Ide o uhniezďovanie alebo potrat?
Zdravím citim sa uz ako uplny blazon no potrebujem to niekomu povedat a pocut par rozumnych rad vcera a predvcerom som mala slabe ciarky na tehotenskom teste robila som si tu istu znacku a vcera bola silnejsia ako predvcerom skusala som aj ine a na kazdom bola slabunka no vyditelna ciarka dnes rano a poobede som uz na teste nemala nic
Ms som
Mala dostat 16-17 aprila ale apka mi to vypocitala na zajtra cize 21.04
Riadila som sa podla toho ze minuly mesiac som mala 29 dnovy cyklus ale to je jedno nakolko som
Mala “ pozitivne “ tehu testy a dnes spinim mam slabo ruzovy vytok neviem nacom som
Chcela som vediet ci s tym niektora z vas ma skusenosti
Ide o Uhniezdovanie alebo skor prichadza ms ?
Ak By to bolo Uhniezdovanie tak ..by mi snad ziaden test neukazal ducha ze ? Citala som ze
V 3-4 tyzdni tehotenstva je mozne ze zena slabo krvaca ..
Koli uhniezdovaniu
Som uz taka zufala
Tento cyklus mam posledny s Clomidom na podporu ovulky
Tak som sa tesila ze to vyslo a teraz to Spinenie 🤦♀️
@tinka0000 Ženy, som po potrate, no sex sme mali s drahým ešte pred prvou mrchou, zároveň sa mi zdá, že som mala asi aj ovulku týždeň pred menzesom (súdiac podľa výtoku), tú som ale vždy mávala týždeň po MS, mávam krátky cyklus. Možno sa to všetko posunulo.. v pondelok som dostala MS, včera skončil. Ale predvčerom a včera ma tak bolela hlava a k tomu sa pridali bolesti bradaviek. Môžem byť znovu tehotná? Potratila som v 7+2tt spontánne
také špinenie ako píšeš som mala pri tehu.... ja som si test nikdy nerobila....
@deti95060810 taky ruzovy vodnaty vytok ?
Mam ho iba .. ked sa utriem
Úplne som zabudla, deň po čom to je. Dlho som tu nebola a popravde sem ani moc nechodím. Snáď v poslednom čase.. Pozerám do diára a vyzerá to na 9 dpo
@vyvka ale jasne, len zeby dobre bolo.
Je to ale ciastocne aj odpoved na tvoju otazku.
Btw kolegyna sexovala a o dva dni prs sa nemohla ani dotknut. Nieco asi bude pravdy na tom ze aj embryo vylucuje hcg (tak son to citala aj davnejsie). Ci to testy zachytia az od okamihu uhniezdenia, no mozno vtedy vyrazne stupne, ale tak zjavne zachytit mozu aj skor, ked baby testuju tyzden po styku a maju ciarku...pr ja.
Nie som lekar, nevadim sa. Ale opytam sa na to lekara lebo mi to neda spat 🙂
Drzim palce.
@ebi88 ja mam svoj nazor, ty mas svoj... pozri nejake videa na youtube ako to cele prebieha a ako je to aj s hormonmi...11 dni po pocati by mal byt zarodok v maternici uchytený (aj ked byva uhniezdenie aj na aj neskor), ináč z tehu nic nebude... ja uz sa k tomu nevyjadrujem, opytaj sa svojho gyna 🙂
@ikonica ms sa nespustila stale mam len jemne spinenie Mala som to aj v prvom tehu a potratila som ale ..teraz nemozem
Jednoznacne povedat ze tehu som nakolko testy boli vselijake ale ani jeden ... silno pozitivny dufam ze ide len o uhniezdovaniee lebo dnes a zajta sa nedostanem ani k lekarovi dnes maju zatvorene a ak by slo o tehu velmi nerada by som to riesila v UK najradsej by slo sla na Slovensko .... co myslis ty co by som
Mala robit cakat ? 😢
@vyvka ja som mala taketo testy a bolo to biochemicke tehotenstvo. A tiez som spinila par dni, potom slabe testy, jeden den boli take silnejsie ze polovicna intenzita z kontrolnej, potom to zas zoslablo a o par dni prislo regulerne krvacanie. Fakt pochybujem ze sa jedna o uhniezdovanie, prepac.

@tinka0000 no tak mozno to bude aj Moj ..pripad ze zajtra sa to rozbehne ..aj ked bolo by to prvykrat ze sa mi takto ...
Startuje ms
Som zvedava ako to dopadne ale keby ze som tehu a ide o ... uhniezdovanie tak mam pozitivne tehu testy minimalne take ako boli vcera .. t