icon

Dvojdňová menštruácia a negatívny test

gigus
20. jún 2016

Ahojte baby.... Som už zúfalá, neviem čo robiť....Menštruácia mi meškala 2 týždne následne som ju dostala no trvala iba 2 dni. ďalšie 3 dni nič a potom 1 dňové špinenie ale iba na wc papieri. Potom mi začali tehotenské príznaky...fakt som si mislela že som v 2 stave. O týždeň po špinení som si urobila test....Bol negatívny....Ale ja sa stále cítim tak tehotne...Neviem či si to len namýšlam ale som s toho zúfalá. Býva mi zle pichá ma v podbrušku, stále by som len spala, nechutí mi fajčiť, a to som fajčiar..... Nerozumiem či sa moje telo so mnou iba hrá alebo ja už neviem.... A moja otázka na vás je....Kedy by som si mala urobiť ďalší test aby mi na 100% ukázal či som? A čo si o tom mislíte? Ďakujem za odpovede

Strana
z2
gigus
autor
9. júl 2016

@spagetka2891
@margotka112
@pehavcek Ďakujem vám baby za podporu dnes som začala s clostíkom tak uvidíme... 🙂 snažím sa to nevzdávať.....ale ak mám pravdu povedať moc sa mi to nedarí....ďíky za podporu.... ☹

margotka112
13. júl 2016

@gigus Ahoj cica tak ako si v pondelok dopadla? Dúfam,že je všetko O.K

gigus
autor
13. júl 2016

Ale dobre....ževraj len mám rozhádzané hormóny ....tak sa aj teším že som ok....predpisala mi clostik tak ten beriem.....a ty? Už sa upravil s5 cyklus?

pehavcek
13. júl 2016

@gigus no vidis 😀 To sa upravi. Mne sa cyklus riadne rozhadzal na jesen (v lete sme podstupili umele oplodnenie a dva vklady), potom ked sa mi upravil tak sme v novembri podstupili este jeden vklad a doma sme si povedali ze cez zimu dame tomu pokoj, ze sa telo musi zotavit a ze na dalsi v klad pojdeme az niekedy april, maj a bum. Na novy rok sme ukuchtili potomka, ani nevieme ako :D Chce to len pozitivne myslenie a naozaj sa vediet od toho odputat. A viem ake je to tazke, presla som si tym, ale je to taaaak pravdive ze az.

gigus
autor
13. júl 2016

@pehavcek Gratulujem k dieťatku....🙂 prajem vela šťastíčka a zdravíčka.....No mne už sa nedá nemislieť....Už vyše 3 rokov sa snažíme a nič už ma to unavuje....vy ste sa kolko snažily?....🙂

pehavcek
13. júl 2016

@gigus presne 5 rokov a podarilo sa to vtedy ked som sa s tym vnutorne zmierila.povedala som si ze si dame este zaviest tych niekolko mrazacikov co nam ostalo a ked sa neuchytia uz to prestaneme riesit.normalne som sa zacala riadit vetou, ze ja sa zlomit nedam.ak mi nie je dietatko sudene tak aj tak prezijem stastny zivot, lebo zivot zijeme len jeden.a vtedy sa to podarilo.tiez som vravela ze sa to neda, nemysliet na to a ked som uz bola po piatich rokoch z toho unavena tak ta faza naozaj prisla

somavi
13. júl 2016

@gigus my mame dve detičky , prvé po troch mesiacoch snaženia , druhé po troch rokoch snaženia 😊 Už sme tiez boli zúfalí , potom to prišlo tak nečakane . Tak držím palčeky , isto sa to podarí 😊 Snáď čoskoro !

gigus
autor
13. júl 2016

@pehavcek
@somavi ďakujem za podporu baby....pokúsim sa aj ja to pustiť s hlavy....ďakujem držím vám a vašim drobcom všetko dobré...🙂

fakova
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2