icon

Je bezpečné mať styk deň pred poradňou?

12. dec 2023

Ahojte baby, som 18tt, zajtra mám poradňu, môžeme mať s partnerom styk dnes? Ako to zvyknete mať? Vyhýbate sa tomu už deň pred poradňou?

viestta
12. dec 2023

Gynekolog vie ako to medzi dospelymi funguje

jj298
Odpoveď bola odstránená
autor
12. dec 2023

@viestta ďakujem, je mi to jasné😅😅 ja len či to je “vhodne”

autor
12. dec 2023

@jj298 no kontrola cez bruško, ale naposledy ma skontroloval aj palpačne rukou z dola🙄

belllinka
12. dec 2023

a ako zistí, či si mala styk alebo nie?

autor
12. dec 2023

@belllinka no šak neviem, preto sa pýtam :D keď ma bude kontrolovať náhodou aj z dola ako naposledy, nerada by som si zarobila na nejaký trapas...

jj298
Odpoveď bola odstránená
autor
12. dec 2023

@jj298 Ďakujem pekne 🙂

viestta
12. dec 2023

Keby tam aj nasiel zvysky ejekulatu tak co? Myslis, ze by to boli prve, ktore kedy videl? Trapas je derava ponozka na koze

autor
12. dec 2023

@viestta to je pravda :D deravé ponožky bohu vďaka doma nemáme, takže trapas nebude :D Ďakujem 🙂

janinah
12. dec 2023

Tak nejaká úroveň by mala byť...a vysvetlí si to ako chces.

autor
12. dec 2023

@janinah Ďakujem za radu, no vidím, že sa tu názory líšia...len pre vysvetlenie, prečo sa pýtam na styk pred vyšetrením...mala som len jeden styk na začiatku tehotenstva, ale špinila som a krvácala, takže sme mali prvý trimester stopku, v druhom lekár povedal, že môžeme, ale ešte sme to neskúsili a už by sme chceli, no zajtra mám vyšetrenie a beriem to tak, že nedajbože by niečo bolo zasa zle, tak sa rovno opýtam a budem u odborníka...verím síce, že sa nič nestane, no istota je istota a keďže bývame dosť na okraji mesta, nemám veľmi blízko pohotovosť, lekárov a nič podobné, takže tak...

marticka92
13. dec 2023

To mate aj chut na sex?? Ja teda nie som 20 tt a teda je mi to dost neprijemne boli ma to inak som zdrava aj tehotentvo je zatial bezproblemove.

autor
13. dec 2023

@marticka92 máme a konečne sme sa odhodlali a super 🙏😅