icon

Duchuju takto Intimed testy?

cukrik93
18. aug 2022

Ahojte žienky,pozitivne ovu testy 10 aj 11.8. a dnes mi takto vysiel tehu test.Citim sa divne,neustale pichanie v podbrusku co u mna nie je bezne,no do ms mam este cca 6 dni,bojim sa radovat predcasne. Prijladam foto ovu testov aj toho dnesneho tehu,ciarka naskocila ihned,a nebol to prvy ranny moc.Takto mi test este nikdy ciarku neukazal.

Duchuju takto Intimed testy?Duchuju takto Intimed testy?Duchuju takto Intimed testy?
cukrik93
autor
20. aug 2022

@pondelok01 noo presne tak to vyzera aj u mna momentalne 😏

cukrik93
autor
20. aug 2022

@elenita
@ankare dakujem baby,no ine testy su uplne snehobiele,takze to bol asi chybny kus,no este nadej mam ☺️

mima1991
20. aug 2022

@cukrik93 skus urobit este intimed na porovnanie 🙂

cukrik93
autor
20. aug 2022

@mima1991 skusila som vcera,sice nie s ranneho ale bol biely 😏 dokonca aj clearblue ultra vcasny a tam bol uplne neviditelny duch takze skor kanalik..no necitim ziadne priznaky okrem toho ze od ovu ma boli podbrusko a hlavne vpravo obcas pichanie,no skor sa obavam ze to bude nejaka cysta 😏

cukrik93
autor
20. aug 2022

@mima1991 len teda este sa mi nestalo ze by vobec takto ukazal,a to s tymi testami testujem uz 9 mesiacov vzdy v mesiaci 4 testy..ale tak jeden s tisica moze byt chybny

mima1991
20. aug 2022

@cukrik93 aha, no tak uz jedine cakat a teplotu si nemerias? vecer si neskusala testovat? niektorym vecer lepsie ukazuje 🙂

cukrik93
autor
20. aug 2022

@mima1991 nemeriam veru,takze neviem ci ovu skutocne prebehla a ani kedy,len tie ovu testy ze boli pozitivne a aj to prvy krat za tych 9 mesiacov..neskusala som veru vecer,ale skusim zajtra rano alebo v pondelok..no radsej nedufam..ty si testovala?

mima1991
20. aug 2022

@cukrik93 treba byt pripravena na vsetko a ked to vyjde o to vacsia radost bude 🙂 drzim ti palce, ja dnes taka ista ciarka na intimed ako vcera, asi skor kanalik to bude u mna, ale necitim sa na ms, do 3 dni by mala dorazit, tak som zvedava, ale ako sa poznam zajtra zase skusim nejaky test :D

cukrik93
autor
20. aug 2022

@mima1991 a nemas foto toho testu? Ja som ho este vcera pozerala a ciarka tam stale bola a ked som podsvietila baterkou od spodu tak uplne na ruzovo bila do oci..no ale hovorim,ine testy nic ani taky isty 😔

mima1991
20. aug 2022

@cukrik93 nemam uz, ale tvoja ciarka bola silnejsia ako moja 🙂 kedy mas dostat? ja asi skusim nejaky tycinkovy zajtra, niekde baby pisali, ze maju viac farbiva ako tieto pasiky

cukrik93
autor
20. aug 2022

@mima1991 ja mam dostat v stredu alebo vo stvrtok..dnes ma bolia nohy ako prvy den ms 🤦🏽‍♀️ Bola tmavsia ale vidis,tri druhy testov a ziadny ani len ducha neukazal 😔

cukrik93
autor
20. aug 2022

@cukrik93 aj brucho mam take bolave ako pri ms

mima1991
20. aug 2022

@cukrik93 no tak uz len pockat, blby pocit to je, ked nemas istotu ci je to len pms alebo sa ozaj podarilo :/ ale treba mysliet pozitivne 🙂

mima1991
20. aug 2022

@cukrik93 ja jedine co som si vsimla, vcera kvapka krvi, ale po utreti nic a napäte prsia mam, inac len bolestive byvaju

