Implantačné špinenie
Ahojte babule :D
Mám 4dni do ms a 3,5dna špinim takým hnedoružovym akoby výtokom. S priateľom sme mali 13.6. sex a od 14teho špinim myslela som že sa rozbieha ms ale nič . No vŕta mi hlavou stále to špinenie a prípadne mierne krv na toaletaku no skôr taká oranžova . Máte s tým skúsenosti? Mohlo sa zadariť ?
Ďakujem za odpovede.
Ku gyn.sa chystám no najskôr počkám do mrchy či príde :D
Ak ste mali 13.6. sex a vystihli ste ovulaciu, tak implantacne spinenie by nezacalo den na to. To je prilis skoro. Cca tak 10 dni po ovulacii plus minus par dni. Vajicko najskor 5 den po oplodneni pride iba do maternice - co je pre teba zajtra (ak bola ovulacia) …
@zuza265 aha tak ďakujem za objasnenie ☺️ no my sme mali sex aj 3.6. ale kedže priateľ si dosť tak dáva pozor tak , musím priznať že veľkú šancu tomu nedávam žeby sa podarilo i keď čo si budeme :D človek nikdy nevie :D A akurát som prisla s práce a brutálne má svrbia prsníky už pár dní a vždy večer 🫣 doslova sa idem rozskriabat prikladam foto :D
Tiez si myslim ze to je skoro na implantscne spinenie. Den po sexe, to nie. To sa najskor udeje tak tyzden po sexe, alebo aj neskor.
Ale citam Tvoj druhy komentar, v tomto pripade je to mozne a ak Ťa brutalne svrbia prsia - teda bradavky hlavne by to mali byt, gratulujem, si v tom, kludne urob uz test, 4dni pred MS aj mne ukazal uz 😁😁😁
Ahojte takto sa mi včera ukázala druhá čiarka asi polhodinu som zirala neveriacky že to vyšlo aaa keď som sa neskôr pozrela tak už tam čiarka nebola. 🥺 Videla to aj sestra .Včera som sa zobudila ráno z brutálnou chuťou na kyslé uhorky čomu sama nerozumiem. A po žuvačke som mala horko v ústach Aj som zvracala celý deň som sa cítila ako by som šla byt chorá ak rozumiete . Ani náznak žeby ms mala prísť och som s toho nesvoja ale k dr. Ešte nechcem ísť pretože myslím že sa mi urobila cysta zase a preto vyšiel falošné pozitívny test a aj preto mám tieto stavy🥺🥺. Ešte počkam pár dní ak bude stále meškať tak si potom radšej zájdem. Máte skúsenosť s takým niečím ?
@dea663 ahoj, ak bola ciarka v case podla navodu, nic sa nedeje ak zmizne. Odporucam digitalny clearblue, sice je 25kovy a nie 10tkovy, ale mne potvrdil tehotenstva este pred ms.
@selena_luna Áno bola včase doslova pekne vyditelna ale proste potom zmyzla tu na foto som ju stihla zachytiť kým sa úplne vytratila. Počkam par dní nech mi s toho neprepne uvidíme :D
@dea663 radsej sa ozvi gynekologicke, nech si pod dohladom, v pripade ka by slo o mimomaternicove. lebo 6 dni by mali byt uz kolajnice, aj ked teda mohla si mat posunutu ovulaciu a av tom pripade to moze byt v poriadku.
ak ale spinis uz od 1 dna po sexe, tak to vobec nebude suvisiet s tehotenstvom.
drzim silno palce
@selena_luna špinila som nejaké 2 -3dni po sexe tak viac aj s krvou čo som si myslela že sa už spustí každú chvíľku a do teraz nič . Len taký biely riedky výtok sem tam priesvitnej redšej aj hustejsej konzistencie ale je ho máličko len sa objaví viac krát do dňa .
@dea663 moze ist o ovulacne spinenie, ale akekolvek spinenie mimo cyklu musi vyhodnotit gynekolog.
@selena_luna Áno ozvem sa dr a uvidíme ale chcem ešte pár dní počkať a ak mi bude stále tak blbo a menzes do 10dni nepríde tak to už si radšej zájdem .
