icon

Je biely výtok normálny pred menštruáciou?

dena424
23. máj 2025

Ahojte chcem sa spýtať či biely kremovy vytok je 5 dni pred ms normálny... S manželom sme mali nechránený styk v deň ovulácie.... Od vtedy mam zmiešané pocity bolesť v podbrušku... Akne ale oveľa viac ako pred ms zvyčajne mi vyšla jedna vyražka teraz celá tvár.... Stále hladná... Na wc každú minútu pálenie záhy a včera strašne bolestivé pichanie na lavej strane chrbta ktoré vyrážalo do brucha čítala som že je to tým že sa zväčšuje maternica no neviem... Už nemôžem vydržať kym príde ms tak sa chcem radčej poradiť stalo sa to už niekomu? Je to len priznak že sa blíži ms alebo?

majus2323
23. máj 2025

@dena424 príznaky tehotenstva pred termínom MS nie sú takmer žiadne. Pripisovala by som to blížiacej sa MS. Max bolesť podbruška v možnom tehotenstve...

dena424
autor
23. máj 2025
@majus2323

@dena424 príznaky tehotenstva pred termínom MS nie sú takmer žiadne. Pripisovala by som to blížiacej sa MS. Max bolesť podbruška v možnom tehotenstve...

@majus2323 ďakujem upokojilo ma to

domka222
24. máj 2025

Pichanie v chrbte je akože rozťahovanie maternice?🤔

pininka1
24. máj 2025
@dena424

@majus2323 ďakujem upokojilo ma to

@dena424 ja som pri každom tehu mala takýto výtok, nesvrbiaci, nezapachajuci, ale dosť veľa a prsia ma boleli šialene a to ešte než mi meskala ms. Ani test som si nemusela robiť.

terezia74
24. máj 2025

A chceš byť tehotná alebo nie?

dena424
autor
24. máj 2025
@terezia74

A chceš byť tehotná alebo nie?

@terezia74 ako ne snažíme sa o babetko ale zase nie tak že by som to neprijala

dena424
autor
24. máj 2025
@pininka1

@dena424 ja som pri každom tehu mala takýto výtok, nesvrbiaci, nezapachajuci, ale dosť veľa a prsia ma boleli šialene a to ešte než mi meskala ms. Ani test som si nemusela robiť.

@pininka1 neviem no stalo sa mi to prvykrat zvyčajne vôbec žiadny vytok pred ms až prvy deň hnedy ale teraz to začalo cca 3...4 dni po ovu a až do dnes no uvidime počkám ešte či pride ms alebo nie

lengaa
29. okt 2025
@dena424

@pininka1 neviem no stalo sa mi to prvykrat zvyčajne vôbec žiadny vytok pred ms až prvy deň hnedy ale teraz to začalo cca 3...4 dni po ovu a až do dnes no uvidime počkám ešte či pride ms alebo nie

@dena424 ako to teda dopadlo?