Dve čiarky na teste. Je možné, že som tehotná?
Jasne pozitívny test, ale túto odpoveď by ti dal aj pribalovy leták k testu
Jasné, že si tehotná! Gratulujem! Mne nikdy nevyšli obe čiarky rovnako intenzívne, hoci som sa testovala aj v 10. týždni. A tiež som bola pri oboch tehotenstvách tehotná na prvý pokus a nemohla som tomu uveriť. 🙂
@marianna_peskova ďakujem krásne 🙂 z toho som mala obavy že ak sa nepodari tak zas by som bola sklamaná ale ma to riadne prekvapilo a to som si včera kúpila test reku skúsim lebo mi tri dni meškajú ale zvykli mi prísť vždy trochu neskôr tak som tomu nedávala nejako šancu no a spravím si ráno len tak a pozerám či sa mi to zdá alebo naozaj 🤗
Test je pozitivn gratulujem. Ale na 100%ti to potvrdi az tvoj gynekolog
Ahojte žienky viete mi poradit ??bola som u doktora 12.11. A povedal mi že ovuláciu budem tak za 5dni a styk bol 12.11.a 14.11a viete mi povedat že či môžem otehotnieť??alebo musíme presne ten deň v ovulacii ďakujem vám za odpoveď 🙏
No čo ako to zobral priateľ? Už si mu to hádam povedala či? 🙂
@nelinka888 jasné povedala ale kúpila som tie malé čiapočky v tescu jemu tepláky že niečo som ti kúpila 🤣 tie čiapočky som dala dovnútra poskladala a on že ale to si nemusela a ešte aj trenky 🤣🤣🤣a ja kukám naňho že trenky 🤣🤣🤣 tak otvoril to ešte raz a už videl čo to je tak sa riadne potešil 🥰🥰

@majca1995 Ano si normalne tehotna 🙂