icon

Dva dni duch na teste a potom negatívne testy

dorekapa
5. mar 2013

Kocky,podla mna,to bol plany poplach,alebo neviem co..ale mala som dva dni po sebe na teste slabu ciarku..volnym okom ju bolo vidno a potom na dalsi den som sirobila test,ci silneje a uz tam nebola ziadna a vlastne aj na dalsi a dalsi den boli testy negativne.Posledny MS som mala tri dni a slabsiu ako inokedy hned po nej sme snazilkvoalil.Inak sa citim zvlastne len z toho hladiska,ze ma pali zaha,ked sa napijem vody ako keby mi prislo z nej zle,lamu ma nohy a mam take veeeelke dvorce na prsiach.V podstate ak by sa to aj podarilo napriklad ten den po mrche,tak by to bol dnes 11 den od styku a neviem,ci to uz test zachyti,ale na druhej strane enchapem tym dvom slabym ciarka..Asi na niektoru z vas zaposobim ako nejaka puta naivna...ale je to forum pre mamicky,tak sa na vas s tym obraciam..dakujem

evakva
5. mar 2013

@dorekapa Na 11 den by uz test mal zachytit tehotenstvo. Akou znackou testu si testovala? Niektore robia falosnych duchov. Kup mamatest, ten je najspolahlivejsi.

katkarv
5. mar 2013

@dorekapa Z falosnymi duchmi a priznakmi mam aj ja kopu skusenosti.No mne test ked som bola tehu ukazal na 13den slabulinku ciarku,na druhy den taku istu,az o dva dni bola vyraznejsia.

dorekapa
autor
5. mar 2013

@evakva
@katkarv ja som robila vela testov..rapid test,axion,mediter test,pepino..a to som obmienala..a mam take bolesti v podbrusku ako keby ze dostanem kazdu chvilu mrchu..a este jedna otazka...da sa z aury vycitat ze je zena tehotna..ze to jej vyzaruje jej aura??To mi povedala pani,kt.robi s cakrami v tele..energiou a podla nej,ked ma chytila za brusko som v uuuplne prvom stadiu tehu..ze to vidi v aure..citi

evakva
5. mar 2013

@dorekapa Poznam len pepino a rapid a tie vedia duchovat. Kup si mamatest a skus znova. Ak aj tak nic a menzes nepride, chod k lekarovi. Ten ta pozrie a zoberie krv. Neviem, ci sa da z aury, ale tiez poznam pani, co sa len pozrie a vie, ci si alebo nie si tehotna.

dorekapa
autor
5. mar 2013

@evakva no prave mne rapid a pepino test ukazali negativny test.V piatok idem k Dr.vraj sa da zistit aj z vysetrenia zo spodu ci je zena tehu..a krv na gynde beru len na lacno??Ide o to,ze u mojho Dr.sa caka veelmi dlho,musim prist uz pred 7 rano a cakat..takze moze byt ze ma vezme na 9 rano..

evakva
5. mar 2013

@dorekapa Tehotenstvo vidno az neskor, hoci naznaky byt mozu (vysoka sliznica maternice). Krv je spolahliva. Myslim, ze nemusis byt nalacno. Ja by som si este urobila v piatok test - najlepsie ten mamatest

dorekapa
autor
5. mar 2013

@evakva tak ho urobim este v piatok..ale co som sa pytala v lekarni na ten test..tak nikde ho nemali 😒

kika1111
5. mar 2013

@dorekapa mne slabé čiarky robil RapiClear a DR. Max..to je jeden výrobca...ostatné boli biele. no a tehotná som nebola..

dorekapa
autor
5. mar 2013

@kika1111 hmm..tak ja si tiez myslim,ze tehu nie som...len ta liecitelka mi vcera volala a vravela mi,ze nech este pockam..ze to este nie je zachytene v moci..ale ona videla taku auru,ze to citi,ze sa to podarilo...

kika1111
5. mar 2013

@dorekapa ja netvrdím, že nie si..a prajem ti aby si bola, ja len píšem akú skúsenosť mám ja... už som bola z toho na nervy, tak som išla k dr..na sone nevidel nič tak mi zobral krv

dorekapa
autor
5. mar 2013

@kika1111 a co ti vyslo z krvi?,Si?Ja idem v piatok tak som zvedava..a krv sa berie na lacno na gynde?

kika1111
5. mar 2013

@dorekapa nie, nie som

dorekapa
autor
5. mar 2013

@kika1111 to mi je luto...ja si mysoim, na 50 percent ze ani ja nie som..vlastne priklanam sa k tomu,ze nie...ale dajen zomiera posledna

kika1111
5. mar 2013

@dorekapa mne vtedy MS meškala viac ako 2 týždne, tak som bola z tých testov zmätená.. na nič som nedokázala myslieť len na to, či áno alebo nie

emakiki
5. mar 2013

@dorekapa aj ja som si myslela, že nie som... a bola som 🙂 a keď som si myslela že som, ( 2 x pred otehotnením) tak som nebola... 🙂 držím palce... daj potom veideť, by ma zaujímalo, či tá pani mala pravdu...

dorekapa
autor
5. mar 2013

@kika1111
@emakiki dam vam vediet.No som sama zvedava..Ludkovia,,ja by som tak spala..normalne polozim hlavu n kancelarii na stol a zaspim do minuty..fuuuuha

bamby78
5. mar 2013

Kup si ten digitalny...clearblue... ten je nakpresnejsi,aj kolko si tehotna ti ptesne ukaze...stoji o par euro viac,ale az mas vyhadzovat za xy testov,tak radsej jeden drahsi a presnejsi 😉

25majka
5. mar 2013

ahojte kočky, od februára sme s priateľom začali pracovať na bábätku, v ten deň od rána som citila vaječník, a prvý styk som citila taký iný, mrchu som mala od 17. do 21. 2. a z toho tri dni som mala len špinenie. Robila som si test a bol negatívny, možem byť tehotná? Prosím napíšte svoje názory a možno aj skúsenosti. Ale asi len psychika pracuje, že? 🙂

m_atil_ka
5. mar 2013

@bamby78 mne ten digitalny ukazal ze tehu nie som a bola som... Najlepsi je naozaj mamatest ten ukazal hned slabu ciarku a potom silnela

bamby78
5. mar 2013

@m_atil_ka tak to si prva od ktorej citam,ze jej nevysiel...mne vysiel hned, dokonca aj ked doktor si este ani z kri nebol uplne isty

anna1991
5. mar 2013

ja som si robila test dve tyzdne po pohlavnom styku lebo my neprichdzal menzes a robila som si bejby test dvakrat ale rano a ten my potvrdil ze som tehotna a este som isla ku doktorovi som povedala ze my meskaju krami a on ma vysetril so spodu a urobil sono a my potvdril ze som tehotna i ked to nemam planovane tehotenstvo tak sa tesim na maleho termin mam v juni

m_atil_ka
6. mar 2013

@bamby78 sranda lebo mamatest bol duch a o tri dni som skusila tento a nic a vidis teraz som v 15tt 🙂