icon

Hustý biely výtok. Čo to môže byť?

saljakova
10. jan 2018
milos32nika21
10. jan 2018

Neni si prechladnuta alebo mikoza to moze byt niekto ma pred menzesom vytok tehotenstvo hoci co to moze byt a mas len vyrok alebo ta aj nieco stipe pali svrbi?

saljakova
autor
10. jan 2018

@milos32nika21 mam len vytok nic ma nestipe ani nesvrbi tak ja uz mam jedno dieta len nerozumiem ten vytok... Ani keď som maleho cakala tak toto som nemala teraz prvi krat a to ma strasne bolia krize

snehuuulienka
10. jan 2018

@saljakova niektoré ženy takto práve zistia bielym výtokom,že sú tehotné....ale u teba sa môže týkať aj o kvasinky atd,ak ste mali chránený sex...

saljakova
autor
10. jan 2018

Prave sme mali nechraneny sex...

montemotherone
10. jan 2018

Nuž keď ste mali práve nechránený styk, tak asi to čo šlo dnu, ide aj von... Či?

saljakova
autor
10. jan 2018

@montemotherone to prave neviem lebo sme maly naposledy sex 7.1.2018

montemotherone
10. jan 2018

@saljakova jaj, tak to nie je "práve" 🙂 Ale je dosť možné, že sa to v nejakom zahybe zablokovalo, a teraz uvoľnilo. Alebo zápal. Často nemusí nič bolieť. Veľa žien prekoná množstvo zápalov a ani o nich nevie.

saljakova
autor
10. jan 2018

@montemotherone no neviem ale je mi aj zle aj mam cudně chute a tak no uvidime... Ale aj krize ma bolia strasne

babina_33
10. jan 2018

Vykusaj si urobit test ;)

saljakova
autor
10. jan 2018

Vcera som robila negativni ale poobede som robila

kakalake
10. jan 2018

Moze to byt aj ovulacia,kazda zena ma v podstate pocas ovulky vytok. Teraz mozes mat troska silnejsi ze si si to vsimla🙂 skus si vyrat ci nemas nahodou nejaky 14-15-16 den od prveho dna menstruacie🙂 ak ano tak to je nic🙂

saljakova
autor
10. jan 2018

@kakalake naposledy som mala menstruace od 26.12 a skončily mi 31.12. Tak ako to mam spočítat

kakalake
10. jan 2018

@saljakova
Rataj od 26.12. To mas uplne presne ovulaciu🙂 cize sa nemusis nicoho bat je to uplne normalne🙂 tvoje telo bolo pripravene na oplodnenie🙂budes to mat par dni a potom to prejde🙂

saljakova
autor
10. jan 2018

No to uvidime lebo kazdy mesiac mam inak krámy .. Keď som to počítala tak 23.1 by som mala dostat no uvidime ci to tak bude neviem je mi aj zle jak keby na ryhanie

kakalake
10. jan 2018

@saljakova
To je tiez normalne,kazda zena ma ine priznaky pri ovulacii. Ja sa citim ako keby som mala dostat svoje dni a je mi zle.ale ak si mala menstruaciu toho 26 tak by si nestihla otehotniet aj keby si nahodou mala ovulaciu skor tak by sa nestihlo uhniezdit vajicko lebo aj to potrebuje nejaky cas na putovanie. Vela som o tom celom citala lebo sa snazime dlho otehotniet tak som sa ucila si aj sledovat svoju ovulku🙂 a ked ste mali sex toho 7 a aj keby si nahodou mala ovulku tak by nestihlo vajicko prist na to spravne miesto🙂 uvidis,pockaj ale skus si nieco precitat o ovulke🙂

nelinka888
10. jan 2018

Ak si už robila test tak počkaj ešte pár dní. Ale podľa mňa to nebude nič strašné ani keby si tehotná nebola, možno to je len ovulácia..

saljakova
autor
10. jan 2018

Ok dakujem v pohode

mamaaaaaaaaaaa
10. jan 2018

Biely vytok je uplne normálny 🙂 .. ak ta nič nesvrbi, neštípe, nepáli ak nezapacha ak neni ruzovy zlty zeleny ci inej farby by malo byt vsetko v poriadku. Skus si kupit rosalgin. Ja som tiez mala vytoky az po rosalgine sa mi zmiernili uvidime ako to teraz bude po porode 🙂

saljakova
autor
10. jan 2018
marusia12
10. jan 2018

@saljakova v pohode to môžu byť aj kvasinky, alebo mykóza od tvojho chlapa... príčin je kopec...

marusia12
10. jan 2018

@mamaaaaaaaaaaa Ja si to občas ak je nutné liečim jablkovým octom... ten napr. kvasinky skvele vyzabíja.

marusia12
10. jan 2018

@nelinka888 😀 pri ovulácií je "výtok" priesvitný ako detský soplík. To snáď každá jedna pozná.

saljakova
autor
10. jan 2018

@marusia12 ano... Ale ja ho mam biely ahusty

marusia12
10. jan 2018

@saljakova No a? To sa nejak vylučuje s mojou odpoveďou?

aless35
30. jan 2018

@marusia12 ahoj prosím ako to liečiš octom? ja som teraz mala pokoj vyše roka a včera nanovo je to nepríjemné všetko mapáli