Gestačný vak, cysta a možné tehotenstvo
Ahojte, dievčence
Dnes som bola opäť v sanatórium Helios v KE na ďalšej konzultácii a najmä z toho dôvodu, že mala prísť menštruácie a do dnešného dňa nikde... Zistené mám polycystické vaječníky na ľavej strane zrejme v ťažkom štádiu než na pravej strane... Ale teraz k veci. Spravil mi ultrazvuk zdola a povedal mi, že mám veľmi vysokú sliznicu,videl nejaký čierny vak ale nemohol povedať, že je to gestačný vak. Vznikla mi aj cysta 3.5mm ale spomínal mi, že sa mi v tele vstrebe.. Nakoľko bola by blbosť keby mi pichol injekciu na vyvolanie...
Vzal mi aj krv na hcg ale to budú až zajtra ma kontaktovať či je to pozitívne. Mám také stavy ako pred menštruáciou,tlak v bruchu, cítim také v bruchu ako je bublanie (viem, je to smiešne ale nechápem tomu) citlivé prsia. Úprimne poviem, že opýtal sa ma či náhodou nemôžem byť tehotná a ja hneď odpoveď:"neverím tomu veľmi..."
Ale teraz otázka znie, je možné žeby som bola tehotná?
Pre istotu mi predpísal aj lieky vkladať do pošvy ak by bol pozitívny výsledok hcg. Zdôraznil mi, že ovulácia došla na ľavej strane nakoľko videl aj voľnú tekutinu... Minule mi spomínal, že väčšia šanca je otehotnieť z pravej strany... Tak úplne tomu nechápem. Čo sa týka partnera spermie sú v poriadku...
Baby, je možné žeby som bola tehotná? Nechcem sa predčasne tešiť ale poviem Vám úprimne hreje mi to srdiečko. Noo, uvidíme... Stretla ste sa s tým niektorá?
Ďakujem krásne za odpovede ❤️
Krásny večer 🌃
@snazilka2021 silno držíme palce! 🥰
@snazilka2021 je to možne,jasne. A prajem Vam aby to tak aj bolo!!!! 👊🙏🙏🙏🙏
@snazilka2021 a testik si neskusala? Ja ked som mala mini dutinku na ultrazvuku, test bol jasne pozitivny. Držím ti palce 😉
@ankare ďakujem ❤️
@miskamicha veľká vďaka ❤️
@luci_ba nenašla som odvahu na test. Povedala som si, že keď to má byť pozitívne tak nech si to vypočujem od Dr 🙂
@snazilka2021 kedy ideš k dr?
@snazilka2021 chapem ťa 😌 nech ti to všetko dobre dopadne 💞
Tak dievčence myslela som si správne, že nič z toho. Asi fakt sa to prirodzene nikdy nestane 😔 Už som zúfalá, strašne ma to mrzí. Už nech prídu moje dni a nech môžem sa ďalej pohnúť 🙂
@snazilka2021 nezufaj, ja verím,že sa to čoskoro podarí. Silno držím palce! ❤️
@ankare to by bol najkrajší darček pre nás ❤️

Urcite tam sanca je.. ja som mala “menstruacne bolesti” asi 5 dni, bez menzesu, tak som si urobila test a //😲 po rokoch snazenia..