icon

Hnedý výtok a nejasný výsledok testu

ivkam29
28. feb 2026

Ak by mal niekto podobnu skusenost. Test cca po 9 minutach ukazal nachvilu volnym okom mini ducha, neviem ci na fotke to bude vidiet. potom uz nebol viditelny. Test som robila z dovodu ci nemam minomaternicove, lebo uz tyzden mam spinenie, co sa mi este nestalo. Spinenie zacalo cca tyzden pred mnzsom ( mnzs nemam este pravidelny po porode)… Babatko nie je planovane, ale ak sa zadari, samozrejme budeme sa tesit.

ivkam29
autor
28. feb 2026

Nejde mi prilozit fotka..

anonym_baecd1
28. feb 2026

Test sa odčítava do 5 minút, po tomto limite je neplatný.Pri pozitívnom teste mi tak vždy čiarka zostala. A to aj pri teste 9 dní po odsledovanej ovulácii. Zopakuj si test zajtra, ale pre istotu zavolaj svojej doktorke ohľadom špinenia, aby tam nebol iný problém.

ivkam29
autor
28. feb 2026
@anonym_baecd1

Test sa odčítava do 5 minút, po tomto limite je neplatný.Pri pozitívnom teste mi tak vždy čiarka zostala. A to aj pri teste 9 dní po odsledovanej ovulácii. Zopakuj si test zajtra, ale pre istotu zavolaj svojej doktorke ohľadom špinenia, aby tam nebol iný problém.

@anonym_baecd1 mam test na ktorom je od 3 do 10 min, preto to pisem, k dr som uz objednana za dva tyzdne. Aj mne pri prvych detoch ostala, tak mi to prislo zvlastne.. aj cely tento cyklus mam zvlastny.

anonym_baecd1
28. feb 2026

Aha, prepáč, nevedela som, nestretla som sa ešte s takým. Dobre že si objednaná, len každých pár dní zopakuj pre istotu test a uvidíš. Ak by to dnes bola čiarka, tak by si mala pozajtra naisto vedieť.

anonym_293163
28. feb 2026

A to máš aký test, že ti ukáže, či nemáš mimomaternicové tehotenstvo? 🤦‍♀️

domka222
28. feb 2026

Ja si myslím,že to bude ešte hormonálna nerovnováha, preto špinenie.

ivkam29
autor
Autor odpoveď zmazal