icon

Je dobrý nápad robiť si test deň po menzese?

lamxida
11. sep 2021

Je dobrý napad robiť test 1 deň po ms ?

zuzuliennka1
11. sep 2021

naco, ked ti ms prisla?

mauduska
12. sep 2021

@zuzuliennka1 tak niekedy máš menštruáciu počas tehotenstva 🤷‍♀️

danulicek
12. sep 2021

Ja som si zvykla z času na čas robiť, ak sa mi nieco nezdalo v rámci cyklu pred menzesom - ako istota, že aj napriek tomu nie som tehotná. Beriem lieky a pripadne tehotenstvo je pre mna dolezite vediet čo najskôr. predsa len sa stáva, že menzes dorazí a žena je aj tak tehotná 🤷🏻‍♀️

zuzuliennka1
12. sep 2021

@mauduska nie, menstruaciu nie. Ano, zena moze krvacat, nevola sa to menstruacia ale skor ako test, by som isla k lekarovi, nakolko krvacanie moze znamenat mimomaternicove tehotenstvo alebo iny vaznejsi vnutorny problem, kedze menstruacia je odlupovanie sliznice maternice, ktora s krvou odchadza, a ak je zena tehotna - tak tento proces je problem

mauduska
12. sep 2021

@zuzuliennka1 a keď ženy krvácajú pravidelne počas celého tehotenstva? ja viem čo je menštruácia, tohto vysvetlenie naozaj nepotrebujem.. sú tu iné ženy, schopné hádať sa o tom, či majú ovuláciu pred alebo po menštruácii (:

určite by som nijaké krvácanie počas tehotenstva nebrala na ľahkú váhu, ale na druhej strane, krvácanie nemusí rovno znamenať, že na 100% nie je tehotná. Len to som chcela mojim komentárom povedať.