Je Clearblue test po rozobratí presný?
Ahojte baby chcem sa spýtať na tento testik keď som si ho spravila výsledok bol taký mínus ohraničené pluskom a keď som ho rozobrala naskočili mi tam týždne je to chybné alebo je to naozaj tak ďakujem za odpoveď ♥️

Tento test sa nerozobera (po rozobrati by bolo vidiet aj tak //,ale tie su aj pri negativnom aj pozitivnom vysledku) a taketo minusko sa zobrazuje pri negativnom vysledku vzdy,myslim tym to ohranicenie,takze vysledok testu=negativny
Už ti mešká ms? Ak nemeska počkaj do termínu ms. Ak ti už mešká počkaj dva tri dni a ak nepríde skus znova. Ak ti vyšlo mínus, tak test je negatívny a pepino zas rozmoceny
@jj298 A preco ta to prosim ta trapi, co kto robi s testom. Ved sa mozes ani len nepozriet na tuto diskusiu a ani na ine s ocikanymi testami. Autorka je realna osoba, ktora si pravdepodobne velmi praje babatko. Niekto, kto je zrejme sklamany z negativneho vysledku. Naco ma potom este dostat nalozene? Vsak sa da aj normalne povedat, ze rozobraty test nema uz vypovednu hodnotu.

@bibuska2 to je na čo dobré, rozoberať test? Však buď mám v termíne plus alebo mínus. Test po termíne, či po rozobrati nemá žiadnu výpovednú hodnotu