icon

Je Clearblue test po rozobratí presný?

bibuska2
9. dec 2023

Ahojte baby chcem sa spýtať na tento testik keď som si ho spravila výsledok bol taký mínus ohraničené pluskom a keď som ho rozobrala naskočili mi tam týždne je to chybné alebo je to naozaj tak ďakujem za odpoveď ♥️

Je Clearblue test po rozobratí presný?Je Clearblue test po rozobratí presný?Je Clearblue test po rozobratí presný?
mmoonna
9. dec 2023

@bibuska2 to je na čo dobré, rozoberať test? Však buď mám v termíne plus alebo mínus. Test po termíne, či po rozobrati nemá žiadnu výpovednú hodnotu

jj298
Odpoveď bola odstránená
bejbs123
9. dec 2023

Tento test sa nerozobera (po rozobrati by bolo vidiet aj tak //,ale tie su aj pri negativnom aj pozitivnom vysledku) a taketo minusko sa zobrazuje pri negativnom vysledku vzdy,myslim tym to ohranicenie,takze vysledok testu=negativny

bibuska2
autor
9. dec 2023

@jj298 prečo hneď urazas prečo si na Mk ty chces rady alebo ponižovať inych aby si sa citila lepšíe?

bibuska2
autor
9. dec 2023

@bejbs123 ďakujem za odpoveď 🙂

ailiba
9. dec 2023

@bibuska2 je negativny, ale ked mas pochybnosti, alebo ti meska ms, tak skus opat o 2 dni. Vies, nema sa rozoberat, je digitalny, takze ukazovat potom moze vselico (ako pokazena kalkulacka).

bibuska2
autor
9. dec 2023

@ailiba aha chápem ok diky

bibuska2
autor
9. dec 2023

@bejbs123 ine testy mám takéto no len že je to pepino test

jj298
Odpoveď bola odstránená
ivusa1516
10. dec 2023

@bibuska2 to už ako myslíte vážne? Potom že muži o nás hovoria ze sme sprosté sliepky.... A už chápem prečo... Toto je už aj na mňa moc🤦‍♀️spamätaj sa 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ivusa1516
10. dec 2023

@bibuska2 a to nieje o urážani, ale ako aby každý deň nestačili ostate rozmocene testy tak teraz už pre istotu treba rozobrať.. Co vám už čisto prepína.. Ved urobím o 2 dni test a nie hľadám imaginárne vysledky.. Co ma byt bude a môžeš rozoberať koľko chceš

dadka1997
10. dec 2023

@bibuska2 k comu bolo dobre to rozoberať ? Už si ho poškodila 🫣🫣🫣🫣

sense
10. dec 2023

Už ti mešká ms? Ak nemeska počkaj do termínu ms. Ak ti už mešká počkaj dva tri dni a ak nepríde skus znova. Ak ti vyšlo mínus, tak test je negatívny a pepino zas rozmoceny

dlucy
10. dec 2023

@bibuska2 podla mna nie je pozitivny je premoceny mne urobil presne toto iste tehotna som nebola skus iny test

marianarem
10. dec 2023

@jj298 A preco ta to prosim ta trapi, co kto robi s testom. Ved sa mozes ani len nepozriet na tuto diskusiu a ani na ine s ocikanymi testami. Autorka je realna osoba, ktora si pravdepodobne velmi praje babatko. Niekto, kto je zrejme sklamany z negativneho vysledku. Naco ma potom este dostat nalozene? Vsak sa da aj normalne povedat, ze rozobraty test nema uz vypovednu hodnotu.

bejbs123
10. dec 2023

@bibuska2 tento je nejaky rozmoceny,takze sa z neho neda odcitat vysledok

julia2002
Odpoveď bola odstránená
bibuska2
autor
10. dec 2023

@julia2002 ďakujem za odpoveď aj ja si to myslím no len že mi mešká ms 15dni tak preto som tu nadej tak trochu mala 🥺

bejbs123
10. dec 2023

@bibuska2 tak pri takom dlhom meskani by uz urcite test ukazal vysledok,odporucam sa objednat ku gyn. a ten pichne vyvolavacku

lienka.7
10. dec 2023

@bibuska2 keď ti meska ms 15 dní, uz by si mala koľaje až do Brna.... pravdepodobne teda tehotná nie si. Pripadme si daj ešte zobrať krv