Duchuju takto Intimed testy?
Ahojte žienky,pozitivne ovu testy 10 aj 11.8. a dnes mi takto vysiel tehu test.Citim sa divne,neustale pichanie v podbrusku co u mna nie je bezne,no do ms mam este cca 6 dni,bojim sa radovat predcasne. Prijladam foto ovu testov aj toho dnesneho tehu,ciarka naskocila ihned,a nebol to prvy ranny moc.Takto mi test este nikdy ciarku neukazal.

@mima1991 skusila som vcera,sice nie s ranneho ale bol biely 😏 dokonca aj clearblue ultra vcasny a tam bol uplne neviditelny duch takze skor kanalik..no necitim ziadne priznaky okrem toho ze od ovu ma boli podbrusko a hlavne vpravo obcas pichanie,no skor sa obavam ze to bude nejaka cysta 😏
@cukrik93 treba byt pripravena na vsetko a ked to vyjde o to vacsia radost bude 🙂 drzim ti palce, ja dnes taka ista ciarka na intimed ako vcera, asi skor kanalik to bude u mna, ale necitim sa na ms, do 3 dni by mala dorazit, tak som zvedava, ale ako sa poznam zajtra zase skusim nejaky test :D
@mima1991 ja nemam ziadne spinenie,obcas bolesti v podbrusku,od vcera vecera aj trochu v krizoch,a bolest hlavy od vcera..rano som skusila este posledny test co som mala ten clearblue ultra vcasny a nic 😏 zajtra kupim testy a pockam do stvrtka ci pride ms ak nie tak skusim zas test..tebe drzim samozrejme palce ☺️
@cukrik93 no uz len cakat musime 🙂 vies co ja si ortutovym klasickym meriam :D teraz som ani nestihla ovulaciu, len uz zvysenu teplotu, ta sa drzi, ale vlastne ani neviem ci prebehla ovulacia :D niekedy zvyjnem merat az ku koncu cyklu len aby som videla ten pokles a vedela ze uz dostanem ms
@mima1991 hah no viem si predstavit,ale vsak co no bud jedno alebo druhe budes potrebovat 🙈 dufajme ze len ten test ☺️ Ja som pozrela na ten clear blue a je tam uplne tenky modry pasik skoro neviditelny ale davno po limite takze to neriesim 🤣 skusim pockat aspon do stredy..kedy ides testovat?

@pondelok01 noo presne tak to vyzera aj u mna momentalne 😏