icon

Fľaky na teste

ells95
4. sep 2017

Ahojte ! 🙂
Chcem sa vás spýtať, či sa niektorej stalo, že sa jej na teste v testovacej časti objavila nie čiarka, ale ako keby take fľaky alebo čo ... bohužiaľ test som vyhodila lebo mi nedošlo že sa tam ešte môže niečo zmeniť takze neviem čo to ukazuje teraz .. :/ sú to skoro 4tyzdne od styku a aj keď priateľ tvrdí stále že určite si dával pozor tak ja mu moc neverím ! :D okrem toho som strašne precitlivena plačem aj pri futbale keď naši daju gól .... menstruacia mi meškala jeden deň čo je v pohode ale trvala mi len dva dni a odvtedy nič len trošička spinenie alebo ako to nazvať.. neviem s kým sa o tejto téme porozprávať test som si robila prvý krat v živote a bol to mama test .. zajtra idem na krv keďže mám nejaké žalúdočné problémy stále mám kŕče v žalúdku zväčša to príde na mna až večer .. tak by má zaujimalo či aj obvodný lekár ak mi zoberie krv z úplne iného dôvodu to vo výsledkov uvidí ak by som bola náhodou tehotná. Ďakujem všetkým za odpoved a spravedlnujem sa za tento môj zdĺhavý príspevok, som tu nová ! 🙂

buba1811
4. sep 2017

flaky tam mas podla mna zato, ze si si nespravne ( velmi namocila test ) ... a neviem ci to zisti ale podla mna nie lebo krv berie na ine testy ako na zistenie HCG v krvi

buba1811
4. sep 2017

urob si dalsi test
a nechaj ho dlhsie polozeny a uvidis mne sa za 10 min nic neobjavilo a potom som mala druhu ciarku ked som ho v kosi zbadala :D

ells95
autor
4. sep 2017

Ďakujem za odpoved 🙂 hej mám v pláne zajtra alebo v stredu ale bojim sa toho ako čert kríza ! A asi to bude tým že som ho moc namocila lebo som bola taká roztrasena že až :D no som zvedavá teda najhoršie je že som strašný stresman všetko prehnane riešim a priateľ je kludas úplný a jeho veta : nevadí vychovame ak tak .. má doháňa k šialenstvu :D

buba1811
4. sep 2017

staci ked ho kusok namocis pokial nasiakne 🙂 a nechaj ho na stole kludne
ja som si 3 robila dva tyzdne 5-10 min nic zahodila som a pri tretom ked uz som fakt nechapala som vyhodila a ked som sla nieco zahodit som si vsimla ze dve :D :D :D ak ste spolu a vies ze nebude problem ( mas pratela, vek podla teba v pohode...) tak ziaden problem . Ak sa nato citis 🙂 ja som sama s malym a vela pomaha aj rodina ( nemyslim financne) ale este neopremyslaj nad tym co bude ak bude pockaj co vyjde aj stres robi svoje 🙂

osky
4. sep 2017

Ked uz ti budu brat krv,popros obvodaka nech ti pozrie aj hcg.oni to v pohode spravia.

alilka
4. sep 2017

@ells95 ak to správne chapem je to neplánovane 😉 držím prsty nech ti to dopadne ako sama chceš..

ells95
autor
4. sep 2017

No to ho radšej nebudem prosiť o to lebo naša sestrička by to roztrubila hneď po celej dedine :D no plánované to nie je, ale keby už tak nevadí nejako sa s tYm popasujeme 🙂 skôr ide len o to že som si vždy želala najskôr dokončiť VS, potom sa vydať a do 25ky mat babo jedno určite ... ale tak snívať môžem :D ja som bola tiež neplánovaná mama má mala v 19ke a aký je oco rad že má má :D tak snad by rozdýchal aj keby bol z neho dedo, len jeho reakcie sa bojim ničoho iného ...

deti95060810
4. sep 2017

chlap si dával pozor...to poznám ,aj môj mi tak hovorieval že on to má pod kontrolou...a deti máme plný dom....😀
nech ti to dopadne tak ako si ty praješ...😉

ells95
autor
4. sep 2017

No ved toto že chlapi t

ells95
autor
4. sep 2017

Chlapi toho narozpravaju :D uvidíme teda zajtra budem múdrejšia 🙂 a možno by som aj bola rada, len má hnevá tá škola že ešte mám dva roky :/

dominiqwa
4. sep 2017

@ells95 moja ja som skolu končila s dvoma bambulami a dala som to. Denné štúdium, deti mali 2,5 a 1rok.

ells95
autor
4. sep 2017

Tak to klobúk dole máš môj obdiv !! 🙂 ja som pri pisani BP a učení sa na statnice nestihala ani frajera nie to dve deti :D ale aspoň je to dôkaz toho že keď sa chce sa všetko dá 🙂 ďakujem veľmi má to povzbudilo 🙂

buba1811
5. sep 2017

@ells95 Pozri ja mam otca taku sekeru ze som mohla po 19*00 vecer chodit von asi po skole 19-20 dovtedy uz boli kontroli vsetko a teraz mam 23 mam 10 mes baby. 3 Mes. som mu to tajila lebo som sa bala a teraz ??? ani robit nejde lebo sa s malym blazni v posteli a po vonku :D :D :D prva reakcia je vzdy ina neboj sa .... daj vediet ako to dopadlo ci si tehu

xxxxxnnnnn
5. sep 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

dominiqwa
5. sep 2017

@ells95 ďakujem...bolo to niekedy o drzku poplakala som si aj od nervov ale dala som to...som rada 😉

ells95
autor
6. sep 2017

No dúfam že tentokrát som ho urobila správne aj keď nie z ranného mocu, ale nič tam nevidím 😏