cukrik93
autor
20. aug 2022

@mima1991 no ved prave,ale trvalo to asi hodinu a potom zas len prava strana trochu pichanie,mne sa zda ze mam trosku citlivejsie prsia ale nie su bolave..no nic tak uvidime ☺️ Snad nam to vyslo 🙏

cukrik93
autor
20. aug 2022

@mima1991 ja som teraz normalne zostala v nemom uzase,ked som chcela skusit test ten intime otvorim balenie a vnutri nic,v tom zatvaracom obale 🤷🏽‍♀️

mima1991
20. aug 2022

@cukrik93 čože? Kedy si kupovala, dnes? To už ako by nestačili stresy z testovania, ešte aj z kupovania testov máme mať 😁

cukrik93
autor
20. aug 2022

@mima1991 vcera som kupovala 🙈 a v to jednom z tych dvoch normalne ze nic prazdnota 🤣🤣🤣

mima1991
20. aug 2022

@cukrik93 dobrý odrb 😁 to je možno znamenie, aby si dnes netestovala už a zajtra krásne čiarky budú 🙂

cukrik93
autor
20. aug 2022

@mima1991 joj bodaj by si mala pravdu,ale nebudem ani zajtra testovat 🙈😁

mima1991
20. aug 2022

@cukrik93 nechceš alebo sa nemáš ako dostať k testom? Ja som naštartovana do drogerky zajtra 😁

cukrik93
autor
21. aug 2022

@mima1991 no ja som dneska v robote ale tak uvidim este 🙈 noo popravde sa bojim uz testovat,mam pocit ze to bola ozaj nahoda ten jeden test a nevyslo to

mima1991
21. aug 2022

@cukrik93 rozumiem ti, ale nemysli negativne, naozaj 🙂 mrcha sa nehlasi? ja som mala dnes na papieri ruzove spinenie, ale teplota sa zdvihla, tak cakam, test aj tak skusim, to je uz moja ,,choroba" :D

cukrik93
autor
21. aug 2022

@mima1991 ja nemam ziadne spinenie,obcas bolesti v podbrusku,od vcera vecera aj trochu v krizoch,a bolest hlavy od vcera..rano som skusila este posledny test co som mala ten clearblue ultra vcasny a nic 😏 zajtra kupim testy a pockam do stvrtka ci pride ms ak nie tak skusim zas test..tebe drzim samozrejme palce ☺️

cukrik93
autor
21. aug 2022

@mima1991 ja teplotu nemeriam,nemam na to teplomer,myslis ze mozem aj normalnym takym deckym zmerat? Napr zajtra rano? Ale zas ked neviem aku mavam bezne tak neviem ci to pomoze 🤣

mima1991
21. aug 2022

@cukrik93 no uz len cakat musime 🙂 vies co ja si ortutovym klasickym meriam :D teraz som ani nestihla ovulaciu, len uz zvysenu teplotu, ta sa drzi, ale vlastne ani neviem ci prebehla ovulacia :D niekedy zvyjnem merat az ku koncu cyklu len aby som videla ten pokles a vedela ze uz dostanem ms

cukrik93
autor
21. aug 2022

@mima1991 aha..no ved to ze mne vysli pozit ovu testy ale ci ovu naozaj prebehla netusim 🤷🏽‍♀️ Potom som uz ovu testami netestovala..no mozno vyskusam zajtra rano tu teplotu len to srandy ze kolko mam 🤣

mima1991
21. aug 2022

@cukrik93 skus :D no nemali u nas uz intimed, tak som vzala iny, som zvedava :D

mima1991
21. aug 2022

@cukrik93 predavacka sa tvarila zaujimavo, ked som jej tam polozila vlozky a test :D

cukrik93
autor
21. aug 2022

@mima1991 hah no viem si predstavit,ale vsak co no bud jedno alebo druhe budes potrebovat 🙈 dufajme ze len ten test ☺️ Ja som pozrela na ten clear blue a je tam uplne tenky modry pasik skoro neviditelny ale davno po limite takze to neriesim 🤣 skusim pockat aspon do stredy..kedy ides testovat?