Hodnotenie pomalého stúpania hCG
Ahojte, prosím vás, tieto testy som robila obdeň, no zdá sa mi, že tmavnú dajak pomaly, resp. takmer vôbec, čo myslíte? Ku gyn. idem o týždeň.

U mna pomale stupanie bolo GEU
Joj, minulý cyklus som tak dopadla, že sa vývoj zastavil tak som si povedala že to skúsim sledovať ale tomu sa nedá predísť, to mi nedošlo 🤦🏼♀️ skončila som s testami, uvidíme či nakoniec príde ms.... Och, sladká nevedomosť fakt
@bejbs123 jasné, ak bude treba absolvujeme všetky vyšetrenia, no zas tak dlho sa ešte nesnažíme, ešte cca 5 mesiacov by som skúsila asi...lebo aj dr mi vravel že to až tak po roku... ďakujem za rady ☺️
@bejbs123 aha to som nevedela, čiže ak to teraz nevyjde tak nás budú čakať vyšetrenia. Nevadí, spravíme čokoľvek aby to šlo. Mala by som si naštudovať aké vyšetrenia sa vlastne robia
@bejbs123 tak nemám problém si niečo vydupať, len si to musím najskôr všetko poriadne naštudovať. Ďakujem ti 😉

Na obden ano, pomaly... tazko povedat, drzim palce, nech sa malicke udrzi. Mne takto po 8 dnoch meskania dosla mrcha, biochemicke...ale u teba to tak byt nemusi.