu jedno už dieťa mame ale druhe nám neide už 8rokov je mi smutno tiež ale nechavam ty tak povedala som si už od dnes neriešim tetohenstvo ale kamaratka mi poradila niečo na otehotnenie sfotim ti to
@michell999 otehotnela hneď po jednom mesiaci a to sa snažili 9rokov a ešte jej manžel píl prášok folandrol každý večer jeden prášok dúfam že ti to nejako pomôže ja sa tehotenstva vzdávam začína mi práca tak som Bohu vďačná za prácu 😘
@bibuska2 Dakujem aj mi sa dlhší snažime o druhe a nič tak skusim.toto aj manžel to užíva ten folandrol tak uvidime ďakujem ešte raz
@michell999 prosím nech sa zadarí
@michell999 ahoj moja dnes som skúsila tehu test pepino ms mi mešká 5dni

@radicova12345 Ahoj moja som 4 dní pred ms je to duch na teste?