Dva dni duch na teste a potom negatívne testy
Kocky,podla mna,to bol plany poplach,alebo neviem co..ale mala som dva dni po sebe na teste slabu ciarku..volnym okom ju bolo vidno a potom na dalsi den som sirobila test,ci silneje a uz tam nebola ziadna a vlastne aj na dalsi a dalsi den boli testy negativne.Posledny MS som mala tri dni a slabsiu ako inokedy hned po nej sme snazilkvoalil.Inak sa citim zvlastne len z toho hladiska,ze ma pali zaha,ked sa napijem vody ako keby mi prislo z nej zle,lamu ma nohy a mam take veeeelke dvorce na prsiach.V podstate ak by sa to aj podarilo napriklad ten den po mrche,tak by to bol dnes 11 den od styku a neviem,ci to uz test zachyti,ale na druhej strane enchapem tym dvom slabym ciarka..Asi na niektoru z vas zaposobim ako nejaka puta naivna...ale je to forum pre mamicky,tak sa na vas s tym obraciam..dakujem
@evakva
@katkarv ja som robila vela testov..rapid test,axion,mediter test,pepino..a to som obmienala..a mam take bolesti v podbrusku ako keby ze dostanem kazdu chvilu mrchu..a este jedna otazka...da sa z aury vycitat ze je zena tehotna..ze to jej vyzaruje jej aura??To mi povedala pani,kt.robi s cakrami v tele..energiou a podla nej,ked ma chytila za brusko som v uuuplne prvom stadiu tehu..ze to vidi v aure..citi
@evakva no prave mne rapid a pepino test ukazali negativny test.V piatok idem k Dr.vraj sa da zistit aj z vysetrenia zo spodu ci je zena tehu..a krv na gynde beru len na lacno??Ide o to,ze u mojho Dr.sa caka veelmi dlho,musim prist uz pred 7 rano a cakat..takze moze byt ze ma vezme na 9 rano..
Kup si ten digitalny...clearblue... ten je nakpresnejsi,aj kolko si tehotna ti ptesne ukaze...stoji o par euro viac,ale az mas vyhadzovat za xy testov,tak radsej jeden drahsi a presnejsi 😉
ahojte kočky, od februára sme s priateľom začali pracovať na bábätku, v ten deň od rána som citila vaječník, a prvý styk som citila taký iný, mrchu som mala od 17. do 21. 2. a z toho tri dni som mala len špinenie. Robila som si test a bol negatívny, možem byť tehotná? Prosím napíšte svoje názory a možno aj skúsenosti. Ale asi len psychika pracuje, že? 🙂
ja som si robila test dve tyzdne po pohlavnom styku lebo my neprichdzal menzes a robila som si bejby test dvakrat ale rano a ten my potvrdil ze som tehotna a este som isla ku doktorovi som povedala ze my meskaju krami a on ma vysetril so spodu a urobil sono a my potvdril ze som tehotna i ked to nemam planovane tehotenstvo tak sa tesim na maleho termin mam v juni

@dorekapa Na 11 den by uz test mal zachytit tehotenstvo. Akou znackou testu si testovala? Niektore robia falosnych duchov. Kup mamatest, ten je najspolahlivejsi.