Je chuť na tuniakovú nátierku znakom tehotenstva?
Ahojte. S partnerom sa snažíme o babatko. Ja som sa len chcela spýtať že ci môže byť priznak aj to že mám neskutočnú chuť na tuniakovu nátierku. Robím si ju už 5x za týždeň.
@bazalka1 ja si pamatam, pri druhom. Dojcila som prve dieta a akurat boli Vianoce a Silvester. Na Vianoce nezvykneme mavat kapustnicu, varim ju az na Silvestra a Novy rok, tak som varila a nevedela som sa dojest kyslej kapusty. Ale akonahle sme si sadli k stolu, ze ideme jest, tak z uvarenej mi prislo zle, chutila mi strasne cudne. A muz na to, ze Ty si tehotna. A ja ze isto nie a meska mi ako vzdy, to nic nie je 😅. Este sme vypili flasku medoviny, teda muz viac ako ja a uz pri 2 tyzdnovom meskani mi tuklo, ze daco je inak. A kolajnice na teste ako hrom 😁
@nevenka podobne aj unas :D ja som kyslu kapustu len naozaj vynimocne jedla a aj to som len zobla a stacilo mi....a odrazu mi prisla tak na chut ze kazdy vecer jeden balik padol jak nic.... Muz namna kuka ze si tehotna...a ja ze ale kdeee, to mam asi dajaku fazu z dojcenia alebo co :D . Dalsi tyzden dosla chut na udenace ktore tiez som nejedla dobrych par rokov....no a spravila som test a bolo vysvetlene :D
Nie chuť na tuniakovu pomazánka nie je príznakom tehotenstva
Ziadne extra chute som nemala len asi v 8tt som mala strasnu chut na studentsku pecat, tak som sa obliekla a musela si ju ist kupit.
Bezne nenavidim tu cokoladu😑.
@denda007 😂😂😂 opluľa som si telefón 😂😂
Takú ste mi urobili chuť že som ju musela spraviť na večeru,🥴
Ja mam chute na vsetko nonstop to by som mala uz 20 deti :D
@denda007 jednoznačne 😂
@lenka7234 ja som to tak mala pri prvorodenej..som si ju v práci kupovala skoro každý deň:D
Keby sa jednalo o lososa tak je to jasné...ale tuniak? No neviem, asi nebudeš tehotná 🙄
no ja mám tiež často chut na tuniaka,ale na beton viem,že nie som tehotný😀
pri prečítaní úvodného textu som si spomenula, ako dcéra napísala svojmu otcovi, že k nemu nemôže na víkend, lebo je pozitívna.. jeho reakcia bola - robila si si test? a ona - no nie, pozrela som sa do zrkadla 🤦🏻♀️😁
prepáč, najistejšie bude urobiť si test a potom skočiť k dr na uzv 😉 držím prsty, aby sa tvoje želanie splnilo 💗
@lenka7234 Lenka ja ťa úplne chápem, že sa v situácii keď sa snažíte o bábätko chytáte každej slamky. Tiež som to tak mala. Ale to dokážu pochopiť len žienky, ktoré si to zažili. Každý mesiac sklamanie a následná depka až do plodných dní.
Nebojte, aj na vás sa usmeje šťastie. Nechcem ti dávať nádej, že to bude práve teraz ale veľmi vám držím palce. My sme sa tiež snažili a snažili a snažiliiiiiii, až sa nakoniec podarilo🤰a vieš čo? Ja som mala cca týždeň pred vynechaním MS neskutočnú chuť na segedín a ešte o pár dní skôr bolesti ako pri PMS. Muž mi hneď povedal že som tehotná lebo takéto žravky nemávam🤭a bolesti sa mi zvyčajne objavia tak dva dni pred MS
Koľko dní do MS ti ostáva? Počkaj na deň kedy máš dostať svoje dni a urob si test, to bude najlepšie. A dovtedy si dopraj tú nátierku aj každý deň, je zdravá a aj keby si nemala byť tehotná tak budeš mať aspoň dobrú zásobu omega 3🤗
Potom daj vedieť či predsa len chuť na nátierku znamenala že v bruškuu máš malú rybku🐟
@mima172 presne, aj ja, aj si pamätám, že som si musela !! kúpiť chlebíček sardinkový v bufete, lebo som nemohla vydržať. úplne na začiatku tehotenstva. takže sa nevysmievam.

A bežne chute nemavas? Mne neskutočne chutilo v prvom trimestri červené víno, až potom som zistila že som tehotná :D