Escapelle a meškanie menštruácie

sara_2121
2. máj 2016

Dobrý deň, prišla som si po radu alebo niekoho osobnú skúsenosť.
19.3 som mala prerusovany styk bez ejakulacie do posvy, ale dvakrát za sebou po cca hodine. No preistotu som vzala tabletku Escapelle do cca 48hod. Menstruacia prišla cca o 5 dní neskôr ako zvyčajne (teda asi desať dní po styku). Po skončení menstruacie som si spravila ešte test, ktorý vyšiel negatívne.
Ďalšiu menstruaciu som očakávala v tomto čase, no mešká už 4 dni (mala som vždy nepravidelnú menstruaciu no vždy to bolo +- 3dni). Už tyzden mám bolestivé prsia, čo som vždy pred menstruaciou mala. Pre istotu som si opäť spravila testy dvoch rôznych značiek s najvyššou citlivosťou a opäť vyšli negatívne.
Je ešte stále možnosť, že môžem byť tehotná? Keďže na internete sa človek dočítat rôzne veci (negatívne testy až do xtýždňa tehotenstva, neucinkovanie tabletky po,... Atď)
Alebo je to spôsobené tabletkou po, ktorá rozhadze cyklus? Je pravda, že tento mesiac som mala extrémne stresujuci v práci, v rodine a ešte som aj absolvovala operáciu. Styk od toho 19.3 som nemala. Viem, že najlepšie by bolo ísť ku gynekologovi, no tam sa dostanem najskôr o tri týždne.
Ďakujem za postrehy.

sibalka21
3. máj 2016

@sara_2121 Absolutne v ziadnom pripade nemozes byt tehotna :D Po prve, nespravil sa do teba, po druhe zobrala si tabletku( uplne zbytocne) a po tretie mala si par dni do ms cize, to ze by si mala ovulaciu je minimalna sanca.... Menzes ti meskal a meska koli tomu ze si si dodrbkala cely organizmus a moze ti meskat este niekolko krat... Ale nemusis sa bat tehotna niesi... A nabuduce si radsej nastuduj co to na nete aj tu je toho vela, a nezer tabletky ktore ti akurat tak poondia organizmus.... A sexujte s kondomom lebo budes jest te tabletky jak cukriky :D A zbytocne vyhodene peniaze na testy...... Nemusis ist ani ku gynekologovi akurat sa zasmeje 🙂

lillien123
22. jan 2021

@sibalka21 🤣🤣🤣 to musel byt riadne zly den ked si sa takto pekne vyjadrila

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre