icon

Ide o tehotenstvo?

brissp01
12. okt 2021

Ahojte. Myslíte že je tento.test pozitívny? Ďakujem

Ide o tehotenstvo?
Strana
z2
tafita
14. okt 2021

@tehotna40 to je pravda

brissp01
autor
17. okt 2021

Čaute... myslete ze tento test pepino je negat. ? Lebo keď tu minule dával ze jedna čiarka a bol tehotny tak tomu nerozumiem

petamich
17. okt 2021

@brissp01 ano je negativny a kedze zeny tu pomaly vesaju testy, ktore ocikali 5 minut po pohlavnom styku (schvalne prehanam), tak sa samozrejme moze stat, ze ak testujes skoro je negativny a potom je pozitivny

sense
17. okt 2021

@brissp01 je negativny, kedy mas dostat ms? Kolko dpo si? Resp kedy si mala ovulaciu?

gubcikova
18. okt 2021

Gratulujem viac už negatívny nebude a môžeš sa testovať xy x.Nevies ani odpovedať na základné otázky ktoré ti tu boli položené 🤦🤦

petamich
18. okt 2021

@gubcikova ja to nechapem, autorka zalozila dalsiu temu, v ktorej riesi to iste myslim vcera alebo predvcerom, opat negativne testy ale opat neodpovedala, ci jej meska MS atd. no nic 🤷‍♀️ nemusim vsetko chapat

gubcikova
18. okt 2021

@petamich ja neviem podľa mňa to bude neplnoletá osoba ktorá súloží a boji sa tehotenstva inak dospelá žena ktorá vie čítať návody sa toto pýtať nebude 🤦

gubcikova
18. okt 2021

@petamich a ako pozerám aj v júli mala tému

brissp01
autor
18. okt 2021

@gubcikova ako o čo Vám ide keď takéto negativistické otázky??? Ja nemám 15 rokov a bezstarostný život

gubcikova
18. okt 2021

@brissp01 ja som nepoložila žiadnu otazku 🤷a nevidim negativisticke otázky .Či to sú tie či mešká?🙈😂🤦

brissp01
autor
18. okt 2021

@gubcikova ja som sa iba niečo opýtala tak neviem prečo take komentáre sprosté k tomu

nafka0483
20. nov 2021

@brissp01 V inej teme tvrdis ze polroka nemas vobec menstruaciu. Preco to uz davno neriesis s lekarom? Pravdepodobne ani neovulujes...

A vzdy pises ze niekto mal jednu ciarku a bol tehotny a ze tomu nerozumies - somarina. Zbytocne robis dookola testy a pytas sa ci su pozitivne ked je na nich jasne jedna jedina ciarka.

To uz vyzera ze mas trosku problem s intelektom... v prvom rade chod k lekarovi a prestan si robit testy.

Strana
z2