@dea663 radsej sa ozvi uz. Nie su to uplne bezne priznaky, radsej nech ta pozrie a sleduje
@selena_luna Ahoj nevydržala som to a po nočnej som sa opät otestovala a baby čo myslíte 😳😳 najneskôr v štvrtok sa chystám k dr. Keďže som zistila že má dnes aj zajtra dovolenku dovolenku. 🫣
@dea663 nieco tam vidim aj ja. Ta predtym bola viditelnejsia? Hcg moze aj klesat, drzim palce a daj vediet co dr.
@selena_luna ďakujem☺️☺️ som s toho dosť nervózna veľmi by som chcela aby to vyšlo 🥺🥺. Jasné hneď ako budem vedieť čo a ako dám vedieť ☺️
@dea663 aj ten clearblue digital by to uz mohol ukazat, je sice drahsi ale mne vysiel
@selena_luna vyskušam lebo sa mi to nezdá bola som teraz u susedy dala som si kávu koláčiky a sla som domou lebo idem na nočnú a len tak tak som stihla dobehnúť lebo káva šla von tak jak šla dnu 🤦🤦 ešte že je to len o dom ďalej 🫣🫣 pred tým som jedla kapustu tak neviem či len nejaká kombinácia vo nesadla či čo sa deje 🥺
@dea663 a bola si u dr? Lebo to moze byt vaznejsi zdravotny problem, takto rozhadzany cyklus s cudnym krvacanim
@selena_luna ahoj chystám sa najskôr v utorok to mám poobednú ale NATO že v pondelok som dostala tak je štvrtok a čakala som že bude silnejšia keď toľko meškala a nič už mi vpodstate skončila tak neviem čo si o tom myslieť.
@dea663 to je celkom znepokojive, drzim palce u doktora, a ohlas sa potom.
@selena_luna ďakujem ano dam vedieť ❤️ . Veru som s toho dosť znepokojená 🙂
@dea663 Ahojte baby chcem si zodpovedať nejaké otázky medzi nami ženamy :D budem rada za každú radu a objasnenie ☺️☺️.
Takže otázka znie podľa vás je aká normálna dĺžka menštruácie 🙂 a celkovo intenzita typu prvý deň začiatok ale len pocitovo , deň druhý sa to teda začne , deň tretí už len také že vložky síce z hygienických dôvodov samozrejme meníme ale za ten daný deň je krvácanie tak dokopy fakt na dokopy ani nie jednu vložku že proste len také akoby cvrkanie. Alebo ako to špecifikovať :D 4-5 deň intímka len skrz to že proste sa ešte na nohavičkách objavilo také ako špinenie tak preventívne teda ta intímka :D a tiež je to len také že proste istota chápete :D pretože takto nejak som to teraz po troch týždňoch meškania mala a prídu mi strašne slabé neviem . Či len dramatizujem alebo je to zvláštne. Lebo už som mávala aj silnejšie tak preto je mi to divné no. Ďalšia vec je že som aj chudučka 40kg čiže zase ani nečakám že sa zo mna bude neviem ako liať :D Na jednej strane si možno poviete že nejedná by ste to tak brali , v zmysle že mať proste tak normálne bezbolestné a taak chapete😂. Ale mňa to skôr znepokojuje preto sa pýtam čo si myslíte vy . ☺️ Ešte raz ďakujem za každý názor .
Samozrejme zajtra idem k ženskej tak som zvedavá ale nedalo mi tak reku ,sa spýtam.❤️
@dea663 ty su uz davno mala byt u doktorky! Moze to byt cokolvek - od stresu, po prilisnu chudost, ale aj nastup skorej menopauzy, ci prejav rakoviny. A to ta nechcem strasit. Naozaj tam uz chod a nepytaj sa tu, lebo ani jedna z nas nema vestecku gulu aj ked ti chceme poradit dobre.
@selena_luna neboj už čakám kým na mňa dôjde rad ☺️

@dea663 Ja som mala toto niekoľko rokov. Proste sa mi tak rozbiehali krámy. Bolo to hrozne otravné, lebo niekedy to bolo 2 dní pred MS, niekedy dva týždne. Riešila som to s Dr a jediná odpoveď bola antikoncepcia, lebo inak som mala všetko v poriadku. Na nič neprišli. A práve v mesiac, keď som otehotnela, sa mi po sexe tri dni pred MS znova spustilo spinenie aj s krvou, trvalo iba ten večer a o tie tri dni ms už neprišla. Tak to bolo práve to implementacne krvacanie. A ani ma to nenapadlo, že by to znamenalo práve to uhniezdenie, aj keď o babo sme sa snažili.