HCG v krvi a príznaky
Rada by som sa opýtala ako to mám brať. 6.12 som bola na krv, ktorá bola negatívna (od styku prešiel viac ako mesiac) ale od včera mi je dosť zvláštne. Mám len bolesť žalúdka. Test bol včera ráno negatívny. Chcem sa len spýtať, že ak by to boli príznaky tehotenstva tak nemala by krv byť aspoň trochu pozitívna už toho 6.12?
Zacinam si mysliet,ze si robite len srandu,v opacnom pripade mate vazny problem a Vasho priatela lutujem,pretoze klamate az sa prasi,pretoze raz pise tak potom onak…som zvedava kedy zas zalozite dalsiu temu a budete pisat zas to iste…
Ved si pisala, ze uz navstevujes psychiatra. Ak ano, urychlene ho zmen, naozaj, urychlene. Napis, az to urobis.
@bejbs123 ak je tam dg schizofrenia, vsetky logicke suvislosti nam davajuce zmysel budu pre pacienta len dalsie zamienky na pochybnosti. Treba si uvedomit, ze piseme s osobou, ktorej nervova sustava a mozog nepracuju standardne.
@filodendron áno navštevujem, lenže on ako psychiater na pomoc veľmi nedbá. Áno čiastočna diagnóza je aj schizofrénia aj keď nie je úplne diagnostikovaná. Ďakujem vám za pochopenie.
@bejbs123 ľahko sa vám povie, že klamem ale pre mňa je toto len utrpenie a nevládzem. Bohužiaľ to nie je len o tehotenstve ale vo všetkom v mojom živote.
Pisem este raz, zmente psychiatra. Hned a okamzite. Mate zlu liecbu.

@bejbs123 viem že pracuje psychika, keďže jedinú myšlienku v hlave, ktorú mám je tehotenstvo. Že som na krv bola skoro, odvtedy hodnota narástla, testy sú nespoľahlivé a preto sú negatívne. A vlastné som tehotná len to zatiaľ nič nezachytilo. Asi fakt mi ostáva len sa dať liečiť.