Je dôveryhodný tehotenský test pri prvom použití?
@deti95060810 hej bolo to včera poobede test pregnancy myslela som ze dnes ráno by mal byť silnejší ale nebol to bol ten horný test sluničko tak už fakt nechápem
@ketrin3112 tak v tomto prípade by som ešte flintu do žita nehádzala. Skús o dva dni. To už by mohlo byť jasne vidno, či chyba testu alebo tehotenstvo. Ja vidím na dvoch testoch čiarku.
@veronikadbc ďakujem moc za za úprimne komentáre uvidím teda co bude ďalej
@ketrin3112 najlepsie kupovať jednu značku. Ja som si kupovavala v dr max. Maju 2ks v balení.
@ketrin3112 určite bude pozitívny, držím palčeky nech silnie verim tomu, intime test nerobí falesne čiarky.
Takže dnes som si robila zasa testy a všetky negativne bazalnu mam furt 36.6 takže intíme test a aj sluničko zaduchovali😔
Takže dnes som si robila zasa testy a všetky negativne bazalnu mam furt 36.6 takže intíme test a aj sluničko zaduchovali😔
@ketrin3112 ahoj ako si nakoniec dopadla
@ketrin3112 ahoj ako si nakoniec dopadla
@lucuass žiadnom všetky boli falošné nie som tehotna
@lucuass žiadnom všetky boli falošné nie som tehotna
@ketrin3112 myslím si že si asi mala biochemické tehotenstvo
Ahoj baby zajtra mam dostať MS, okolo ovulácie asi 4 dní nato som začala trochu spinit cca pol dna, večer ma potom pichalo v ľavej strane maternice a nič. Dnes som zo srandy urobila test z poobede ho moču o 14.00 pošlem fotku. Test je pepino, čítala som už že robia duchov ale čo si myslíte vy?
@susana0305 že počkaj dva tri dni a ak ms nepride správ test znova

@ketrin3112