icon

HCG pri rovnako silnej čiarke

9. jún 2023

Ahojte. 🙂 aké ste mali hcg pri rovnako silnej ciarke na desiatkovom teste? Momentálne som v 5+1 a čiarky mam rovnako silnej už dva dni. A ešte sa chcem spýtať. Kedy ste mali prvý krát akciu srdiečka. Ďakujem. 😉😉

vandica
9. jún 2023

Ahoj, ja som bola u dr 5+3tt, čiarku testovaciu som mala dokonca silnejšiu ako kontrolnú, a bolo vidno iba vak. Idem o dva týždne znova. Ale hcg neviem aké má byť, krv mi nebral.

bm_
9. jún 2023

Tak ja ti poviem ze som pouzila rozne znacky a niektore uz davno mali rovnaku ciarku a niektore ani nahodou aj ked mali vsetky rovnaku citlivost. Z tohto sa vobec nic neda vyhodnotit. Nasledne niektore testy ostavaju rovnako tmave ciarky a niektore dokazu to, ze testovacia je tmavsia ako kontrolna 😂 ale v 5tt uz boli tusim vsetky rovnake. Na hcg som
Bola 15 dpo a to mi som
Mala okolo 530 tusim. Ale ciarky rovnake neboli:D a srdiecko sme videli 6+3, skor som nebola cize neviem ci by bolo

autor
9. jún 2023

@vandica ja idem 6+4 nechcela som ist skôr. Dúfam ze bude aj srdiečko nech mam dušu na mieste. A gratulujem. 😉
@bm_ super dúfam ze aj ja budem mat na kontrole. Trosku sa bojím biochemickeho ale dúfam ze keď mam už niekoľko dní rovnaké čiarky tak sa to už nestane. 😉

zuza265
9. jún 2023

Ak ich mas silne a su rovnake, tak je to podla mna okej. A to hcg stupa niekedy tak narazovejsie aj kazde 3 dni… nemusi obden🤗

autor
9. jún 2023

@zuza265 no ja už mám s dnešným dňom tri dni rovnako silnej ako kontrolné. Vyskúšam možno ešte ten digitálny. Bojím sa aby bolo všetko ôk. 😉🙂

jaskolka
9. jún 2023

Autorka, skus sa ukludnit, zbytočne budeš dookola testovať.
Ideš k lekárovi,tehotná si, nič iné urobiť sa aj tak nedá. Nijako nemôžeš tetaz ovplyvniť, čo sa deje vnútri tvojho tela. Proste priroda vie, čo robí, mysli pozitívne, a zbytočne stresovať je tetaz najhoršie.

autor
9. jún 2023

@jaskolka ďakujem za odpoveď. Ako nestresujem len kontrolujem. Preistotu. 😅

zuza265
9. jún 2023

A su silne uz obe ciarky?🤗

autor
9. jún 2023

@zuza265 ano. Úplne rovnaké. Len by ma zaujímalo ze koľko mam asi hcg. 😊😅🙏

zuza265
9. jún 2023

To uz potom nebude silniet tak ako ked je jemna ciarka🤗 hcg len ked pojdes na krv - mozes ist ako samoplatca do niektorych zariadeni - napr ubilabs. Stoji to par eur vysledok do hodiny

autor
9. jún 2023

@zuza265 q to už počkám na doktora. 😅 nooo tam už nemá čo silniet. Len nech neslabne. To sa mi tiež už stalo síce nie pri takejto silnej ciarke. 🙏🙏