Iba ranné nevoľnosti v tehotenstve
Tehulky... 🙂
Ráno mi je veľmi zle, nemôžem sa ani z postele pohnúť a večer mi už je úplne v pohode akoby som ani tehotná nebola.
Stále sa bojím či to nie je miznutie príznakov :(
Je normálne ze občas mas svetle chvíľky a nebude ti zle. Je to v pohode, nemusíš mať stres, ked ti jeden dva dni nebude zle ;)
Len bud rada ak to čím skôr prejde, ja som v 8 mesiaci a vraciam stale....
tak prepáč lebo aj cela diskusia sa vola len ranné nevoľnosti tak už neviem čo sa vlastne pýtaš 😀🤷♀️
@radanna11 ja som mala názov iný, zmenil sa neviem kto tie názvy mení 🙄
@vierocka888 no... bojím sa zamĺčaného potratu, pretože vtedy príznaky vymiznú a nejde ani krv ani brucho nebolí tak... 🙄☹️
neboj sa, mne je zle úplne naopak ... celý deň ok, a po 18 00 úplne zle ... ale bol aj tyzden, ked to trvalo cely den ... u kazdej zeny inak
a teda ked tieto priznaky zmiznu, budem len rada ... pri prvom to bolo do 12tt, ten mam za tyzden 😁
Ja som vracala od piateho týždňa do piateho mesiaca. Vždy mi bolo zle len doobeda. Odbitím dvanástej hodiny našťastie nevoľnosť zmizla (ako Popoluška z plesu). A nikdy som sa nebála, že to znamená niečo zlé, práve naopak som sa tešila, že neprevraciam celý deň. 🤣
A nemali ste žiadne obavy, že prestalo byť srdiečko alebo že sa plod nevyvija??
Ja keď som mala MA, zo dňa na deň bolo po všetkých príznakoch. Začala bolesť v krížoch a následne špinenie. Teraz pri tehotenstve jeden deň ústup nevoľností, prestali bolieť prsia. Hneď som chytila paniku. Po dvoch dňoch zase nevoľnosti nastúpili a takto sa to striedalo. No tento krát už všetko dobre dopadlo. Netreba hneď myslieť na to najhoršie 😉
Sprav si test 😎
@domka222 no tak to mam isto a stále keď mi zmiznú príznaky tak hneď stres, panika a bojím sa ísť na WC ci tam krv nebude ah☹️
@michluc 👍
Viem si predstaviť ten strach. Ja som už išla k Dr zmierená s tým, že sa to zase nepodarilo a bábo určite nežije, keďže príznaky ustúpili. A vieš čo mi povedala? Pozrite ako ❤️ krásne bije. Veľa šťastia a dotiahnutie do úspešného konca ti prajem
Ja len nechápem, prečo sa tak stresuješ. Samozrejme že človek má strach, ale až takto? Prestane ti byť zle a ty sa bojíš ísť aj na záchod? Neuškoď si práve tým.
@radanna11 až na to ze "ranné nevoľnosti" sú odvodené od ranného štádia tehotenstva nie od toho ze majú byť ráno 😉
@alzbeta1991 dala som tu asi 20 metrov dlhy príspevok o tom že ranný a raný sú dve rozdielne veci a aj článok o ranných nevolnostiach stačí prečítať
ranné tehotenstvo neexistuje bohužiaľ 😀akurát tak rané
@alzbeta1991 Ranné nevoľnosti počas tehotenstva sú bežným a známym javom. Pocit nevoľnosti bezprostredne po prebudení však nemajú iba tehotné ženy. Podobné ťažnosti môžu vzniknúť aj v súvislosti s menšími zdravotnými problémami. Toto je 5 najčastejších príčin.
A naštuduj si kedy sa pise ranný a kedy raný
a potom poucuj
1. prídavné meno raný znamená skorý, včasný. Používame ho napríklad v spojeniach: rané detstvo, rané jablká, raná zelenina, raná odroda, raný stredovek, rané štádium - tu všade ho môžeme nahradiť synonymami (slovami s rovnakým významom) skorý, včasný; opozitum (slovo opačného významu) k nemu je prídavné meno neskorý,
2. prídavné meno ranný je odvodené príponou -ný od slova ráno, preto sa píše so zdvojenými spoluhláskami -nn-. Vzťahuje sa teda k ránu
a nabudúce ,nepočujem keď neviem ;)

Ja som sa nepýtala na ranné nevoľnosti 😀
Iba som napísala, že mi je ráno zle aj večer, ale včera večer už som nevoľnosti nemala tak ci mi tie príznaky nemiznu...