Duchuju takto Intimed testy?
Ahojte žienky,pozitivne ovu testy 10 aj 11.8. a dnes mi takto vysiel tehu test.Citim sa divne,neustale pichanie v podbrusku co u mna nie je bezne,no do ms mam este cca 6 dni,bojim sa radovat predcasne. Prijladam foto ovu testov aj toho dnesneho tehu,ciarka naskocila ihned,a nebol to prvy ranny moc.Takto mi test este nikdy ciarku neukazal.

@cukrik93 joj skoda :/ ale dalsi mesiac dalsia sanca predsa 🙂 ja som dostala predvcerom menzes, ak sa to tak da nazvat, boli to tak na jednu vlozku do vcera, potom to seklo a dnes mam tiez troska krv na intimke, uz aj minuly mesiac som mala len 2 dni, asi zbehnem ku gynekologovi buduci tyzden, ci mi tam nieco nerobi zlobu, test mozno este skusim, lebo teplota sa stale drzi hore na 37
@marinecka95 Dobrý deň chcem sa opýtať či vám bolo nakoniec potvrdené tehotenstvo....lebo aj ja mám momentálne takú dilemu prvý test značky in:ntime vyšiel negatívny a dva dni pozitívny....dnes som skúsila aj digitálny značky doktor Max a ten vyšiel negatívny....tak neviem čo teraz......
@simonka121 ahoj, mne tieto testy nikdy neduchovali. Ak som tehotná bola - čiarky boli. Ak nie tak bol jasne negatívny
@marinecka95 tak môj vyzerá takto prvý je in: ntime a druhý pod ním je digitálny.........
@simonka121 nooo ciaročku vidno 🙂 je to 10tkovy?
Ak áno, digi ešte nemusel zachytiť
@marinecka95 áno in: ntime je 10tkovy....tak mám 3 dní do MS....tak skúsiť potom ešte.....
@simonka121 držím palce 🙂 mňa tieto testy nikdy nikdy nesklamali
@marinecka95 ďakujem ☺️

@mima1991 tak ja uz ani testovat nemusim..uz dorazila ms 😏