Je digitálny test citlivejší ako obyčajný?
Ahojte dievčatá. Stretol sa tu s tým už niekto?? Áno viem....idem zajtra k lekárovi, ale zvedavosť mi káže spýtať sa aj na Váš názor. Klasické tehotenské testy, uuuuplne slabunka druhá čiarka a digitálne dva pozitívne 2-3. Mierne krvácanie, keďže som mala dostať 10 dní dozadu menzes. Ako to mám chápať? Digitálny je citlivejší ako tie klasické obyčajne? (Som myslela že naopak....) 🤔 Mám totálny zmätok. Mám sa báť samovoľneho potratu? Neukrizujte má hneď prosím za túto otázku. Ďakujem za akúkoľvek odpoveď ♥️🙏
Takže testy pozitívne, krvácanie ako normalne krv svetlo červená alebo len spinenie?
@nelca0510 nie je to ani na veľkú vložku, ale intímka nestačí 🤔
@nelca0510 svetlo červená 😔
Uvidis, moze byt aj hematom, moze byt aj hroziaci potrat, moze to byt aj iba nahoda. Drzim palce
@kiki68 ďakujem veľmi pekne. Krvacala som aj v prvom tehu, ale za ten svet si neviem spomenúť či takto alebo menej 🤦 brala som duphaston. Hlavne ma zmiatli tie testy, keďže som si myslela že obycajne palickove sú citlivejšie ako digi 🤦
Ja som krvacala v prvom trimestri asi 3 tyzdne a mala je vdaka bohu tu a zdravucka…nie vzdy to znamena hned potrat,ale vysetrit to treba…
@ibajaanikiny hneď zajtra idem k dr, tak dúfam že ma vezme aj bez objednania 🤔
Ja by som skúsila pohotovosť
Jasnocervena nie je príliš dobrá. Uvidíš čo ti povie dr a keď tak nasadí lieky. Daj vedieť 🙂

Uvidíš zajtra. Digitálny je citlivosť 25 tie klasické obyčajne pruzkove sú 10 tky. Ak krvacas to nieje dobré.