icon

Je čiarka na teste dostatočne silná?

katuska2301
9. sep 2026

Je toto dosť silná čiarka? Test robený v deň meškajúcej, resp deň pred prichodom MS

Je čiarka na teste dostatočne silná?
zabka79
9. sep 2026

@katuska2301 ano je 😁

anonym_a75627
9. sep 2026

@katuska2301 gratulujem ☺️

anonym_4729e7
9. sep 2026

Ja neviem aj obrázkové návody dávajú,aj tak každý deň sa potrebuje niekto poradiť o výsledku testu. Možno by práve to rozpoznanie výsledku bez pomoci malo byť znakom pripravenosti telesnej aj mentálnej na materstvo.

merkelica
9. sep 2026

@katuska2301 dostatocne silna na co?

anonym_899382
9. sep 2026
@anonym_4729e7

Ja neviem aj obrázkové návody dávajú,aj tak každý deň sa potrebuje niekto poradiť o výsledku testu. Možno by práve to rozpoznanie výsledku bez pomoci malo byť znakom pripravenosti telesnej aj mentálnej na materstvo.

@anonym_4729e7 milá pani, vy musíte mať asi veľmi nudný a nešťastný život keď môžete napísať takýto komentár.
Ak vás nezaujíma diskusia hneď na začiatku, tak načo sa zapajáte? 🙂

anonym_899382
9. sep 2026
@merkelica

@katuska2301 dostatocne silna na co?

@merkelica na deň, kedy bol robený test

merkelica
9. sep 2026
@anonym_899382

@merkelica na deň, kedy bol robený test

@anonym_899382 to je ale kvalitativny test, nie kvantitativny

anonym_4729e7
9. sep 2026
@anonym_899382

@anonym_4729e7 milá pani, vy musíte mať asi veľmi nudný a nešťastný život keď môžete napísať takýto komentár.
Ak vás nezaujíma diskusia hneď na začiatku, tak načo sa zapajáte? 🙂

@anonym_899382 Vieš čo práveže ani nie 😄 Diskusia o čom konkrétne? Obrázky rozpoznávať sa učia deti v škôlke, čítať v škole tak snáď dospelá žena si zvládne urobiť test a odčítať výsledok bez pomoci.

katulienka160
10. sep 2026
@merkelica

@anonym_899382 to je ale kvalitativny test, nie kvantitativny

@merkelica no predstav si, že aj intenzita o niečom vypovedá. Keďže čiarka je silnejšia ako stúpa hcg. Takže keď si žena, ktorej meska menstruacia ja neviem dva týždne a ma tam len slabulinkeho ducha, tak zrejme to tehotenstvo nebude. Keďže v prípade zdravého tehotenstva je po dvoch týždňoch meškania koľajnica ako svet. Pričom keď sa testuje napr keď mešká jeden deň, čiarka je slabšia.
Takže áno... ide aj o deň kedy bol test vykonaný.

katulienka160
10. sep 2026

@katuska2301 áno, toto je pozitívny test 😊

anonym_f05f5c
10. sep 2026
@anonym_4729e7

@anonym_4729e7 keby sa riadim návodmi, tak som podľa návodu tehotná aj keď tehotná nie som. Lebo mi test ukázal krásnu ružovú čiarku. Pani sa zjavne pýta, či je test dostatočný na deň meškania a na to, aby sa mohla opatrne tešiť. Keby jej ukáže takúto čiarku mamatest, tak to nevypovedá o ničom, lebo som mala presne takú silnú čiarku a tehotná som nebola. Návod čítať viem. Ale nakoľko tieto dr max testy ukazujú presne, tak tehotná je. Ja sa nečudujem, že sa tu ženy radia, aj sama dokorka mi povedala, že netuší, čo je to dnes s testami ale ženy jej chodia s peknými čiarkami a tehotné podľa krvi nie sú.

merkelica
10. sep 2026
@katulienka160

@merkelica no predstav si, že aj intenzita o niečom vypovedá. Keďže čiarka je silnejšia ako stúpa hcg. Takže keď si žena, ktorej meska menstruacia ja neviem dva týždne a ma tam len slabulinkeho ducha, tak zrejme to tehotenstvo nebude. Keďže v prípade zdravého tehotenstva je po dvoch týždňoch meškania koľajnica ako svet. Pričom keď sa testuje napr keď mešká jeden deň, čiarka je slabšia.
Takže áno... ide aj o deň kedy bol test vykonaný.

@katulienka160 no si predstav ze stale je to len kvalitativny test. Keby bol kvantitativny tak by tu nebola kazda druha diskusia “je ciarka dost silna”?

anonym_a85a19
10. sep 2026

@katuska2301 je jedno aka čiarka je, je pozitivny je 😃 gratulujem