icon

Hustý hlien na nohavičkách. Je to príznak tehotenstva?

janka9898
11. jún 2011

ahojte nehnevajte sa ak je tu uz daka diskusia na tuto temu ja som nenasla
chcem sa spytat s manzelom sa snazime o druhe babatko oplodnenie by malo byt pred cca dva txzdne dozadu
a vcera som si nasla na nohavickach biely hlien nie ako pri ovulacii ten viem aky je aj som ho mala na 12den cyklu ale toto je 28den cyklu a je taky husty biely nezapacha ani nijake problemy mi nerobi len je ho dost a je husty biely az sa na prstoch roztahuje moze to byt priznak tehotenstva tak skoro???
dakujem za kazdu reakciu a odpoved🙂

zuzana256
29. apr 2015

@95miska ahoj okrem mrchy ktoru este len cakam mam to iste co ty

zuzana256
30. apr 2015

meriavam si aj bazalnu teplotu a ta mi ostava 37,2-37,3 cely tyzden

95miska
1. máj 2015

@zuzana256 ahoj, ja ti neviem nijako poradiť, počkaj kým máš dostať mrchu a uvidíš potom. Inak fakt neviem, ja som si bazalnu teplotu nemerala. Ja by som na tvojom mieste počkala a uvidíš potom.

zuzana256
1. máj 2015

ok dik lebo neviem ci to nemam este pred ovulacnu teplotu kim pride mrcha

nini1010
1. máj 2015

Hlavne 2 tyzdne po oplodneni si uz vies spravit aj test tak nerozumiem preco sa to snazis odcitat z hlienu a neocikas radsej palicku.

citta
5. máj 2015

Ahojte babulky. Napisem vam moj pripad a budem rada ak mi odpoviete 🙂 Ms mi meska uz 10 dni... Prsia ma skor nebolia ako bolia. Iny priznak vobec nemam, okrem tohto vytoku co tu opisujete( husty, biely atd.). Ten mam uz v kuse 10 dni, niekedy mam az pocit ze uz prsisla ms, ale vzdy to je tento vytok... Uz si moc neamatam, ale tusim som ho mala uz aj pred ms. A najhorsie je ze som robila jeden test pred 2 dnami a bol negativny ;( Budem rada ak mi napisete, co si o tom myslite, abo ci to niektora z vas uz zazila, abo aspon nieco podobne... Dakujeeem

baja28
6. máj 2015

@zuzana256 ahoj tak ako

citta
6. máj 2015

To tu nikto nie je, kto by mi napisal ?

sibalka21
6. máj 2015

@citta Chod k lekarovi nech ta vysetri, popripade pichne vyvolavacku, test by bol uz aspon slabo pozitivny, nemas ani ziadne priznaky takze tehu to asi nebude... Ale uvidis u lekara

zuzana256
6. máj 2015

@baja28 ahoj dostala som mrchu aj neviem co ci to bola mala som silne bolest pod bruchom ako by mi prudila krv len sa nechcelo pustit tak som si dala caj alchel´milku zltozelenu a ta mi pomohla na druhy den som dostala a mala som iba cistu krv aj ta krv zapachala cisto krvou a to mi aj ten pach prekazal ked som zacitila krv tak mi bolo zle a to mi nikdy tak nevadilo ked som mala krv vcera mi skoncili a dnes mam teplotu 37,2
moze bit pred plodnimi dnami

sibalka21
6. máj 2015

@zuzana256 ahoj a to si merias hned jak vstanes? lebo uz predtym si mala dost vysoku teplotu a nakoniec prisla MS a stale mas vysoku

zuzana256
7. máj 2015

@sibalka21 ahoj ano mam stale vysoku 37,5 a meriam si ju rano a aj cez den

laurinka239
14. máj 2015

Baby prosim vas,uz som 6dpo a mam husty hlien, ktory sa aj na prstoch roztahuje aj ma picha v podbrusku myslite ze by to mohli byt priznaky tehotenstva? 🙂

sibalka21
14. máj 2015

@laurinka239 nie je to moc skoro, ved si len 6 dpo

laurinka239
18. máj 2015

@sibalka21 vytok prestal ale stale ma bolia prsia (zvycjane ma bolia tak 3 dni pred mrchou a menej) a mrchu mam dostat 24.5.. myslis ze tie prsia by mohli byt znak tehu?

