IUI - jeden pozitívny test, ostatné negatívne
Je tu niekto kto je po iui a jeden test pozitívny ďalšie už nie ? Tak som vysadila utrogestal 2den dnes a začala som krvácať má niektora stým skúsenosti ? Minulý mesiac prišla ms po vysadení utrogest..až po 5 dní
@81anina som 20den po iui moja
@jaruska222w zabudla som dopísať som 20den po iui v stredu ráno bol test pozitívny 16den po iui a v štvrtok a piatok test negatívny tak som vysadila utrogestral dnes 2den a už krvacam
@jaruska222w tak mohlo byt biochemicke ze sa aj oplodnilo no neuchytilo
@jaruska222w biochemické tehotenstvo ☹
@matus7030 a to krvácanie od vysadení a utrogestal u dne sdruhy deň je to ms ?
@jaruska222w ja som to tak mala. 3 deň po vysadení utrofestanu prišla menštruácia
@matus7030 tiež si mala biochemické tehotenstvo?
@matus7030 tak že zbytočne idem zajtra na krv
@jaruska222w no ako to dopadlo? Ake bolo hcg z krvi? U mna to bolo biochemicke presne ako pisem ☹
@matus7030 bohužiaľ aj umna bolo biochemické ale nepovedali .nič v podstate len že krv negatívna je nám to ľúto ale potvrdiť sa nedá biochemické už len sám človek si to musí posúdiť 2dni som sa čistila niečo ako ťahave ako zrazená krv ....môže to byť aj tým že má žena zrážanlivosť krvi ? Čítala som to niekde ..nechápem prístup v gyncare v KE po iui zistili že partner má slabšie spermie ale až po iui jak som všetko. Vyplatila prečo neposlali partnera hneď na začiatku na spermiogram ? A teraz zase ideme na ďalší pokus a zase neriešia spermiogram a ani neriešia nejaký ultrazvuk po biochemickom a ani neriešia že kde nastal problém aby na druhýkrát sa to nestalo veď aj 200€ sú peniaze keď si všetko popocitam tak je to kvantum peniazi príde mi to také že len skúšajú .ale nezistuju aby pomohli lebo vedia že ľudia budú dávať peniaze aby mal aspoň jedno proste čistý biznis mi to príde úplne odmeraný k ľuďom no nemám dobrú skúsenosť a štve ma to trápi .ok aj keď neislo o dlhodobé tehotenstvo tak mali urobiť nejaké vyšetrenie môže ísť aj o mimomaternicové a nikto nič nerieši a už vôbec ani sa nesnažia niečo napraviť aby druhý krát zase neislo o biochemické tehotenstvo
@jaruska222w pred tým, ako sa pôjdeš na druhý pokus odporúčam spraviť vyšetrenia. Aj keď biochemické tehotenstvo je dnes bohužial bežnou vecou ☹
Pre partnera spermiogram, obaja sme absolvovali reprodukčnú imunológiu aj genetiku páru a ja ešte idem na hematológiu. A nevieme aj tak zatiaľ presnú príčinu.
@matus7030 dneska som volala do CAR hovorím že chcem na vyžiadanie pacientky nejaké vyšetrenia spermiogram a tak ďalej aby pri ďalšom pokuse sa.toto nestalo viete čo mi povedali ? Doktorka nepovedala nič také že žiadne vyšetrenia hovorím že prečo či čo zase do toho vrazim keď že som stimulovana .tak že nie netreba žiadne vyšetrenia veď doktorka vie čo je potrebné čo nie to čo je za prístup ?
@jaruska222w mne inak dala vymenne listky na vsetky tieto vysetrenia moja gynekologička. Skuste ešte takto pýtať. Okrem spermiogramu. Ten sa plati v plnej vyske, nie je potrebny vymenny listok. Držím palce. Pristup je to presne taký, ako ste napísali. Bohužial dnes je všetko o peniazoch ☹
@matus7030 aké vyšetrenia myslíte nech viem čo povedať no je to smutné veľmi a nespravodlivé
@jaruska222w Zmeň CAR veď len peniaze z vás ťahajú.Ked je zlý spermiogram ani nemá význam skúšať IUI tam je veľmi malá šanca že to výjde.Moj priateľ mal dobrý spermiogram skúšali sme 2x IUI a nevyšlo až keď sme chceli skúsiť IVF sa podarilo prirodzene. A veru vyšetrenia všetky je dobré mať ako píšu vyššie
@81anina len že oni nechcú aby nám urobili vyšetrenie aj keď som si to žiadala a partner má pohyblivosť spermií na ,35% že na ďalšie iui nepotrebuje spermiogram už pol roka chodíme a už 700€ma to stalo
@81anina koľko vás stali ivf čo ste museli prekonať
@jaruska222w vyšetrenia ako som už písala. Spermiogram, reprodukčná imunológia, genetika, hematológia.
@jaruska222w Nestálo nás nič neboli sme na IVF lebo som otehotnela tesne pred stimuláciou
@81anina a aký ste mali problém že ste museli ísť do CAR ?
@jaruska222w No že sa nedarilo takmer 3 roky a tlačil ma vek mala som 37 rokov už

ked si mala pichnutu injekciu ovitrellu na prasknutie folikulu tak bol test asi pozitivny z toho