icon

GS Mamatest pozitívny: Vidíte druhú čiarku?

luciust
12. apr 2026

Ahojte baby, vidíte tam prosím niečo? GS Mamatest - už od ponorenia do ranného moču, čiže pred limitom, aj počas limitu, aj po uschnutí testu som tam tú druhú slabú čiarku videla. Na fotke to nie je až tak silno vidieť, na videu a voľným okom to vidno lepšie. Videl to aj manžel, ale zaujímalo by ma, čo na to poviete vy… Doteraz boli testy vždy snehobiele (testovala som od 7 DPO). Všetko fotené včera - 11.4. - (pravdepodobne 11 DPO (28 DC), ovulácia sledovaná len podľa výtoku). MS by podľa appky mala prísť do 3 dní, ale posledne ju mám nepravidelnejšiu, niekedy 29 dní, inokedy aj 38, stále kojím ešte 1x denne. Tak čo hovoríte?

Update z dnešného dňa (12.4.) dám do ďalšieho komentára.

luciust
autor
12. apr 2026

Tak dnešný update, pravdepodobne 12 DPO. Skúsila som GS Mamatest (tak ako včera) a vyšlo mi toto. Obidva sú dnešné, ten spodný som urobila trochu skorej. Ale celkovo na obidvoch ukázalo ešte pred limitom a aj počas limitu. A zdá sa mi, ako keby ten vrchný mal viac farbiva než ten spodný.
No neviem, čo si myslieť, lebo skúsila som aj test od značky TopTest z toho istého moču a tam bolo niečo len také, že by som druhú čiarku videla len keď veľmi škúlim 😅 a test nakloním… tak neviem, čo si mám myslieť. Tak či onak, Mamatest je silnejší, než bol včera, ale bojím sa.. 😔

zuzana364
12. apr 2026

Ja tam vidím ducha.😉

anonym_df886b
12. apr 2026

@luciust
Ahoj. Ja tam vidím čiarku aj na tom včerajšom teste. Ale z toho, že testuješ už od 7 DPO, mi príde, že si na to dosť naviazaná 😅 ja som to mala podobne, len som vydržala asi do 9 DPO 😀
Teraz som v 16. týždni tehotenstva a odvtedy som sa musela stresovať kvôli toľkým iným veciam (či bude srdiečko biť, potom genetické testy, neskôr morfologický ultrazvuk), že ak ti môžem dať jednu radu – nestresuj sa tým až tak. Stačí testovať každý druhý deň, viem, že je to ťažké.
Je to aj zbytočné míňanie peňazí, lebo aj tak sa stane to, čo sa má stať 🙂
Mne Mamatest nikdy nesklamal, ale veľa ľudí píše, že nie je spoľahlivý. Na tvojom mieste by som pokračovala v testovaní radšej s Livsane alebo
Baby Top testom.
Veľmi držím palce

anonym_61d27e
12. apr 2026

Sprav clearblue

luciust
autor
12. apr 2026
@anonym_df886b

@luciust
Ahoj. Ja tam vidím čiarku aj na tom včerajšom teste. Ale z toho, že testuješ už od 7 DPO, mi príde, že si na to dosť naviazaná 😅 ja som to mala podobne, len som vydržala asi do 9 DPO 😀
Teraz som v 16. týždni tehotenstva a odvtedy som sa musela stresovať kvôli toľkým iným veciam (či bude srdiečko biť, potom genetické testy, neskôr morfologický ultrazvuk), že ak ti môžem dať jednu radu – nestresuj sa tým až tak. Stačí testovať každý druhý deň, viem, že je to ťažké.
Je to aj zbytočné míňanie peňazí, lebo aj tak sa stane to, čo sa má stať 🙂
Mne Mamatest nikdy nesklamal, ale veľa ľudí píše, že nie je spoľahlivý. Na tvojom mieste by som pokračovala v testovaní radšej s Livsane alebo
Baby Top testom.
Veľmi držím palce

@anonym_df886b Ahoj, ďakujem za komentár. Ak by sa to podarilo, tak by to bolo moje druhé tehotenstvo. Len problém je, že v našom malom meste sa Livsane testy nedajú zohnať, musela by som objednať z internetu a neviem, kedy by prišli. TopTest ako keby ani poriadne nezachytil to, čo Mamatest. No neviem, či len “falošne neduchuje”… Samozrejme ďakujem za držanie prstov 🤞🏻🫶🏻 snáď sa podarí…

luciust
autor
12. apr 2026
@zuzana364

Ja tam vidím ducha.😉

@zuzana364 Ahoj, ďakujem za komentár ☺️ Som rada, že to vidíte aj vy.

luciust
autor
12. apr 2026
@anonym_61d27e

Sprav clearblue

@anonym_61d27e Ahoj. Mám ho doma, ale neviem, či na citlivosť 25 nie je ešte skoro, bojím sa, že by to ešte nezachytil. Asi by som počkala, či ešte čiarka trochu zosilnie, alebo aspoň do termínu MS, podľa appky by mala prísť za dva dni… Len keby viem naisto, že kedy príde. Posledné mesiace si chodí ako chce.

anonym_61d27e
12. apr 2026
@luciust

@anonym_61d27e Ahoj. Mám ho doma, ale neviem, či na citlivosť 25 nie je ešte skoro, bojím sa, že by to ešte nezachytil. Asi by som počkala, či ešte čiarka trochu zosilnie, alebo aspoň do termínu MS, podľa appky by mala prísť za dva dni… Len keby viem naisto, že kedy príde. Posledné mesiace si chodí ako chce.

