Hnedý výtok a nejasný výsledok testu
Ak by mal niekto podobnu skusenost. Test cca po 9 minutach ukazal nachvilu volnym okom mini ducha, neviem ci na fotke to bude vidiet. potom uz nebol viditelny. Test som robila z dovodu ci nemam minomaternicove, lebo uz tyzden mam spinenie, co sa mi este nestalo. Spinenie zacalo cca tyzden pred mnzsom ( mnzs nemam este pravidelny po porode)… Babatko nie je planovane, ale ak sa zadari, samozrejme budeme sa tesit.
Test sa odčítava do 5 minút, po tomto limite je neplatný.Pri pozitívnom teste mi tak vždy čiarka zostala. A to aj pri teste 9 dní po odsledovanej ovulácii. Zopakuj si test zajtra, ale pre istotu zavolaj svojej doktorke ohľadom špinenia, aby tam nebol iný problém.
Test sa odčítava do 5 minút, po tomto limite je neplatný.Pri pozitívnom teste mi tak vždy čiarka zostala. A to aj pri teste 9 dní po odsledovanej ovulácii. Zopakuj si test zajtra, ale pre istotu zavolaj svojej doktorke ohľadom špinenia, aby tam nebol iný problém.
@anonym_baecd1 mam test na ktorom je od 3 do 10 min, preto to pisem, k dr som uz objednana za dva tyzdne. Aj mne pri prvych detoch ostala, tak mi to prislo zvlastne.. aj cely tento cyklus mam zvlastny.
Aha, prepáč, nevedela som, nestretla som sa ešte s takým. Dobre že si objednaná, len každých pár dní zopakuj pre istotu test a uvidíš. Ak by to dnes bola čiarka, tak by si mala pozajtra naisto vedieť.
A to máš aký test, že ti ukáže, či nemáš mimomaternicové tehotenstvo? 🤦♀️
Ja si myslím,že to bude ešte hormonálna nerovnováha, preto špinenie.

Nejde mi prilozit fotka..