Je cit na jedlo jeden z tehu príznakov?
Mam na vas otazku ohladom príznakov. Mam na mysli ohladne jedla. Uz tri dni citim jedlo ktore ani nieje v mojej pritomnosti. 🤷🤷Viem ze o nechutenstve alebo prehnanej chuti sa pisalo dost ale o tomto som fakt nic nenasla. tri dni sa v robote pytam ci pili mlieko jedli segedin alebo robili kura.. Samozrejme nikto nic to len ja citim. Test bol vyhodnoteny negativne MS ma prist o 9dni, nemavam ziadne pms ziadne bolesti ale teraz brucho boli jak šľak.. Ďakujem za rady🤔🤗

@andreal1 Ahoj, cit na jedlo môže byť určite jeden z príznakov, jedlo ktoré nikto neje a nieje nikde na blízku a ty ho cítiš aj napriek tomu tak tam bude niaka tá šanca že si tehu, vydrž ešte pár dní a skús si spraviť opäť test, uvidíš ďalej čo bude, keď tak treba skočiť aj za lekárom či k obv. Alebo ku gyn. Oni ti povedia asi o Tom viac..
Ja sa s mojím snúbencom snažím otehotnieť už vyše mesiaca, robila som si neskutocne veľa testov, dva mi vyšli také všelijaké, nevedela som si to vysvetliť... Prednedávnom som skončila na pohotovosti, mala som pocit že mi vybuchne slepé črevo a nakoniec to bola uvulacna kríza vtedy sme sa najviac s mojím snažili a nakoniec to asi vyšlo, včera som mala dostať menzes a zatiaľ ešte nič, vyše týždňa som mala nafúknuté brucho ale skoro vôbec som nič nejedla.. ja mávam momentálne stále chuť len na kakao, čisté mlieko, vajíčka a sladkosti, toto jem stále do nemoty už neviem koľko dní, hocikedy v noci sa zobudim že si musím dať niečo sladké, a samozrejme zapiť to s mliekom, mávam tiež kŕče jak keby mala prijst menštruácia ale namiesto toho má prehnalo a tie kŕče boli nehorázne..