@luciust mne ukazal 3 dni pred ocakavanou ms.ale vedela som kedy ma prist... ale ciarku na oboch tvojich vidim. Cudujem sa , ze vydrzis ho nepouzit 😁

luciust
autor
12. apr 2026
@anonym_61d27e

@luciust mne ukazal 3 dni pred ocakavanou ms.ale vedela som kedy ma prist... ale ciarku na oboch tvojich vidim. Cudujem sa , ze vydrzis ho nepouzit 😁

@anonym_61d27e aj ja sa sebe čudujem 😀 ale uvidím, možno zajtra, ak bude Mamatest silnejšia čiarka. Od včera sa pridali aj mierne menštruačné bolesti v podbrušku. Ktovie, či teda MS príde.
Mali ste predtým aj pozitívne paličkové testy, alebo ste rovno spravili digitálny?

leidin
12. apr 2026

Tak si to urob o mesiac. Malo by to casom zosilniet, ak je naozaj pozitivny. Takto nahanat cim skor asi nebude mat vyznam.

anonym_61d27e
12. apr 2026
@luciust

@anonym_61d27e aj ja sa sebe čudujem 😀 ale uvidím, možno zajtra, ak bude Mamatest silnejšia čiarka. Od včera sa pridali aj mierne menštruačné bolesti v podbrušku. Ktovie, či teda MS príde.
Mali ste predtým aj pozitívne paličkové testy, alebo ste rovno spravili digitálny?

@luciust spravila som palickovy. Bol tam duch. Spravila som clearblue a bol neegativny. To bolo asi 10 dpo.. cca... a potom 3 dni pred ms mi ukazal uz aj clearblue

luciust
autor
12. apr 2026
@leidin

Tak si to urob o mesiac. Malo by to casom zosilniet, ak je naozaj pozitivny. Takto nahanat cim skor asi nebude mat vyznam.

@leidin wow, okej, ďakujem 😀

luciust
autor
12. apr 2026
@anonym_61d27e

@luciust spravila som palickovy. Bol tam duch. Spravila som clearblue a bol neegativny. To bolo asi 10 dpo.. cca... a potom 3 dni pred ms mi ukazal uz aj clearblue

@anonym_61d27e mávate dlhý cyklus? Keď 10 dpo ešte nie a pred ms 3 dni už áno? Prepáčte, len si to snažím všetko pospájať 🙂 ďakujem

darijja
Autor odpoveď zmazal
luciust
autor
12. apr 2026
@darijja
Odpoveď bola zmazaná

@darijja aktuálne pravdepodobne (podľa výtoku odsledované len) 12 DPO.

anonym_df886b
12. apr 2026
@luciust

@anonym_df886b Ahoj, ďakujem za komentár. Ak by sa to podarilo, tak by to bolo moje druhé tehotenstvo. Len problém je, že v našom malom meste sa Livsane testy nedajú zohnať, musela by som objednať z internetu a neviem, kedy by prišli. TopTest ako keby ani poriadne nezachytil to, čo Mamatest. No neviem, či len “falošne neduchuje”… Samozrejme ďakujem za držanie prstov 🤞🏻🫶🏻 snáď sa podarí…

@luciust TopTest ukazuje pozitívny výsledok o niečo neskôr, možno má menej farbiva. Aj mne to najprv ukázal Mamatest, ale ani vtedy som mu úplne nedokázala veriť.

luciust
autor
12. apr 2026
@anonym_df886b

@luciust TopTest ukazuje pozitívny výsledok o niečo neskôr, možno má menej farbiva. Aj mne to najprv ukázal Mamatest, ale ani vtedy som mu úplne nedokázala veriť.

@anonym_df886b ďakujem, možno to aj u mňa tak bude 🥹

luciust
autor
13. apr 2026

Ahojte, tak dnešný update. Robila som znovu Mamatest a aj Livsane z ranného moču, vyšli úplne snehobiele. Tak teda asi to bolo to spomínané biochemické alebo si zo mňa len testy vystrelili. 😔 Tak či onak, ďakujem vám za vaše odpovede a čas. Smutná a sklamaná som, ale musíme ísť ďalej..

anonym_61d27e
13. apr 2026
@luciust

Ahojte, tak dnešný update. Robila som znovu Mamatest a aj Livsane z ranného moču, vyšli úplne snehobiele. Tak teda asi to bolo to spomínané biochemické alebo si zo mňa len testy vystrelili. 😔 Tak či onak, ďakujem vám za vaše odpovede a čas. Smutná a sklamaná som, ale musíme ísť ďalej..

@luciust to ma mrzi, ale kym nie je MS tak to nie je stratene. A ak aj pride, dalsi mesiac je nova sanca ❤️

luciust
autor
13. apr 2026
@anonym_61d27e

@luciust to ma mrzi, ale kym nie je MS tak to nie je stratene. A ak aj pride, dalsi mesiac je nova sanca ❤️

@anonym_61d27e áno, snáď budú lepšie mesiace 🙏🏻

luciust
autor
Včera o 07:09

Ahojte, tak nakoniec večer prišla aj menštruácia (ako na potvoru presne podľa appky 🙄). Tak snáď tento ďalší mesiac 🙏🏻