pinkflower7
30. sep 2015

Ahojte baby ,chcem sa opytat s partnerom sa snazime o babatko no nanestastie mi zistili polycisticke vajecniky :( v tom case som brala anti no vysadila som ju v juny.Brala som ju zhruba pol roka iba.Od juna sa teda snazime o babatko.Nikdy som nemala pravidelny cyklus ale teraz odkedy som mala anti a aj po jej vysadeni som ho pravidelny mala.Tento mesiac som ale kramy nedostala
Strasne ma bolia prsia ,podbrusko a som velmi unavena.Mam biely husty vytok ktory nezapacha,mam si zrobit test?Myslite si zeby sa mohlo podarit? Mate nejaky skusenosti s tymto?Prosim vas rady nechcem si zrobit test a byt sklamana;( Dakujeeeeem

sandra000
9. okt 2015

@laurinka239 ahoj, a prsia ta boleli moc aj na dotyk? Lebo to co pises mam teraz presne aj ja. Kedy si robila test? Mam tiez 6 dni do ms.

laurinka239
10. okt 2015

@sandra000 ahoj 🙂 na dotyk dost 🙂 ani lezat na nich som nemohla a test som robila par dni pred ms tam bola ciarka skoro neviditelna, a v den ms boli dve krasne viditelne 🙂 skus este pockat par dni na test a ja dufam ze sa uz len pochvalis s kolajnicami :D 🙂 drzim palce 🙂

sandra000
10. okt 2015

@laurinka239 dakujem za odpoved. Moc ti to prajem.. Ok, pockam do ms a dam vediet.

laurinka239
11. okt 2015

@sandra000 daj vediet 🙂 velmi drzim palce 🙂

laurinka239
22. okt 2015

@sandra000 ahoj 🙂 tak ako si dopadla?

miskaamajko
31. dec 2015

ahojte,rada by som sa k vam pridala s problemom.mam taky problem,ze uz dlhsie mam bolesti v podbrusku,je mi vetcinou zle,hlava ma vecne boli,v krizoch.mala som krvavy vytok a 10 decembra ked sme pri milovani pouzili gumu tak nam praskla,neviem ci to moze znamenat,ze som alebo neni som tehotna alebo mam iny zdravotny problem.prosim poradte mi niekto

sabina0908
2. mar 2016

Ahojte baby mam dva dni pred menstruaciou ale snazime sa o babo mavam husty biely vytok niekedy zase čiry ako voda hlava ma boli nafuknute brucho divnu chut v ustach pobolieva ma v podbrušku čo myslite?

candii
2. mar 2016

Ano moze to byt priznak tehu nakolko takyto vytok je pri tehotenstve bezny .. treba testnut 😉

sabina0908
2. mar 2016

@candii no bola by som rada lenze vies kazdy tu hovori ze ked nemas plodne dni tak otehotniet nemozes...

candii
2. mar 2016

@sabina0908 spermie v zenskom tele dokazu prezit aj 5 dni cize si pockaju na ovulaciu.. vela zien otehotnelo cez neplodne dni

sabina0908
2. mar 2016

Mala som neako 8,9 dni pred menštruaciou este ktomu trz ten mesiac 29 dnový 🙂 no som zvedava

sabina0908
2. mar 2016

Mysliš že by mi to ukazal test už alebo je skoro?

candii
2. mar 2016

@sabina0908 drzim palce 🙂

candii
2. mar 2016

@sabina0908 testuj az ked bude meskat ..