Je bezpečné mať styk deň pred poradňou?
Ahojte baby, som 18tt, zajtra mám poradňu, môžeme mať s partnerom styk dnes? Ako to zvyknete mať? Vyhýbate sa tomu už deň pred poradňou?
@viestta ďakujem, je mi to jasné😅😅 ja len či to je “vhodne”
@jj298 no kontrola cez bruško, ale naposledy ma skontroloval aj palpačne rukou z dola🙄
a ako zistí, či si mala styk alebo nie?
@belllinka no šak neviem, preto sa pýtam :D keď ma bude kontrolovať náhodou aj z dola ako naposledy, nerada by som si zarobila na nejaký trapas...
@jj298 Ďakujem pekne 🙂
Keby tam aj nasiel zvysky ejekulatu tak co? Myslis, ze by to boli prve, ktore kedy videl? Trapas je derava ponozka na koze
@viestta to je pravda :D deravé ponožky bohu vďaka doma nemáme, takže trapas nebude :D Ďakujem 🙂
Tak nejaká úroveň by mala byť...a vysvetlí si to ako chces.
@janinah Ďakujem za radu, no vidím, že sa tu názory líšia...len pre vysvetlenie, prečo sa pýtam na styk pred vyšetrením...mala som len jeden styk na začiatku tehotenstva, ale špinila som a krvácala, takže sme mali prvý trimester stopku, v druhom lekár povedal, že môžeme, ale ešte sme to neskúsili a už by sme chceli, no zajtra mám vyšetrenie a beriem to tak, že nedajbože by niečo bolo zasa zle, tak sa rovno opýtam a budem u odborníka...verím síce, že sa nič nestane, no istota je istota a keďže bývame dosť na okraji mesta, nemám veľmi blízko pohotovosť, lekárov a nič podobné, takže tak...
To mate aj chut na sex?? Ja teda nie som 20 tt a teda je mi to dost neprijemne boli ma to inak som zdrava aj tehotentvo je zatial bezproblemove.
@marticka92 máme a konečne sme sa odhodlali a super 🙏😅

Gynekolog vie ako to medzi dospelymi funguje