icon

Dutinka 3,2 mm

25. aug 2023

Ahojte, bola som dnes v nemocnici nakoľko mi vyšli pozitívne testy, čo sledujem čiarka silnie. V nemocnici som bola lebo odvčera som mala tmavohnedé spinenie a nedalo mi to. Môj gynekolog ma dovolenku. Doktorka mi spravila sono a vyšetrenie a oznámila mi ze vidí dutinka 3,2mm. Predpísala mi Progestanelle. Podľa menzesu som 5tt+4, ale mam nepravidelne cykly odjakživa. Napr. Túto poslednú menštruáciu som dostala na 44dc. Veľmi sa bojím aby všetko dobre dopadlo. Na prvú kontrolu ku svojmu mam ísť okolo 5.9.

autor
•
25. aug 2023

Dnesne testy poobedné

majamat
•
25. aug 2023

neboj, nic nie je stratene. ja som spinila a aj trosku krvacala a moja bublinka ma uz 12r.

autor
•
25. aug 2023

@majamat ja tomu pevné verím. Ale je to strašný stres, do toho mam nevoľnosť, hnačky... bojím sa.

majamat
•
25. aug 2023

chapem ta, tiez som to zazila. drzim palce.

mojeprvebabatko
•
26. aug 2023

Neboj sa,ja som krvacalaroadnou červenou krvou asi v 12 TT. Z ničoho nič. Keď som prišla do nemocnice,povedali mi,že je všetko v poriadku,ale pooddychovala som si tam 2 týždne a bola som na rizikovom

zuzi0911
•
27. aug 2023

Spinila som takto celý týždeň a ešte do 17tt niekoľko krát a mám 5m synčeka ..držím palce ❤️

babokaaa
•
27. aug 2023

Toto ako by som ja pisala, aj tyzdne sedia, aj gastacny vak som mala prazdny, este mi “zlaty” doktor povedal, ze z toho na 85% nic nebude. A to NIČ má dnes 6rokov a pojde do skoly.