Dve čiarky a slabý menzes
@imanka69 to je negatívny test žiaľ
@stellarstar Tak asi som slepa 🤣🤣🤣
@imanka69 to neviem, ale môže to byť i biochemické
@stellarstar to neviem ale mam menzes slaby a test je pozitivny kukame sa a neho ja mama aj sestra a vsetky vidime //
No neviem neviem, ja tam teda tú čiarku vidím tiež.
@imanka69 to,či si slepá,na koníku nikto nevie zhodnotiť....test je negatívny a to,čo na ňom prezerá,je len kanalik
@mimka11111 tak ako kanalik to nevypada
Mne to príde ako kanálik, ale počkaj 2 dní a skus test znova, ak si tehotna bude tam jasná modra čiarka, nie niečo sede neurčité (aspoň podľa môjho mobilu).
Ja tiež vidím 🧐
Urob si dalsie testy a odfot normalnym telefonom
@ninka99865 Ja vidim tiez modru ciarku nie sedu na fotke to neviem zachytit
@imanka69 kedy si mala naposledy styk?
@catherinah nemam muz mi robi nocnu nemam iny telefon skusim mojim este urobit ale tak nemam za potreby si vymyslat ja tam ti durhu vidim a chcela som sa spytat ci je to normale ked mam menzes lebo z mojej rodiny zeny su tehotne a maju menzes 3/4 mesiace
@stellarstar pred mesiacom a potom skoro kazdy den ale potom raz ma strasne pri tom bolelo pod bruchom takze vyse tyzdna od vtedy radsej nie
@imanka69 kebyže pred mesiacom alebo pred 2 t posledný styk a ovulka tak by si mala teraz silné čiarky si myslím. Bud máš teraz biochemické a preto slabé ale ja tam vidím fakt len 1 silnú negatívnu čiarku
@stellarstar Tak kazda sme ina no moja sestrenica ma dve dcery mala menzes 3 mesiace a nevedela ze , je tehotna lekar jej povedal ,ze uz budu 2 mesiace a mala taku slabu ciarku ,ze ledva bolo nieco vidiet.....Ja vidim dve na fotke aj nazivo na teste :-/
@stellarstar inak mas pravdu ,ze sede to tu je neviem preco ked sem pridavam fotky velmi zla kvalita je posielala som na Messengeri aj v galerii je pekna kvalita a vidno modru ciaru len je slabsia ako ta prva
Ak bude zajtra silnejsia,je to tehitenstvo...ak nie ,je to chybny test
Urob ešte jeden test o 2 dní.. Ak to bude rovnaké alebo slabšie..niesi tehotná ebo to bolo biochemické tehotenstvo..

@imanka69