icon

Dve čiarky a slabý menzes

imanka69
9. aug 2022

Je mozne podla tohto testu , ze som tehotna? Aj napriek tomu ze mam svoje dni ale slabe a bez bolesti....

Dve čiarky a slabý menzes
Strana
z5
imanka69
autor
11. aug 2022

@liloastitch Dakujem za vysvetlenie

liloastitch
11. aug 2022

@imanka69 neviem teda či tehotná byť chceš alebo nie, každopádne vyzerá to tak, že nie si. Podľa tej sliznice minimálne. Testami by som sa teraz neriadila.

imanka69
autor
11. aug 2022

@liloastitch Keby som tehotna v pohode a ked nebudem tiez v vpohode takze, mi to je jedno tak teda pre seba a svoju istotu si aj tak o 10 dni urobim test aj lekar mi povedal a dufam,ze uz bude cisto biely lebo to neni dobry pocit mat testy pozitivne a nebyt tehotna 🤣 ked nemam cysty nic ......

21anjelik19
11. aug 2022

@imanka69 keby ti to bolo jedno tak by si sa netestovala niekolko dní pred MS ....keby si nechcela dieťa tak sa chrániš ....... buď chcem alebo nechcem dieťa či? ...nie že je mi to jedno 🤔🤔 na to že máš 24 rokov ako si písala v druhej tvojej diskusii tak ...no ....povedala by som že máš tak max 18 ...... keď nevieš čo chceš vlastne .....koniec hlásenia

nikasmile
11. aug 2022

@imanka69 podľa mňa by ti tie testy silneli. Každopádne, nevyšlo teraz, možno nabudúce budú II a držím palce.

imanka69
autor
11. aug 2022

@21anjelik19 Super hlasenie ale mas pravdu mam 24 ale citim sa na 18🤣 Ja som nenapisala,ze nechcem deti! Keby som tehotna tesim sa keby niesom neni to problem nebola by som sklamana pisem to uz asi 20x mam tazku fizicku pracu takze, chcem vediet,ze nemam dvyhat 20kg aj viac ....A ja viem najlepsie co chcem kde je problem? Musim byt ako ine??? Musim tuzit co dietati??? nemusim!!!! proste je mi to jedno nechranim sa lebo keby som tehotna tak to primem a podla mna kebyze sa nechranim sa musim a chcem testovat a ked ti to vadi necitaj moj prispevok koniec hlasenia!🙂))

imanka69
autor
11. aug 2022

@nikasmile 💚🍀

stellarstar
11. aug 2022

@imanka69 to foto tej pani helly luv daj preč, zneužívaš jej foto

21anjelik19
12. aug 2022

@imanka69 to budeš teraz každý mesiac stresovať a testovať sa hned po sexe každý deň či si tehotná ??? ..... veď buď alebo, sa rozhodni 😅😅 a kvôli tomu že dvíhaš ťažke tak sa nemusis testovat pred MS ..... stačí počkať na MS či príde či nie a potom sa otestovať ak NEPRÍDE a potom pôjdeš k lekárovi a budeš riešiť prácu ...... úplne zbytočne stresuješ

stellarstar
12. aug 2022

@21anjelik19 už jej netreba písať, ona si včera vymazala účet 🤣

21anjelik19
12. aug 2022

@stellarstar dik za upozonenie 😅😅 ..to sa dalo čakať 😂😂

stellarstar
12. aug 2022

@21anjelik19 sa jej pravdepodobne naše odpovede nepáčili 🤣 ale zadala som jej nick a toto riešila každý mesiac 🙈

21anjelik19
12. aug 2022

@stellarstar 😂😂 ved som jej aj pisala ci bude kazdy mesiac pisat 😂😂 a ona to robila ...uff som ju prekukla 😂😂

Strana
z5