Iný som doma nemala a ideme preč na víkend tak som si len preistotu spravila a je tam duch čo sa mi nikdy nestalo ani pri tých klasických pepino testoch ani pri inom 🤷🏼♀️ Tak asi o dva dni budem naháňať v tatrach nejaký lepší test 😂
Podľa mna tieto sú ok . Mne veľmi dochovali tie nové šarže , kde sú 2 v balení
@kleopatra114 tento bol len jeden v balení mám ho ale dva mesiace kúpený 🤷🏼♀️ Mám ešte jeden a v nedeľu uvidím či bude silnejšia alebo čo a keď tak behnem iný kúpiť 🙈
Ved ukaz 😁 a vobec nevadi kolko ho mas kupeny. Co si myslis ze v obchododch ich menia ako rozky? Mozno raz za dva roky alebo ked sa vypredaju 😂
Keď to neni takto vôbec vidieť naživo to je omnoho lepšie vidieť aj že je do ružová 🤦🏼♀️ Nechce mi to lepšie odfotiť
Dnes som len 9dpo a nikdy predtým som nič nemala takéto 🤷🏼♀️ Dokonca ani keď som si v minulosti robila na tých zelených som nikdy nemala 😂 tak neviem čo si myslieť ale nejdem sa zatiaľ ani tešiť uvidím v nedeľu keď si spravím další
Po akom čase si sa naň pozrela ?

No, uz to tu bolo nespocetne velakrat. Tato znacka vseobecne nie je spolahliva, absolutne by som nekupovala tento test. Skus rovno inu znacku, vsak to zase nie je taky cenovy rozdiel.