icon

Je chuť na tuniakovú nátierku znakom tehotenstva?

lenka7234
3. feb 2022

Ahojte. S partnerom sa snažíme o babatko. Ja som sa len chcela spýtať že ci môže byť priznak aj to že mám neskutočnú chuť na tuniakovu nátierku. Robím si ju už 5x za týždeň.

Strana
z2
travelllerka
3. feb 2022

A bežne chute nemavas? Mne neskutočne chutilo v prvom trimestri červené víno, až potom som zistila že som tehotná :D

martul
3. feb 2022

@lenka7234 no tak máte piliny už dve.

martul
3. feb 2022

@lenka7234 sprostá otázka, sprostá odpoveď. Čo si čakala? Znakom tehotenstva je meškajúci menzes, boľavé prsníky,.... Môj muž miluje túto pomazánku, idem sa spýtať či je v Tom.

nevenka
3. feb 2022

@bazalka1 ja si pamatam, pri druhom. Dojcila som prve dieta a akurat boli Vianoce a Silvester. Na Vianoce nezvykneme mavat kapustnicu, varim ju az na Silvestra a Novy rok, tak som varila a nevedela som sa dojest kyslej kapusty. Ale akonahle sme si sadli k stolu, ze ideme jest, tak z uvarenej mi prislo zle, chutila mi strasne cudne. A muz na to, ze Ty si tehotna. A ja ze isto nie a meska mi ako vzdy, to nic nie je 😅. Este sme vypili flasku medoviny, teda muz viac ako ja a uz pri 2 tyzdnovom meskani mi tuklo, ze daco je inak. A kolajnice na teste ako hrom 😁

bazalka1
3. feb 2022

@nevenka podobne aj unas :D ja som kyslu kapustu len naozaj vynimocne jedla a aj to som len zobla a stacilo mi....a odrazu mi prisla tak na chut ze kazdy vecer jeden balik padol jak nic.... Muz namna kuka ze si tehotna...a ja ze ale kdeee, to mam asi dajaku fazu z dojcenia alebo co :D . Dalsi tyzden dosla chut na udenace ktore tiez som nejedla dobrych par rokov....no a spravila som test a bolo vysvetlene :D

sense
3. feb 2022

Nie chuť na tuniakovu pomazánka nie je príznakom tehotenstva

modraslamka
3. feb 2022

Ziadne extra chute som nemala len asi v 8tt som mala strasnu chut na studentsku pecat, tak som sa obliekla a musela si ju ist kupit.
Bezne nenavidim tu cokoladu😑.

ninusa221
3. feb 2022

@lenka7234 a ja mam chut na tuniakovú vkuse ju jem a tehotna niesom😂

oli18
Autor odpoveď zmazal
lenkasarka
3. feb 2022

@denda007 😂😂😂 opluľa som si telefón 😂😂

denda007
3. feb 2022

Takú ste mi urobili chuť že som ju musela spraviť na večeru,🥴

zuzubb007
3. feb 2022

Ja mam chute na vsetko nonstop to by som mala uz 20 deti :D

brembo
4. feb 2022

@ninusa221 to si len myslíš,že nie si😂

andy_sixx24
5. feb 2022

@denda007 jednoznačne 😂

kristina1507
6. feb 2022

@lenka7234 ja som to tak mala pri prvorodenej..som si ju v práci kupovala skoro každý deň:D

evaachesa
6. feb 2022

Keby sa jednalo o lososa tak je to jasné...ale tuniak? No neviem, asi nebudeš tehotná 🙄

brembo
6. feb 2022

no ja mám tiež často chut na tuniaka,ale na beton viem,že nie som tehotný😀

heln
6. feb 2022

@lenka7234 ja ked som bola tehotna, tak moj manzel jedol chlieb natrety pastekou a lekvarom a na to si povykladal este jahody.... tak som sa na naho pozerala a on sa ma spytal, ci on nemoze mat chute?

mimi2567
6. feb 2022

@lenka7234 ahoj áno môže ja som mala na začiatku tehi v 3tt cca strašnú chuť jest len rajčínovu polievku a všetko z kečupom a nakoniec sa mi nezdalo že som skombinovala tuniakovu nátierku z vyprážaným karfiolom😂a teraz sme v 6 mesiaci 🙏❤️

monka105
6. feb 2022

@lenka7234 ja som teraz štyri dni za sebou jedla tuniakovú nátierku, tak snáď nie som tehotná podľa tejto logiky. 😂😂😂

nikaeli
6. feb 2022

pri prečítaní úvodného textu som si spomenula, ako dcéra napísala svojmu otcovi, že k nemu nemôže na víkend, lebo je pozitívna.. jeho reakcia bola - robila si si test? a ona - no nie, pozrela som sa do zrkadla 🤦🏻‍♀️😁

prepáč, najistejšie bude urobiť si test a potom skočiť k dr na uzv 😉 držím prsty, aby sa tvoje želanie splnilo 💗

bluehorsee
7. feb 2022

@lenka7234 Lenka ja ťa úplne chápem, že sa v situácii keď sa snažíte o bábätko chytáte každej slamky. Tiež som to tak mala. Ale to dokážu pochopiť len žienky, ktoré si to zažili. Každý mesiac sklamanie a následná depka až do plodných dní.
Nebojte, aj na vás sa usmeje šťastie. Nechcem ti dávať nádej, že to bude práve teraz ale veľmi vám držím palce. My sme sa tiež snažili a snažili a snažiliiiiiii, až sa nakoniec podarilo🤰a vieš čo? Ja som mala cca týždeň pred vynechaním MS neskutočnú chuť na segedín a ešte o pár dní skôr bolesti ako pri PMS. Muž mi hneď povedal že som tehotná lebo takéto žravky nemávam🤭a bolesti sa mi zvyčajne objavia tak dva dni pred MS
Koľko dní do MS ti ostáva? Počkaj na deň kedy máš dostať svoje dni a urob si test, to bude najlepšie. A dovtedy si dopraj tú nátierku aj každý deň, je zdravá a aj keby si nemala byť tehotná tak budeš mať aspoň dobrú zásobu omega 3🤗
Potom daj vedieť či predsa len chuť na nátierku znamenala že v bruškuu máš malú rybku🐟

brembo
7. feb 2022

@monka105 no ktovie ktovie

sticker
brembo
7. feb 2022
zmrzlinka8
30. okt 2024

@mima172 presne, aj ja, aj si pamätám, že som si musela !! kúpiť chlebíček sardinkový v bufete, lebo som nemohla vydržať. úplne na začiatku tehotenstva. takže sa nevysmievam.

Strana
z2